PDA

Teljes verzió megtekintése: Megoldott Troubl-vbseo-integráció - Súgó

gopalmm2
15-10-11, 22:44
Ma a legújabb verzióra frissítettem vbet - 4.4.3, és majd én úgy határozott, hogy használja a vbseo-integráció.

Én követtem a lépéseket... és most, a fórum lap üres ment. Vbseo, én letiltotta, így az a fórum oldal van hát újra. Tettem én csak mess valamit egyúttal integrálja a vbseo együtt?

Köszi a választ,

GMan

gopalmm2
15-10-11, 23:25
FRISSÍTÉS - én kockás minden módosítást, és úgy tűnik, minden jó. Én redid, hogy az integráció, a kezdetektől... Nekem van nem nyom miért üres a oldal-appreas.

kösz...

r.dziadusz
17-10-11, 07:18
Szia
Először ellenőrizze ha feltölt feltöltés tartalom-egyszer is could Ön mutat én a .htaccess fájlban?

gopalmm2
17-10-11, 07:59
Én re-uploaded a feltöltés-tartalom és a over-wrote, a fájlok csak most, de nem rögzíti, sajnos... egyszer az dolog, hogy a aggaszt engem is, hogy ez nem add nekem hárítsa el-hiba üres lap!

Itt van az én .htaccess tartalma:

# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /

#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com
#RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forums/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap|api\.php)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/

RewriteCond %{QUERY_STRING} (hl=|language=)(zh-TW|zh-CN|..)
RewriteRule ^(.*)$ http://%{HTTP_HOST}/%2/$1? [L,R=301]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/

RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

Köszönjük, hogy válaszol.

r.dziadusz
17-10-11, 09:12
Hibás a .htaccess fájlban, el kell helyezni az új szabályok a vbseo szabályok előtt, kérjük kövesse a leírás, itt: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-integration-other-plugins/414-vbseo-integration.html
Kell áthelyezni, azt csak az aktuális sor után:

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

gopalmm2
17-10-11, 14:45
Rendben van Köszönöm tehát sok! Így járt el a mess után minden. Én most bekapcsolásához vbseo képes, de másik kérdés. Akármikor én kettyenés a fordítás jelölő, azt nem translate... ad én egy féloldalas mint ez:
https://lh4.googleusercontent.com/-ttT8Cur-YEU/TpwxAdYWaqI/AAAAAAAABYM/-3C-D0LpPkU/S800/TBVBET.jpg

Van ötleted?

r.dziadusz
17-10-11, 20:21
Akkor minden a vBET fájlokat feltölteni, kérjük ellenőrizze, hogy a, és ha minden tartalom feltöltött, ellenőrizze, hogy megvan minden configurated megfelelően.
Ha ez nem segít, minden fájlokat feltölteni, és ismét a változtatásokat:
Ha nem dolgozik után, kérjük, PM a hozzáférés részlet, én is ellenőrizheti a hely

gopalmm2
17-10-11, 22:29
kösz. Nekem van küldött Ön egy PM. Én redid minden, de ugyanazt az eredményt.

r.dziadusz
18-10-11, 11:54
PM kapott

r.dziadusz
18-10-11, 13:07
Ive ' is mulasszon el egy sor niticed, a .htaccess legyen szíves használ ez

# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /

#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com
#RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forums/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap|api\.php)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/

RewriteCond %{QUERY_STRING} (hl=|language=)(zh-TW|zh-CN|..)
RewriteRule ^(.*)$ http://%{HTTP_HOST}/%2/$1? [L,R=301]

RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

És nem kap hozzáférést az Outlook tőled, én lesz képes-hoz ellenőrizd, csak Miután elküldte nekem azok:)

gopalmm2
18-10-11, 21:00
Úgy gondolom, hogy ez az, amit nekem van mint .htaccess most. Nekem van küldött Ön az access által PM. Köszönöm újra! Én tud kap a munka külön-vbseo...-a vbet, de integrálása, mind úgy tűnik, hogy nehéz Millennium... Sajnos az a baj, és köszönöm. A ' nagyon sok méltányol:). Én örömmel látja, itt támogatásával.

r.dziadusz
19-10-11, 13:19
Szia én tud nem acces adatokkal, amit adott nekem a fórum olvassa el a Beérkezett üzenetek mappába

gopalmm2
19-10-11, 14:56
Szia én kockás a bejelentkezési elküldése előtt. Próbáltam ez újra és ez szerkezet értem. Én küldött egy másodlagos kiszolgáló IP-, a DNS-problémák esetében.

kösz.

gopalmm2
19-10-11, 16:52
Thaks való r.dziadusz, az én-m probléma megszűnt. A Súgó sok méltányol.: D.

r.dziadusz
19-10-11, 17:01
:) szívesen segít, ha egyéb, kérem kér, a bármely egyéb kibocsátás kérdése van kérjük nyissa meg az új szál

gopalmm2
21-10-11, 00:12
Sajnáljuk, de még mindig látszik-hoz lenni némely kérdés. Az egész oldal most fordítja, de az egyes fordítások nem úgy tűnik, hogy valamilyen okból. Tudod, mi a probléma? Óta működik, az oldal fordítását, azt hiszem, a google API- vagy microsoft API működnek, de nem tudom, miért nem fordítása a szöveg egyes.

Köszi a választ.

vBET
21-10-11, 02:55
Nyissa meg az új probléma új szál - is adja több részlet (pontos URL-hez a lapra, ha a probléma fennáll, szöveg, amely nem fordították le quote).

Röviddel - kérjük vegye figyelembe, hogy nem kell kitalálni does fordítás API működik ellenőrizheti az Admin CP - > vBET - > fordítás szolgáltatók elérhetősége. Miért nem működik a fordítási ok lehet, hogy ténylegesen a szolgáltatók nem állnak rendelkezésre, így van gyorsítótár és az egyes részek is (amelyek nem) új lapon (új válaszokkal, szerkesztett hozzászólás). Ha van több segít legyen szíves nyit új szál új problémát.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vBET Translator 4.10.1