Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 1 A 3 123 UtolsóLast
Eredmények 1 a 10 A 24

Téma: A Google eltávolította az összes indexelt lefordított oldalak

Tag

Default A Google eltávolította az összes indexelt lefordított oldalak

Hi,
    A Google eltávolítja az index az összes lefordított URL:

PHP Code:
    site:www.egiptoforo.com/forums/pt

site
    :www.egiptoforo.com/forums/en 

stb ..

Találtam valakit itt a fórumon, hogy ugyanaz volt a probléma, de mivel egy mysql hiba. Nem tudom, mi történik az én fórumon.
    Én nem változott de robots.txt ... i történt ma. Én már indexelt például: 47.000 url héberül, 20.000 francia, stb ...

Kérem, segítsen

Köszönöm
    Utoljára szerkesztette pepito69; 03-03-11 -on 23:57.

vBulletin Enterprise Fordító (vBET) személyzet

Van e-mail a Google-tól, vagy mysql hiba log file? írj az összes információ.

Tag

Nem én nem recived e-mail a google, és nincsenek mysql hiba az én be.
    Ez volt tegnap, és én nem érintette semmit.

én tudom, az oldalakat indexelt belsejében egy mappa eltávolítható, ha a lapok nem elérhető a Google hosszú idő (azaz 24 óra)

A tapasztalatom, én körülbelül 4000 oldal belsejében egy mappát domain.com / d / alkalmazott egyéb mod (nem összefügg vBET), hanem azért, mert a mod bomlanak néhány napig, azután, hogy ellenőrizze újra a google site: domain.com / d / Az összes indexelt oldalak ment

próbálj meg linkeket más oldalakra a minden lefordított fórum honlapja is, azaz: get linkeket más oldalakra való egiptoforo.com / fórumok / pont / és egiptoforo.com / fórumok / hu /

Azt hiszem, a probléma nem a vBET, de a forum / honlap / szerver

ellenőrizze az összes dolgot, ellenőrizze Google Webmaster Tools is https://www.google.com/webmasters/tools/

Tag

én tudom, az oldalakat indexelt belsejében egy mappa eltávolítható, ha a lapok nem elérhető a Google hosszú idő (azaz 24 óra)
    Ez nem így van.

Volt egy csomó külső linkek és sok oldalt.

A webmester eszközök már a klasszikus problémák vBET: Alacsony válaszidő és ismétlődő metatag-eket és a kinevezések. Semmi új ....

Én gondolkodás letiltja a mod, és fontos volt számomra. de azt hiszem, hogy a Google nem szereti az automatikus tartalom mondják webmester útmutatóban. Google mozog ellen véleményem. Remélem, hogy tévedek, mert vBET, lehet egy csodálatos mod annak ellenére, hogy jól ismert problémák és korlátozások.
    Nézd, én már thousends az URL indexelve lefordított változatát, és most semmit!
    Utoljára szerkesztette pepito69; 04-03-11 -on 13:23.

Quote Eredetileg írta: pepito69 View Post
    Ez nem így van.

Volt egy csomó külső linkek és sok oldalt.

A webmester eszközök már a klasszikus problémák vBET: Alacsony válaszidő és ismétlődő metatag-eket és a kinevezések. Semmi új ....

Én gondolkodás letiltja a mod, és fontos volt számomra. de azt hiszem, hogy a Google nem szereti az automatikus tartalom mondják webmester útmutatóban. Google mozog ellen véleményem. Remélem, hogy tévedek, mert vBET, lehet egy csodálatos mod annak ellenére, hogy jól ismert problémák és korlátozások.
    Nézd, én már thousends az URL indexelve lefordított változatát, és most semmit!
    tudunk majd meglátjuk, ha van más tagja, hogy a vBET is kap ugyanaz a probléma, látom, nagyon sok ember használja vBET speciálisan az ingyenes verziót, mert a szálak véleményét ebben a Fórum nagyon sok, és vb.org telepített információk

Ha az automatikus oldalak jó minőségű, azt hiszem, nem sok az oldalak indexelt csökken

és ez jobb, ha van kézi lefordítani funkciót is, hogy növeljék a minőségi lefordítani, mint én kért itt, Így a hasonlóan wikipedia, a cikk megegyezik csak lefordított kézikönyv egy másik nyelvet a tag

vBulletin Enterprise Fordító (vBET) személyzet

Kérjük, ellenőrizze az e-mail vagy a log fájlt, és néhány mysql hiba, vagy valami ilyesmi.
    Van yu egy robots.txt fájlt? lehet beilleszteni egy teljes tartalma ezt a fájlt?

Tag

Tag

Quote Eredetileg írta: pepito69 View Post
    Azt hiszem, a robotok túlzás. Még sosem láttam ilyen
    Hatalmas robotok az életemben. Azt hiszem, akkor csak használja
    egy szabványos robotok, hogy fogja a pókok indexelés
    néhány fórum könyvtárak, és amit akkor. Ön
    próbálja távol tartani minden pókot a világ, és én
    Nem hiszem, hogy ez egy jó dolog ... mit félsz?

Most, hogy belegondolok ezt. Én vagyok egy VPS, és kaptam hacker
    e-mail jelentést, valamint google bot volt a tiltott ip lista. A
    Lehetséges, hogy a szerver van tiltva néhány bot ip és a
    Ha ez a helyzet, és nem tudtak visszatérni, és pók,
    akkor tennék de nem indexelt? Találtam, hogy nagyon furcsa
    hogy a google bot végül én tiltott ip lista ... igen, milyen
    lehet egy google pók csinál, hogy ütött betiltották?

Tag

A probléma nem robots.txt
    Köszönöm a tanácsot, de a probléma csak trasnlated is nem a fő fórum. De én egyszerűsíti a robotok ...
    Még egyszer köszönöm, de ezt a rejtélyt állóképeket.

Oldal 1 A 3 123 UtolsóLast

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •