PDA

Teljes verzió megtekintése: Megoldott Nem jelenik meg Original Version Amikor lefordítani.

gareth
02-06-11, 22:05
Cím helyesen: "Nem mutatja Original Version Amikor fordítás

Amikor hozzászólás angolul, akkor nézd meg a bejegyzéshez a walesi ez nem jelenik meg az eredeti nem lefordított változata, sem a képek azt mutatják, hogy a poszt már lefordított

Meg kellene jelennie, mint ez:

Amikor után az angol, majd tekintse meg a munkát a walesi, de nem mutatja az eredeti változat, vagy nem fordították a képek azt mutatják, hogy a munka már lefordított

Megvan beállítva javascript mind vendégek és a regisztrált felhasználók. Megpróbáltam a más módszerek is, de nem közülük dolgoztak.

Megpróbáltam megtekintése után, amikor bejelentkezett, és kijelentkezés után (Én is próbáltam egy másik számítógépen), ugyanazzal a kérdéssel.

Hát hiányzott a beállítást?
Vagy tudom már szerkeszteni a sablont?

Az oldalon Észak-Wales Fórum - A fórum Isle of Anglesey, Gwynedd, Conwy, Flintshire, Wrexham, Denbighshire (http://northwalesforums.co.uk)

vBET
02-06-11, 22:52
Címe a téma korrigált ahogy whished:)

Felhívjuk figyelmét, hogy az eredeti üzenet csak akkor jelenik üzenetek írt más nyelven, hogy a fórum az alapértelmezett (csakúgy, mint például ha a mellékletet). Tehát, ha valaki ír a forum nyelven, majd fordítás után ő most lefordított oldal nem az eredeti szöveget, mert az eredeti szöveg elérhető az eredeti URL fórum. De ha valaki azt írja, más nyelvet, mint a fórum az alapértelmezett, akkor az eredeti üzenet ki, hogy hagyja az emberek tudják, mi volt az eredeti tartalom (1. Talán felhasználó tudja ezt a nyelvet; 2. Különben hogyan tudom, mi volt az eredeti üzenet.)

Mivel a fórum angol nyelvű, hogy nem mutatja az eredeti üzenetet lefordítani a hozzászólás angol nyelvű. Ez csak a hozzászólás írt más nyelven. Láthatjuk ugyan azt a viselkedést a fórumon.

Tehát ha nem félreértett, nincs probléma. Kérjük, erősítse meg ez az információ, vagy van még szükség van néhány segítséget itt?

PS.
Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez lehetne tenni, ha minden egyes üzenet volt, áttetsző [lang = hu] Az üzenet [/ lang] BBCode (szóközök nélkül), de vBET nem automatikus átláthatatlan csak üzeneteket írt más nyelven, mint a fórum az alapértelmezett. Először találtunk nincs értelme csinálni az összes üzenet (a legtöbb lesz a forum alapértelmezett nyelv.) Másrészt ez befolyásolja a teljesítményét, mert minden üzenetet kell majd elemezze BBCode parser során minden kijelző.
Itt van például:
ez csak egy teszt

gareth
03-06-11, 01:30
Jobb OK most már értem.

Csak kipróbált, és működik pontosan olyan, mint mondod.

Probléma megoldva. Vagy azt mondom, nem volt semmi probléma kezdeni.

gareth
03-06-11, 01:53
Hmm, mi történt a másik szál kapcsolatos probléma egyre vBET dolgozni vbadvanced linkek könyvtár: confused:

vBET
03-06-11, 13:49
Fogalmam sincs - Megnéztem az összes hozzászólás a tag az oldalon, de nem talált témát a vbadvanced által készített neked. Volt egyszer szerver kérdés és hozzászólás egy nap eltűnt (mert a véletlen hát vissza) - ez volt ismertetett bejelentés, így talán ez az oka. Különben is - csak új téma az Ön problémája vbadvanced és mi ellenőrizze:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1