PDA

Teljes verzió megtekintése: Megoldott Nincs licensz

prejf
22-05-11, 21:20
Hi évvel ezelőtt vettem egy engedély a szkript számla száma [* CUT *], ma követően panel nem látom engedély (bár a szkript, amit csak egyszer használható) kapom az információt, amit meg kell vásárolni jeszcez idő, nem értem, itt valami? Én engedélyekért kifizetett 2010/04/25 figyelmesen, és hirtelen eltűnik? mi ez?

kamilkurczak
23-05-11, 20:18
igazad van - én a számla adatai. Ez a tranzakció kapcsolódik egy másik felhasználói fiókot. Ön a felhasználói fiók engedély nélkül (egy másik felhasználói fiókot is ezt a licencet). Meg tudod magyarázni, miért?
Köszönöm, hogy kérésre

vBET
23-05-11, 21:25
Hello. Hogyan Kamli licensz ellenőrzése nem tűnt el, egyszerűen tartozik egy másik számlára. Csak jelentkezzen be a számlára, ahonnan vásárolta a licencet, és ott lesz lehetőség jár a licenc kezelése:) Szóval, semmi sem veszhet - csak elfelejtettem, ahonnan vásárolta a licencet:) Ha segítségre van szüksége, Camille elküldjük Önnek a PM a fiók nevét . Kérem, írja, vagy már OK, ha szüksége van egy emlékeztető? :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vB Enterprise Translator 4.10.1