Teljes verzió megtekintése: Megoldott Fordítások leállt.
Szia. Én már frissítettek a fórum 4,15 egy hónappal ezelőtt, minden működött, beleértve a fordításokat, de ezen a héten fordítások leállt, amikor megpróbálja lefordítani, oldal jelenik meg, anélkül, hogy bármilyen karaktert.
Még nem készült semmilyen változás, csak leállt minden látható ok nélkül. Kérjük tanácsot.
url: rabroad.com
mentem előre, és ellenőrizni google, hogy megbizonyosodjon arról domain nem tiltott.
rabroad.com/google2.php
r.dziadusz
24-09-11, 07:35
Hi,
Kérjük, ellenőrizze ismét a vBET konfiguráció, figyeljen az alapértelmezett fórum nyelve, ha az nincs beállítva
mentem át mindent újra és újra. Semmi sem segít.
Megvan működik újra letiltásával Memcached
r.dziadusz
25-09-11, 17:21
Bár a memória cache voltál a szintén vendég cache? Ha nem, próbálja meg bekapcsolni mindkettőt a
Én vagyok az azonos problémával, de nem memcache bekapcsolva. Oldalak más nyelveken csak előkerülnek üres.
az én problémám jött vissza. Úgy néz ki, mint ez a szoftver válhat absolete, ha admin nem jön össze a megoldás hamarosan.
A Google megváltoztatta a beállításokat. Ez tényleg szívás, mint én vásárolt 2 példányban a fordító, és most nem tudja használni őket.
r.dziadusz
30-09-11, 09:36
Milyen API segítségével? Van-e probléma mind a négy is javasoljuk, hogy frissítse a vbet utolsó változat
ez az utolsó verzió. próbáltam mind API. google v1, v2, ms. Semmi sem működik most.
Feltelepítettem a legújabb verziót 4.4.2. Én ezeket a beállításokat:
A Google API v2 - Nem
A Google csak - nem
Lépett az alkalmazás ID által előírt Microsoft
Jelenleg a látogatók a megállapítás oldalak szöveg nélkül-az fő fórum nyelvétől eltérő nyelven. Nincs minden és a nyelvek néhány továbbra is fennáll, fordítások, de legtöbbjük. Példa a fő CMS oldal: http://saabworld.net/de/content/
Vennem kell úgy döntenek, hogy hamarosan VBET take down, ha ott nem lesz egy erősít a probléma. Úgy értem, hogy Ön fickók nem tud segíteni a jelenlegi helyzet és a szabad Google Fordítások, a fizetett változat lesz, de remélhetőleg megtalálja a módját, hogy újra működik, mint volt VBET.
Google ad:
Starting translation test
Test result: {"responseData": null, "responseDetails": "Suspected Terms of Service Abuse. Please see http://code.google.com/apis/errors", "responseStatus": 403}
Test error:
használják ezt a tesztet MS:
<?php
require_once('./global.php');
echo "Starting translation test<br/>\n";
$connection = curl_init();
curl_setopt($connection, CURLOPT_URL, 'http://api.microsofttranslator.com/V2/Ajax.svc/Translate?appId='.$vbulletin->options['vbenterprisetranslator_microsoftappid'].'fake&from=pl&to=en&options={%22ContentType%22:%22text/html%22}&text=witaj');
curl_setopt($connection, CURLOPT_USERAGENT, 'Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.4) Gecko/20030624 Netscape/7.1 (ax)');
//curl_setopt($connection, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, 1);
curl_setopt($connection, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
$time = microtime(true) * 1000;
$result = curl_exec($connection);
$time = microtime(true) * 1000 - $time;
echo 'Test result: '.$result."<br/>\n";
echo 'Test error: '.curl_error($connection)."<br/>\n";
curl_close($connection);
echo 'Connection time (ms): '.$time;
?>
Van ez az üzenet:
Starting translation test
Test result: "InvalidOperationException: : ID=3643.V2_Json.Translate.35944BF8"
Test error:
Connection time (ms): 61.6999511719
Google teszt tűnik rendben van:
Kezdő fordítási
Vizsgálati eredmény: {"responseData": {"translatedText": "powitanie"} "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
Teszt hiba:
Connection (ms): 628,73828125
Adminok ... tud segíteni ebben a kérdésben, mint a termék használhatatlanná vált, és ha nincs határozat, szeretném a pénzemet vissza.
r.dziadusz
01-10-11, 09:47
samm1129: köszönhetően sok kérelem / másodperc a google blokkolja, is eléri-e a határértékeket Microsoft, ellenőrizze, hogy győződjön meg arról, hogy az összes, a gyorsítótár engedélyezve van-e, ha nem használatát a google api v1 (mert a használati feltételek) növelheti a gyorsítótár ttl, ale olvasni a tippeket talál ez a GYIK: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-general-discussions/408-vbet-performance.html és fordítson figyelmet, rajta:
1. Add, hogy figyelmen kívül hagyja vBET oldalak annyi tartalmat, mint gondolod nem fontos a fordítások
2. Használja ingyenes fordítási szolgálatai először
3. Annak elkerülése érdekében, elérte ingyenes fordítását határ túl gyors - korlátozására támogatott nyelven. Új is időről-időre, amikor a cache tele van.
4. Akkor is, ha a fizetendő fordítás - korlátozzák a támogatott nyelvek azok, amelyek Ön szerint a legfontosabbak a forum. És még akkor is korlátozza, hogy több - idő után adhat több nyelven, ha úgy találja, hogy a költségeket az OK az Ön számára.
5. Ha nem használja a Google Translation API v1 - nem világos, az adatbázis cache, és letiltja az automatikus tisztítási, vagy legalábbis módosítani cache time to live, hogy sokkal tovább (ne fizesse az azonos fordítások)
6. Kerülje fordítása SPAM, ellenőrizve hozzászólás, amíg ezek közzé.
Még egy dolog, akkor használja ezt a beállítást, hogy csökkentse a kérését:
admincp -> vBET -> fordítás lehetőségek -> késleltetés fordításai között
samm1129: köszönhetően sok kérelem / másodperc a google blokkolja, is eléri-e a határértékeket Microsoft, ellenőrizze, hogy győződjön meg arról, hogy az összes, a gyorsítótár engedélyezve van-e, ha nem használatát a google api v1 (mert a használati feltételek) növelheti a gyorsítótár ttl, ale olvasni a tippeket talál ez a GYIK: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-general-discussions/408-vbet-performance.html és fordítson figyelmet, rajta:
1. Add, hogy figyelmen kívül hagyja vBET oldalak annyi tartalmat, mint gondolod nem fontos a fordítások
Hi, fel egészen a közelmúltig nem kellett korlátozni fordítások egyáltalán.
Minden oldal fontos ... Igazán ne értem a nyilatkozatot is ...
2. Használja ingyenes fordítási szolgálatai először
Már az ingyenes szolgáltatás, és van tiltva a google és a ms.
3. Annak elkerülése érdekében, elérte ingyenes fordítását határ túl gyors - korlátozására támogatott nyelven. Új is időről-időre, amikor a cache tele van.
Vettem a szoftvert, mert hirdet "automatikus fordítás 52 nyelven", ha korlátozzák támogatott nyelvek, mi az a pont, amelyek a szoftver?
4. Akkor is, ha a fizetendő fordítás - korlátozzák a támogatott nyelvek azok, amelyek Ön szerint a legfontosabbak a forum. És még akkor is korlátozza, hogy több - idő után adhat több nyelven, ha úgy találja, hogy a költségeket az OK az Ön számára.
Nem voltam igazán tervezi a fizetős szolgáltatások. Csak megpróbálták biztosítani, ez nem valami az én vége.
5. Ha nem használja a Google Translation API v1 - nem világos, az adatbázis cache, és letiltja az automatikus tisztítási, vagy legalábbis módosítani cache time to live, hogy sokkal tovább (ne fizesse az azonos fordítások)
Ha én vagyok a cache, a DB növekszik a unmanageble mérete és összeomlik. Ez történt több occations, és ez volt az ok, amiért tiltva cache. Saját fórum, közel 4million hozzászólás, így el lehet képzelni, milyen nagy cache kapnánk.
6. Kerülje fordítása SPAM, ellenőrizve hozzászólás, amíg ezek közzé.
Én anti spam rendszerek telepítése, ezért nem spam a boad.
Még egy dolog, akkor használja ezt a beállítást, hogy csökkentse a kérését:
Már be, hogy a 100 - doesnt segítséget.
harleyforum.se
02-10-11, 16:39
Feltelepítettem a legújabb verziót 4.4.2. Én ezeket a beállításokat:
A Google API v2 - Nem
A Google csak - nem
Lépett az alkalmazás ID által előírt Microsoft
Jelenleg a látogatók a megállapítás oldalak szöveg nélkül-az fő fórum nyelvétől eltérő nyelven. Nincs minden és a nyelvek néhány továbbra is fennáll, fordítások, de legtöbbjük. Példa a főoldalra CMS: http: / / saabworld.net/de/content/
Vennem kell úgy döntenek, hogy hamarosan VBET take down, ha ott nem lesz egy erősít a probléma. Úgy értem, hogy Ön fickók nem tud segíteni a jelenlegi helyzet és a szabad Google Fordítások, a fizetett változat lesz, de remélhetőleg megtalálja a módját, hogy újra működik, mint volt VBET.
Igen!. ugyanaz probléma itt. :(
Kérjük, vegye figyelembe, hogy kezdődött a szeptember végén! Mindenkinek ugyanaz a probléma ettől az időponttól. v 4.xxx vagy v 2.xxx
Adminok: Én eltávolítása a termék, mert nem működik. Ez a hivatalos kérelmet a visszatérítésre.
Szia.
Ön esetében is támogatta Radek, hanem azért, mert PM nekem közvetlenül vagyok választ. Felhívjuk figyelmét, hogy blokkolja a Google v1. Az Ön 2. után meg azt írta, hogy használt Google tesztet. Megnéztem a címét (rabroad.com/google2.php), és ez az eredmény:
Kezdő fordítási
Vizsgálati eredmény: {"responseData": null, "responseDetails": "Feltehetően Általános Szerződési Feltételek Visszaélés. Lásd http://code.google.com/apis/errors", "responseStatus": 403}
Teszt hiba:
Tehát a oldat van nem a mieink, de az Ön oldalán, és Ön már kapott URL-címet Részletek lépésein. Látni fogja, hogy a Google kapcsolatba, és megtudja, miért blokkolva van képezik. Is legyen szíves jegyzék, Google v1 készül, azokat be kell zárni, így azokat további korlátozások API-felhasználásáról. Legújabb változatát a vBET lehetővé teszi a Google v2 és a Microsoft fordítás API-T használja. És abban az esetben, ha a bajok is adunk vizsgálatokat ezen API - kérjük itt részleteket lásd: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html#post1729
Is legyen szíves jegyzék amit Google-v2-és be kell állítani a megfelelő API-kulcsokat az Admin CP Microsoft-fordítás API - egyébként azokat nem nyújt meg az eredmények. A Microsoft rendelkezik belső lemezfelhasználásának korlátozásai. Google v2 is birtokol lemezfelhasználásának korlátozásai, de konfigurálhatja magad,-az, hogy csak a Babylon, mivel a Google v2 fizetnek. Valamennyi tudnivalót a szükséges kulcsokat a felvett vBET alapkonfiguráció leírása, és a rendelkezésre álló az Admin CP.
Ha csak szabad API-K használatát, akkor most már van Google-v1 és Microsoft fordítás API - booth kell a határértékeket. Állítsa be a vBET, nem a felesleges dolgok lefordítani - segítségével megakadályozhatja, hogy a fordítandó oldalak. Letilthatja a szükségtelen nyelveket is. Így a határok nem eléri a tehát böjt. Radek készít annak érdekében, hogy a fordítások költségeket, ha azokat, és a többi hints lesz része-cikket. Ez a cikk hamarosan megtalálja a GYIK. Radek már kapott további tippeket ide: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/2407-translations-stopped-working-2.html#post10351
Megválaszolása a jegyzeteket a tippek:
Hi, fel egészen a közelmúltig nem kellett korlátozni fordítások egyáltalán.
Igen. A Google nem szab határt a közelmúltig. Kérjük, panaszkodnak a Google, mert nem tudunk mit kezdeni vele. Ez számukra aki az határait, hogy ne nekünk.
Minden oldal fontos ... Igazán ne értem a nyilatkozatot is ...
Akkor meg néhány nem fontos 0 akkor csak rajtad áll. Példa néhány oldal, amely akkor tekinthető nem fontos a fordítás néhány fórum tulajdonosai: tag oldalak, naptár, fotó galéria. Ez igazán rajtad múlik, - mit gondolsz meg kell fordítani, amit nem.
Már az ingyenes szolgáltatás, és van tiltva a google és a ms.
A Microsoft korlátozza az idő alapú, így a következő intervallumban kell tudnod fordítani, amíg el nem éri limit újra - és így tovább. Abban az esetben, a Google már formában Google utasításokat, mit kell tennie - kérem parlagon azokat.
Vettem a szoftvert, mert hirdet "automatikus fordítás 52 nyelven", ha korlátozzák támogatott nyelvek, mi az a pont, amelyek a szoftver?
Ezért az emlékeztetőt. Ön használ ez vagy nem. Természetesen, tudod csak egyszerűen használja a Google v2, fordítások fizet, és nem törődnek az esetleges felső határa. Azt hiszem, akkor betűzni, milyen, e tájékoztatás. Ha szeretné, hogy minden támogatott nyelven használhatja. A tippeket, hogyan éri el gyorsan a szabad fordítások API-K határokon szólnak. És kérdés milyen a pont sok felhasználóink ellentétes kérdés, megkérdezte mi az értelme annak 53 nyelvek, amikor a legtöbb a jövedelmek és a forgalom mintegy 8. Mi csak támogatnak 53 nyelvű fordítás használata külső irodák. Hogy is felhasználóink akarnak a támogat hány nyelven meghatározására. Így e kérdés megválaszolásához, magad, mert mindenkinek van különböző véleményt:) Láttam, hogy mi a felhasználói oldal, ha például be volt kapcsolva csak 4 nyelven (és ez volt, amikor a Google még nem terv a korlátokat, illetve a kifizetett API)
Nem voltam igazán tervezi a fizetős szolgáltatások. Csak megpróbálták biztosítani, ez nem valami az én vége.
Legalább március 2012-ig nem akkor. Miután a Microsoft is kell kifizetni. Reméljük, hogy addig, amíg az ebben az időben lesz is aláhúzva:) Nekünk is nagy alkalmatlanság, hogy fordítási szolgáltatóknak fizetett API-T.
Ha én vagyok a cache, a DB növekszik a unmanageble mérete és összeomlik. Ez történt több occations, és ez volt az ok, amiért tiltva cache. Saját fórum, közel 4million hozzászólás, így el lehet képzelni, milyen nagy cache kapnánk.
Felhívjuk hogy adatbázis összetörik MySQL-szintű kérhesse, ott segítséget. Még mindig nagy gyorsítótárak vBET készül,-a különböző gyorsítótár törlése stratégiák van. Is, ha nem használ Google v1 letilthatja gyorsítótár elszámolási (Microsoft és a Google v2 engedélyezi a forewer gyorsítótárba). VBET használata a cache nélkül is többnyire unadvised.
Már be, hogy a 100 - doesnt segítséget.
Ez segít elkerülni a sok kérés másodpercenként. Még el nem éri a korlátozás - túl sok karaktert naponta. Nélkül gyorsítótár lesz a kérdés mindig. Ha cache megtelik, akkor csak az új üzeneteket fordítják, és akkor nem is olyan könnyű elérni a határértékeket. A Microsoft korlátozza 4 millió karakteres havonta (Microsoft válasza erről kapta a hónappal ezelőtt).
Probléma Microsoft API, mert már elérte a határt - probléma leírása és a megoldás leírását lásd: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/2425-major-translation-issues-4.html#post10396
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a vBET itt teljesen stabil - ez még mindig nem ugyanaz a dolog - fordítások külső szolgáltatók kér és az eredményt ad. A szolgáltató, aki elzárt ön - vBET bemutatja, hogy mi van - nem eredményezheti. És a vBET nem felelősséget vállal minden ez,-valameddig a szennyvízcsatornába vezetett, hogy a vBET felhasználó képes-hoz használ a külső fordításoknál. Ez a licencszerződés - ez az, amit Ön elfogadja:
BET külső fordítási szolgáltatások (fordítás API-K) használ. Mivel a verzió 4.4.0 és 3.5.0 vBET sok fordítás API-K használatára képes (ténylegesen támogatott: a Google és a Microsoft fordítás API). Akkor lehet megengedni, hogy használata támogatott fordítás API-K, amelyek által a vBET használt beállítása. EGYSZERŰ Podbielski Michał ad ön nem a visszatérítés abban az esetben, ha a fórum blokkolt/tiltott, vagy bármely más módon, hogy korlátozott használt fordítási szolgáltatások, még abban az esetben, ha egyes/összes támogatott translation services be fogja zárni. Ha kívánja, ellenőrizheti a vBET 2.x szabad változat, a Google fordítási szolgáltatás elérhető részére a fórum előtt a beszerzési vBET 3.x/4.x, de még mindig lesz visszatérítést nem jogosultak, ha a and forum icons minden fordítási szolgáltatásokra korlátozott lesz, használat-ból vBET 3.x/4.x. egyszerű Podbieski Michał során semmilyen módon nem felel bármely használt fordítási szolgáltatások eredmények vagy bármilyen módon teljesítmény és a kisegítő lehetőségek.
Full license agreement lásd itt: vBulletin vállalati Translator Plugin (vBET) - a licencszerződést (http://www.vbenterprisetranslator.com/license.php)
Nem vállalunk felelősséget, és egyszerűen nem felelősséget fordításra szolgáltatók műveletek, mivel azok a harmadik felek. Ugyanúgy, mint a nem kívánt felelősséget valaki aki rob egy bank; Nyitottak vagyunk hozzáadása új fordítási API - ha van kérem írjon:)
Különben is - van bármilyen visszatérítés alapja. Akár annak biztosítása érdekében, a kiszolgáló használható fordítások szolgáltatók. És Ön elfogadja-e. Is uninstall-ból termék nem visszatérítési a base - ez Ön szeretné használni a vBET, vagy sem. A licenc a jumper-mint - a dönt, hogy azt szeretné. Használja, vagy hogy szekrénybe. Nem adunk visszatérítés, mert az azt használó fél év után Ön eldöntött-hoz már nem használja a vBET. Ezért a licenc a kiválasztott mit csinálsz vele.
Ha úgy gondolja, hogy vBET birtokol minden a bug - legyen szíves nyit a hibajelentés szakaszban új szál, és majd ellenőrizze, hogy. Továbbra is hibát is nincs visszatérítés alapjának - hibák a szoftver életciklusa a normális dolog, és Ön szintén elfogadja, hogy az ilyen dolgok akkor fordulhat elő.
Ezt a visszatérítési kérelem nem alapú, és ez. Igazán szomorú, mert a problémák, de ezek a vBET oldalán konfigurációs és harmadik felek és mi nem felelős, hogy - mi is az a megállapodás részét képezi. Így tartsa tiszteletben a licencszerződést.
Kérem, mondja meg, szeretne további segítséget ezen a területen? Ha már eltávolította a vBET azt feltételezni, hogy a probléma nem létezik többé. Van jobb?
Wulf-, harleyforum.se - általában használ itt tippeket tartalmaz. Ellenőrizze, hogy mi történik a Microsoft-vizsgálat segítségével - már van a probléma lehetséges magyarázat ebben felad. Is legyen szíves jegyzék, most a más nyelvekre fordítani API kapcsolatos vizsgálat során vagyunk. Most, egyszerűen vBET a további fordítási API-K támogatását.
Wulf - láttam, hogy a Google-teszt - fordítás angol-lengyel. Ne feledje, hogy más fordításra API-K perelhető hagyjuk, és ebben az esetben a Microsoft fordítás API használatos, amikor a támogatja (az minden nyelvpár - konfigurálhatja. Kérjük, olvassa el paraméter csak a Google használatra leírása). Így van Google-OK és a nem a fordítások esetén kérje azok a Microsoft.
oké. Felejtsd el a visszatérítést, lehet, hogy jobb, arról a tényről, hogy valóban van, annak érdekében, hogy használja a szoftvert 3 hónapok előtt leállt.
Én is észrevettem, egy takaros kis dolog, abban az esetben, ha én uninstalled, mivel ugrott 30 perc után a forgalom uninstall. Kapcsolatos, a szoftver van. Érdemes lehet a kiadásokban, hogy vizsgálja. Van ellenőrzése óta webhely és minden óra, óra-forgalom marad 30 %-kal több majd szoftver futása közben.
Csak egy FYI.
Láthatjuk ezeket a 2 között nincs kapcsolat. Különösen hogy ott nem volt még 24 órás óta eltávolította a vBET. Így nem áll kapcsolatban. Forgalom nem lineáris, és csak néhány ideiglenes forgalmat ugrik.
Keresőmotorok Ez indexek értesíti, mintegy 3 hónappal eltávolította-e vBET. Még robots valószínűleg nem észre, és továbbra is megkísérli bejárni a lefordított oldalak (segítséget és megfelelő bejegyzések megadása robots.txt). Tehát köszönet részére a értesít, de nincs semmi akadálya annak, hogy a hely - a csak véletlen. Egyébként köszönet részére a értesít:)
Pihenés bebiztosított ember - a samm1129, a fórum forgalom jelentősen megnövekedett vbet köszönhetően. vbet határozottan segített, az, hogy a fórum több nemzetközi tagok eszközről, és segített a közülük számos tételével, lapok megtekintéséhez a saját nyelvükön. Fordítás nem tökéletes, de elég ahhoz, hogy megértsük egymást, és ez volt a mi Voltam őt keresve. Egy must have, hogy a fórum.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):