Teljes verzió megtekintése: Megoldott Nem lefordítani tag a kép URL
A fájlnév tartalmaz szűrt karakterek és a nem tag lefordítani egészül ki, így a kép, hogy egy törött link.
Kérjük, küldje URL-oldal példája és pontosan megmondani, hogyan lehet reprodukálni a problémát. Mit jelent az, hogy képet fájlnév tartalmaz szűrt karaktereket? Kérjük, adja meg minta. Mik azok a szűrt karakterek - érted figyelmen kívül hagyja a szó vagy valami más?
Kérjük, írja le többet.
Amit én jelentette a fájlnév tartalmaz figyelmen kívül hagyja szó.
"PFK" egy figyelmen kívül hagyja a szó, és ez az, amit kapok:
[IMG] http://www.schmike.net/pics/ [notranslate] PFK [/ notranslate] banner.jpg [/ IMG]
"PFK" is figyelmen kívül hagyja, de én dont't a fenti probléma "PFK".
Beállításai figyelmen kívül hagyja szó:
PFK
PFK
OK, így - a meglévő változásokat lehet szerkeszteni, és távolítsa el kézzel.
A jövőben kérjük, nem sokat változik:
1. Open / includes / vbenterprisetranslator_functions_detection.php
2. Keresés:
define('VBET_SEPARATORS', ", .?;:!'`&/@#$%^&*()_+=-<>{}~1234567890\"\t\n\r\r\n");
3. Szerkesztés azt eltávolítják /
Felhívjuk figyelmét, hogy figyelmen kívül hagyja a szót kell körül ezeket a jeleket. Az Ön esetében PFK vették körül /, így azt feltételezték, hogy külön szó, és ez volt csomagolva. Ha lenne "_pfk-", akkor lenne is csomagolni, mert körül elválasztó. Ezért kérjük, szerkesztés elválasztó. Ebben a pillanatban nem konfigurálható paramétereket, így meg kell emlékezni arról a változás után vBET frissítéseket. Ha akarja, hogy ez konfigurálható - írja az új téma a Feature kérést.
Kérjük készült változás, próbálja ki (írj üzenetet megfelelő tartalommal), és mondd el sem segíthet.
Tehát ez azt jelenti, hogy ha nekem van a szó közepén egy fájlnevet akkor még mindig csomagolva? Bármilyen módon figyelmen kívül hagyni, ha ez bármilyen kapcsolódó kódot, mint IMG, URL, stb ..?
Csak le van módja annak, hogy figyelmen kívül hagyja - változás elválasztó. Akkor hagyjuk ott például csak hely, pont, kettőspont és az új vonal. A fájl neve ne tartalmazzon szóközt belül ...
Alapértelmezés szerint a szeparátorok vannak beállítva ezzel felismerni figyelmen kívül hagyja szó akkor is, ha van zárójelben, vagy valami ilyesmi (feltételezve, hogy a "mellőzés" figyelmen kívül hagyja szó):
(Ignore)
-Ignore mellett lehetőség
figyelmen kívül hagyni.
de figyelmen kívül hagyni.
(Nem megfelelő / ignore)
és így tovább ...
vBET nem ellenőrzi több tartalom körül - csak a tünetek előtt és után figyelmen kívül hagyja szó - így nem lesz csomagolva, ha ez része a más szó, mint például a: figyelmen kívül hagyja
Egyszerűen megváltoztathatja a változó elválasztó. Ebben a pillanatban a kódot. Ha azt szeretné, hogy ez konfigurálható Admin CP nyissa meg az új téma a szolgáltatás kérését.
Szüksége van további segítségre van? :)
Azt hiszem, nem is kap, amit én számítottam. Bezárhatja ezen szálra szűkíthető.
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a szolgáltatás kérése is részben az ügyfelek kérelmeket. Akkor le van Ön igényeinek az új / megváltozott vBET funkciókat. Lesz kész, vagy nem dönt vBET csapata szerint számos tényező. Feltételezem, hogy nem elég fontos ahhoz, hogy írni kérést.
Örülök, hogy tudja, hogyan kell kezelni a problémát ebben a pillanatban és a téma zárható:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):