1. Παρακαλώ ενεργοποιήσετε την ιταλική σημαία στο φόρουμ σας (εγώ δεν το βρείτε) - αυτή τη στιγμή οι χρήστες που άλλαξε η γλώσσα δεν είναι σε θέση να γυρίσει πίσω στην αρχική γλώσσα. Όπως έγραψα το περιεχόμενο των θεμάτων που ήμουν σε θέση να δείτε πριν είδα ότι έχω να εγγραφείτε ήταν μόνο μια πρόταση σε όλες τις περιπτώσεις. Αυτό δεν είναι αυτό που προσωπικά θεωρώ δεδομένο ως μέσο μήκος του περιεχομένου. Για άλλη μια φορά αυτό κάνει τις σελίδες φαίνεται πολύ παρόμοια δεδομένου ότι η διαφορά μεταξύ των βραχυπρόθεσμων τα θέματα που είναι μόνο μια φράση - τα υπόλοιπα είναι διάταξη η οποία είναι ίδια. Δεν ξέρω πώς είστε τόσο σίγουροι ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτή την περίπτωση. Αν γνωρίζετε κάτι αυτό που δεν παρακαλώ μόνο να το μοιραστείτε έτσι θα είμαστε σε θέση να σας βοηθήσει να γρηγορότερα. Ξέρετε γιατί αυτό το email στάλθηκε;

2. Δεν κόμπος τι είναι σχολικό πρόγραμμα για τα παιδιά στη χώρα σας, αλλά ελπίζω ότι θα είναι πολύ χρήσιμο για αυτούς να ξέρουν ότι παρακαλώ εγγραφείτε mod μετά από 3 επισκέψεις δεν έχει καμία σχέση με τα bots, καθώς περνούν.
Παρακαλούμε να επικεντρωθείς σε αυτό το θέμα. Και να δώσει απάντηση που απαιτείται - δεν ήξερα που mod χρησιμοποιείτε και δεν είχα καν ρωτήσω γιατί δεν είναι σημαντικό για μένα - ήταν σημαντικό είναι το boot ασφαλές. Εάν είστε 100% σίγουροι ότι είναι ασφαλές στη συνέχεια μεγάλη. Ακριβώς σε περίπτωση που είχατε οποιεσδήποτε αμφιβολίες μπορείτε να δείτε πώς το Google βλέπει το δικό σας φόρουμ στο Εργαλεία για Webmasters.

Σημειώστε ότι η Google μπότες δεν επιτίθενται καμία περιοχή - Google δεν βλάπτουν sites. Εμείς συμβουλές για τη χρήση cache για επιτρέπεται πλέον περίοδο, επειδή είναι καλύτερα για την απόδοση. Επίσης, αν αισθάνεστε ότι στα σίγουρα ο μόνος λόγος είναι ο αριθμός της μετάφρασης στη σελίδα σας - μπορείτε να απενεργοποιήσετε κάποιες από αυτές και να μπορέσει και πάλι ένα-ένα από καιρό σε καιρό. Παρόλα αυτά παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι η άδειά σας είναι ενεργή για 6 μήνες και πήρατε αυτό το μήνυμα τώρα. Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι για 6 μήνες το Google δεν είδε τους δεσμούς αυτούς - στην πραγματικότητα, πολλά από αυτά που έχετε ήδη ευρετήριο. Έτσι δεν είμαι σίγουρος ότι αυτή είναι η αιτία του e-mail που έχεις. Ακόμη και αν είναι θεωρούν παρακαλώ όλες τις πληροφορίες που σας δόθηκε μετά από ανάλυση των δεσμών αυτών.

Δεν ξέρω τι εννοείτε με τη διενέργεια αποτελεσματικών θέματα.

Επίσης, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι εργαζόμαστε για το θέμα αυτό - έχεις τα αποτελέσματα της ανάλυση μας. Και παρακαλώ κρατήστε με το τι λέει το Google θεωρεί - γιατί είναι εσείς που θεωρεί ότι η Google δεν το βρίσκουν σωστό. WE έχουν πολλά φόρουμ που δεν έχουν κανένα απολύτως θέμα με την Google και έχουν όλες τις γλώσσες ενεργοποιημένη. Και δεν είναι αλήθεια ότι το περιεχόμενο δεν είναι φυσικά υπάρχει, παρακαλούμε να μην πω τι μπορούμε να συμφωνήσουμε, επειδή κάτι ... Το περιεχόμενο υπάρχει για όποιον την επισκέπτεται και υπάρχει φυσικά σε βάση δεδομένων στην αρχική και στη μνήμη cache σε μετάφραση μορφή. Αυτό δεν είναι λαχείο κόσμους - αυτό είναι η μετάφραση δεν θα μπορούσε να συμβεί εάν το περιεχόμενο δεν υπάρχει. Και τίποτα δεν είναι εξαπάτηση εδώ - παρακαλώ διαβάστε Google TOS - αυτό είναι το Google ο οποίος ισχυρίζεται ότι η μετάφραση μπορεί να αποθηκευτεί προσωρινά για μέρες max 15. Είναι Όλα καλά με την Google στην περίπτωση των αυτόματων μεταφράσεων σελίδα - αυτό είναι το Google που έκανε αυτήν τη μετάφραση

Επίσης δεν πελάτης μπορεί να πει ότι οποιοδήποτε περιεχόμενο το οποίο είναι σε συνεχή ροή σ 'αυτόν είναι από το στατικό αρχείο ή όχι. Πράγματι, στην προκειμένη μέρες σχεδόν τίποτα δεν είναι στατικό τώρα. Σε vBulletin δεν τσάπες θέα από στατικές HTML δομή - βάση όλα τα στοιχεία από βάση δεδομένων (γλώσσες, πρότυπα, στυλ). Δεν έχω ιδέα τι είναι η γνώση σας για την αρχιτεκτονική πελάτη-διακομιστή με thin client, αλλά σας παρακαλώ να σημειώσετε ότι το περιεχόμενο υπάρχει αν οι απαντήσεις σύνδεσμο. Λέγοντας ότι η Google θεωρεί ότι εξαπάτηση, επειδή δεν υπάρχει δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Επίσης, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι μπορείτε σε κάθε συνδέσμους χρήση στιγμή vBET SEO και / en / αντί της γλώσσας = - αυτή η ρύθμιση είναι μόνο στο χέρι σας και vBET υποστηρίζει χωρίς vBSEO.

Σχετικά με σημείωμα που σας έδωσε - όπως έγραψα, αν αισθάνεστε ότι ανακάλυψε την πραγματική αιτία της έκδοσής σας, τότε έχετε λύση. Ακόμα παρακαλώ σκεφτείτε ότι αυτό είναι μερικά γενικά απάντηση χωρίς να ελέγξει τι συμβαίνει. Δεν θα μετράνε σε αυτό:
1 - έχετε παρόμοιο ποσό των συνδέσμων για το εξάμηνο.
2 - Google mail ίδια λέει:
"Googlebot μπορεί χωρίς λόγο να σέρνεται ένα μεγάλο αριθμό ξεχωριστές διευθύνσεις URL που οδηγούν στο ίδιο ή παρόμοιο περιεχόμενο, Ή σέρνεται μέρη του site σας που δεν πρόκειται να ανιχνεύονται από το Googlebot. "

Έτσι, για άλλη μια φορά παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τις συμβουλές μας και να αναλύσει αποτέλεσμα. Αν νομίζετε ότι είναι μόνο θέμα του αριθμού των μεταφράσεων που έχετε ενεργοποιημένη - τότε ξέρετε τη λύση.

Έχετε ακόμα χρειάζονται τη βοήθειά μας / συμβουλές σε αυτό το θέμα;