1. Kérjük, kapcsolja be az olasz zászló a fórumot (nem találtam meg) - most a felhasználókat, akik megváltozott a nyelv nem képes visszafordulni az eredeti nyelven. Mint írtam tartalma téma, amely képes voltam látni, mielőtt láttam, hogy van regisztrálni csak egy mondatban minden esetben. Ez akkor nem az, amit én személy vállalja az átlagos hossza a tartalom. Még egyszer ez teszi oldalakon nagyon hasonlít, mivel a különbség a rövid szálak csak egy mondat - a többi layout, ami ugyanaz. Nem tudom, hogyan annyira biztos, hogy semmi köze a jelen ügyben. Ha tudsz valamit, amit mi nem kérjük, csak megosztani, így képesek leszünk segíteni gyorsabb. Tudod, hogy miért az e-mail érkezett?
2. Nem csomót, ami az iskolai program a gyermekek az Ön országában, de remélem, hogy ez nagyon hasznos lehet számukra, hogy tudják, hogy regisztráljon mod után 3 látogatások semmi köze a botokat, mert megy keresztül.
Kérjük, elsősorban a kérdéssel. És hogy kell válaszolni - Nem tudjuk, melyik mod van használ, és én nem is kérdezem, mert ez nem fontos számomra - fontos volt ez boot biztonságos. Ha Ön 100%-ban biztos, hogy biztonságos, akkor jó. Csak abban az esetben, ha volt bármilyen kétség láthatod, hogy a Google látja el a fórum Webmaster Tools.
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Google csizma nem támadják olyan oldalak - Google nem károsítják oldalakon. Javasoljuk, hogy használja cache hosszabb időszakra engedélyezett, mert jobb a teljesítmény. Akkor is, ha úgy érzi, hogy ez biztos csak azért is számos fordítás az oldalon - nyugodtan tiltsa le néhány ilyen, és lehetővé teszi, hogy újra egyenként időről időre. Mégis kérjük, fontolja meg, hogy a licenc aktív 6 hónapig, és megvan az e-mail most. Nehéz elhinni, hogy 6 hónap Google nem látta ezek a kapcsolatok - valóban sok ilyen van már indexelt. Szóval nem vagyok biztos benne, hogy ez az oka e-mail, amely megvan. Akkor is, ha kérjük, fontolja meg minden információt, amit adott neked után elemezni e kapcsolatok.
Nem tudom, mit jelent hatékony szálak.
Továbbá kérjük, vegye figyelembe, hogy mi dolgozunk ebben a kérdésben - megvan eredményeit elemzik. És kérlek, tartsuk a mondja, amit a Google úgy véli, - mert te, aki úgy véli, hogy a Google megtalálja, hogy nem helyes. Van sok fórumok, amelyek egyáltalán nem probléma a Google, és minden nyelv be van kapcsolva. És ez nem igaz, hogy a tartalom fizikailag nem létezik, kérjük, ne mondd, amit tudunk vitatkozni, mert valami ... A tartalom van mindenkinek, aki meglátogatja, és hogy fizikailag létezik adatbázis eredeti és cache-ben lefordított formában. Ez nem lottó világ - ez a fordítás nem tudta történne akkor, ha tartalma nem létezik. És semmi sem csal itt - kérjük olvassa el a Google TOS - ez a Google, aki azt állítja, hogy a fordítás lehet cache maximum 15 nap. Ez MINDEN OK Google esetében automatikus oldal fordítás - ez a Google, aki ezt a fordítást
Szintén nem kliens meg tudja mondani, hogy minden tartalom, streamelt, hogy őt a statikus fájl vagy sem. Valójában ebben a napon szinte semmi sem statikus most. A vBulletin nincs kilátás kapák a statikus HTML struktúra - minden alapot adatok adatbázisból (nyelv, sablonokat, stílusokat). Fogalmam sincs, mi a tudás kliens-szerver architektúra, vékony kliens, de kérjük, vegye figyelembe, hogy a tartalom létezik, ha a link válaszokat. Mondja, hogy a Google úgy érzi, hogy csalás, mert nem létezik, semmi köze a valósághoz.
Továbbá felhívjuk figyelmét, hogy Ön minden pillanatban használni vBET SEO linkeket és / hu / helyett language = - ez a konfiguráció csak rajtad, és vBET támogatja nélkül vBSEO.
Mintegy megjegyezni amit adott - mint írtam, ha úgy érzi, fel az igazi oka a probléma akkor megoldás. Mégis kérjük, fontolja meg, hogy ez valami általános válasz nélkül is ellenőrzi, hogy mi történik. Én nem számíthat rá:
1 - nagyon hasonló mennyiségű linkek fél évben.
2 - Google mail maga mondja:
"Googlebot szükségtelenül lehet csúszó nagyszámú különböző URL-eket a ponton azonos vagy hasonló tartalmú, Vagy a csúszó részeit a helyszínen, hogy nem kívánnak kúszott a Googlebot. "
Tehát még egyszer kérjük, fontolja meg a tanácsokat és elemzi eredményt. Ha úgy érzi, csak kérdése száma fordítások amit bekapcsolva -, akkor tudod a megoldást.
Még mindig szükség van a segítségünkre / tanácsot ebben a kérdésben?