Isiklik teade saata
Isiklik teade saata
Ma just lugesin kogu asi ja annab sulle tuge paar minutit.
tema lahendatud
Vabandust, aga ma ei suuda otsustada, milline on küsimus. Siin on mitmeid asju alustada ja see teema on jama juba ... Palun avage uus teema iga eksisteerivad endiselt küsimus ja kopeerida sõnumeid siin (just kopeerida, kleepida). Vabandame hädas - Radek ei teadnud meie juhtimise poliitika - üks küsimus ühe niidi nii see on meie süü, aga ikkagi peame puhastan muidu saad halvim. Nüüd on mul mulje nagu iga postitus on midagi muud (404, vbadvanced, kreeka tähed URL, vbseo bug) ja ma ei saa kindlaks seisundi küsimus. Tõesti - ma ei tea, millist abi sa vajad nüüd ...
See teema pealkirjas on 404 viga ja nagu ma aru saan on lahendatud. Kui sul on veel 404 küsimus palun kirjutage siia, kui see on lahendatud - palun kinnitada. Teiste küsimuste - palun avatud teiste niidid (1 thread iga numbrit). Mul on uus riist nüüd (mul oli laptop crash nii Radek oli üksi forum viimastel päevadel), et ma saaks aidata teil kiiresti seekord. Just siis seda, mida palusin - avatud uus teema iga küsimuse puhul, nii et me saame seda juhtida ja tagasi minna, kui vaja (nagu praegu), et kogu probleemi ajaloost.
Ma ütlesin selle lahendada. muud toetust andsin talle juurdepääsu katsealusele foorum ja lahendanud. r.dziadusz peaks olema märgitud see lahendatud.
Suur - tänu kinnitust Ma märgistus see nüüd. Muudes / tulevikku suunatud küsimused - palun avatud uus teema igaühe jaoks