Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 2 A 2 FirstElső 12
Eredmények 11 a 16 A 16

Téma: 404 ver 3.4.1

Nyugdíjas;)

Személyes üzenet küldése

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Én majd csak olvasni az egész dolog, és kapsz segítséget néhány perc alatt.

Tag

a megoldott

Sajnálom, de nem vagyok képes meghatározni, hogy mi a probléma. Itt több dolgot kezdtek és ez a téma is a káosz már ... Kérjük, nyissa meg az új téma minden még meglévő problémát, és másolja üzeneteket ide (csak a másolás, beillesztés). Elnézést a baj - Radek nem tudta, mi kezelési politika - egy kérdés után egy szál így a mi hibánk, de még meg kell tisztítani fel különben lesz legrosszabb. Most már benyomásom, mint minden posztra van valami másról (404, vbadvanced, görög betűk az URL-ben, vbseo bug), és nem tudom meghatározni állapotát bármely kérdésben. Tényleg - Nem tudom, milyen segítségre van szüksége most ...

Ez az üzenet a címet 404-es hiba, és ha jól értem megoldott. Ha még mindig 404 kérdés, kérjük írja ide, ha megoldható - kérjük, erősítse meg. Más kérdések - kérjük nyitott más szálak (1 téma egy kérdés). Én most az új hardvert (volt laptop lezuhan, így Radek egyedül volt a fórum utolsó napjaiban), így tudok majd segíteni gyors ebben az időben. Csak kérlek, amit kértem - nyitott új téma minden kérdés, így képes lesz kezelni, és menj vissza, ha szükséges (mint most), hogy az egész kérdés történetét.

Tag

Azt mondtam, hogy megoldódott. A másik támogatási adtam neki való a teszt fórum és megoldotta azt. r.dziadusz kell jelölni azt megoldani.

Nagy - köszönöm a megerősítést Én jelölés most. Amennyiben egyéb / jövőbeni kérdések - kérjük, nyitott az új menet minden egyes

Oldal 2 A 2 FirstElső 12

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •