Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 1 του 3 123 ΤελευταίαLast
Αποτελέσματα 1 να 10 του 24

Θέμα: Το Google έχει αφαιρεθεί όλα ευρετήριο μεταφρασμένες σελίδες

Default Το Google έχει αφαιρεθεί όλα ευρετήριο μεταφρασμένες σελίδες

Γεια σου,
    Το Google έχει αφαιρεθεί από το δείκτη, όλα τα μεταφρασμένα URL:

PHP Code:
    site:www.egiptoforo.com/forums/pt

site
    :www.egiptoforo.com/forums/en 

κλπ. ..

Βρήκα κάποιος εδώ στο φόρουμ που είχε το ίδιο πρόβλημα, αλλά οφείλεται σε σφάλμα της mysql. Δεν ξέρω τι συμβαίνει στο φόρουμ μου.
    Δεν είχα αλλάξει de robots.txt ... i συνέβη σήμερα. Είχα δείκτη για παράδειγμα: 47.000 url στα εβραϊκά, 20.000 στα γαλλικά, κλπ. ...

Παρακαλώ βοηθήστε

Ευχαριστίες
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pepito69? 03-03-11 στο 23:57.

vBulletin Επιχειρήσεις Μεταφραστής (vBET) Προσωπικό

Έχετε κάποιο e-mail από το Google ή MySQL λάθη στο αρχείο καταγραφής; Παρακαλούμε γράψτε όλα πληροφορίες.

Όχι δεν είχα αρχικά οριστεί κανένα e-mail από το Google και δεν υπάρχουν λάθη MySQL στο ημερολόγιο μου.
    Ήταν χθες, και εγώ δεν αγγίζει τίποτα.

όσο γνωρίζω, οι σελίδες ευρετήριο μέσα σε ένα φάκελο μπορεί να αφαιρεθεί, αν οι σελίδες δεν μπορεί να προσπελαστεί από την Google για μεγάλα χρονικά διαστήματα (δηλαδή 24 ώρες ή περισσότερο)

από την εμπειρία μου, έχω περίπου 4.000 σελίδες μέσα σε ένα φάκελο domain.com / d / χρήση άλλων mod (καμία σχέση με vbet), αλλά επειδή αυτό mod είναι σπασμένα για λίγες μέρες, αφού μπορώ να ελέγξω και πάλι στο site της Google: domain.com / δ / έχουν φύγει όλα τα ευρετήριο των σελίδων

προσπαθήστε να πάρετε τις συνδέσεις από άλλες τοποθεσίες σε κάθε μεταφρασμένη σελίδα σας σπίτι φόρουμ πάρα πολύ, δηλαδή: να πάρει τις συνδέσεις από άλλους δικτυακούς τόπους για να egiptoforo.com / forums / PT / και egiptoforo.com / forums / en /

Νομίζω ότι το πρόβλημα δεν είναι στην vbet, αλλά στο forum / site / server

ο διπλός έλεγχος όλων των πράγμα, ελέγξτε τα Google Webmaster Tools πολύ https://www.google.com/webmasters/tools/

όσο γνωρίζω, οι σελίδες ευρετήριο μέσα σε ένα φάκελο μπορεί να αφαιρεθεί, αν οι σελίδες δεν μπορεί να προσπελαστεί από την Google για μεγάλα χρονικά διαστήματα (δηλαδή 24 ώρες ή περισσότερο)
    Αυτό δεν συμβαίνει.

Είχα πολύ των εξωτερικών συνδέσεων και πολλές σελίδες.

Σε εργαλεία webmaster έχω την κλασική προβλήματα στην vbet: χαμηλή ανταπόκριση και αντίγραφο metatags και Τίτλοι. Τίποτα νέο ....

Σκέφτομαι το απενεργοποιήσετε το mod και ήταν σημαντικό για μένα. αλλά νομίζω ότι η Google δεν αρέσει αυτόματο περιεχόμενο όπως λένε στο webmaster οδηγό. Google κινείται εναντίον ότι κατά τη γνώμη μου. Ελπίδα να είναι λάθος, διότι Vbet, θα μπορούσε να είναι ένα υπέροχο mod παρά το γεγονός ότι γνωστά προβλήματα και περιορισμούς.
    Κοιτάξτε, είχα thousends του URL στο ευρετήριο μεταφρασμένες εκδόσεις και τώρα τίποτα!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pepito69? 04-03-11 στο 13:23.

Quote Αρχικό μήνυμα από pepito69 View Post
    Αυτό δεν συμβαίνει.

Είχα πολύ των εξωτερικών συνδέσεων και πολλές σελίδες.

Σε εργαλεία webmaster έχω την κλασική προβλήματα στην vbet: χαμηλή ανταπόκριση και αντίγραφο metatags και Τίτλοι. Τίποτα νέο ....

Σκέφτομαι το απενεργοποιήσετε το mod και ήταν σημαντικό για μένα. αλλά νομίζω ότι η Google δεν αρέσει αυτόματο περιεχόμενο όπως λένε στο webmaster οδηγό. Google κινείται εναντίον ότι κατά τη γνώμη μου. Ελπίδα να είναι λάθος, διότι Vbet, θα μπορούσε να είναι ένα υπέροχο mod παρά το γεγονός ότι γνωστά προβλήματα και περιορισμούς.
    Κοιτάξτε, είχα thousends του URL στο ευρετήριο μεταφρασμένες εκδόσεις και τώρα τίποτα!
    μπορούμε να περιμένουμε και να δούμε, αν υπάρχει άλλο μέλος που χρησιμοποιεί vbet πάρει πάρα πολύ ίδιο πρόβλημα, βλέπω πάρα πολλοί άνθρωποι που χρησιμοποιούν vbet ειδικά την δωρεάν έκδοση, διότι οι απόψεις νήματα στο φόρουμ υποστήριξης είναι πάρα πολλά, και από vb.org Installed πληροφορίες

αν το αυτόματο σελίδες είναι καλής ποιότητας, νομίζω ότι δεν μειώνονται πολλές από τις σελίδες αναπροσαρμόζονται

και είναι καλύτερα αν υπάρχει εγχειρίδιο μεταφράσει χαρακτηριστικό επίσης, να αυξηθεί η μετάφραση ποιότητας, όπως ζήτησα εδώ, Έτσι ακριβώς όπως της Wikipedia, το άρθρο είναι ίδια μόνο που μεταφράζονται εγχειρίδιο σε άλλη γλώσσα από το μέλος

vBulletin Επιχειρήσεις Μεταφραστής (vBET) Προσωπικό

παρακαλούμε να ελέγξετε το e-mail ή το αρχείο καταγραφής και να βρούμε κάποια λάθη mysql ή κάτι τέτοιο.
    Μήπως yu έχουν ένα αρχείο robots.txt; μπορείτε να επικολλήσετε ένα πλήρες περιεχόμενο αυτού του αρχείου;

Μπορείτε να το δείτε εδώ:
    http://www.egiptoforo.com/robots.txt

Quote Αρχικό μήνυμα από pepito69 View Post
    Μπορείτε να το δείτε εδώ:
    http://www.egiptoforo.com/robots.txt
    Νομίζω ότι τα ρομπότ σας είναι υπερβολή. Δεν έχω δει ποτέ τέτοια
    ένα τεράστιο ρομπότ στη ζωή μου. Νομίζω ότι θα πρέπει απλά χρησιμοποιήστε
    ένα πρότυπο ρομπότ που θα κρατήσει αράχνες από τη δημιουργία ευρετηρίου
    μερικές από καταλόγους φόρουμ σας, και thats που. Είστε
    προσπαθώντας να κρατήσει έξω κάθε αράχνη στον κόσμο, και να κάνω
    Δεν νομίζω ότι είναι ένα καλό πράγμα ... τι φοβούνται;

Τώρα που το σκέφτομαι αυτό. Είμαι σε VPS, και πήρα χάκερ
    Έκθεση e-mail, και ένα bot της Google ήταν για την απαγορευμένη λίστα ip. Είναι
    πιθανό ότι ο διακομιστής σας έχει απαγορεύσει κάποια bot ip και
    αν έτσι έχουν τα πράγματα και δεν μπορούσαν να έρθουν πίσω και αράχνη,
    τότε θα μπορούν να de-δείκτη; Το βρήκα πολύ παράξενο
    ότι ένα bot Google κατέληξε σε απαγορευμένες ip λίστα μου ... ναι, ποιο
    θα μπορούσε το Google αράχνη να κάνει για να έχουν πάρει απαγορευμένες;

Το πρόβλημα δεν είναι robots.txt
    Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας, αλλά το πρόβλημα είναι μόνο σε trasnlated αυτά δεν με κύριο φόρουμ. Αλλά εγώ θα απλοποιήσει τα ρομπότ ...
    Ευχαριστώ και πάλι, αλλά αυτό το μυστήριο αποστακτήρες σε.

Σελίδα 1 του 3 123 ΤελευταίαLast

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί