Лична съобщение изпрати
Лична съобщение изпрати
Аз просто ще прочетете цялото нещо и ще ви даде подкрепа в няколко минути.
си решен
Съжалявам, но аз не съм в състояние да определи какъв е проблемът. Ето няколко неща, които започнаха и тази тема вече е в бъркотия ... Моля, отворете нова тема за всеки все още съществуващата емисия и съобщения копие от тук (само трябва да копирате, паста). Извиняваме се за неприятности - Радек не знаех, че нашата политика за управление - един въпрос, на една нишка, така че е по наша вина, но все пак ние трябва да го чисти, в противен случай тя ще получи най-лошото. Сега имам впечатлението, като всеки пост е за нещо друго (404, vbadvanced, гръцки букви в URL, vbseo бъг) и не може да определи състоянието на всеки въпрос. Наистина не знам какво имате нужда сега ...
Тази нишка в заглавието има грешка 404 и както аз разбирам, че е решен. Ако все още имате 404 въпроса, моля пишете тук, ако той е решен - моля потвърдете. За други въпроси - да отворите други теми (1 нишка на въпрос). Сега имам нов хардуер (имах лаптоп катастрофа, така Радек е бил сам на форума за последните дни), така че аз ще бъда в състояние да ви помогне бързо този път. Просто правя каквото си поиска - открита нова тема за всяка емисия, така че ние ще бъдем в състояние да го управляват и да се върна, ако е необходимо (както сега), за да се целият въпрос история.
Казах си решен. друга подкрепа и му даде достъп до тест форум и го решават. r.dziadusz би трябвало да маркира го решават.
Велики - благодаря за потвърждение Аз съм го маркиране сега. В случай на други / бъдещи проблеми - да отворите нова тема за всеки един