PDA

View Full Version: Lahendatud Mingit litsentsi

prejf
22-05-11, 21:20
Hi aasta tagasi ostsin litsentsi oma skripti Arve number [* CUT *], täna, pärast paneeli ei näe oma litsentsi (kuigi skripti olen kasutanud ainult üks kord) ma saan teavet, et ma pean ostma jeszcez aega, ma ei mõista siin midagi? Maksin litsentside 2010/04/25 hoolikalt ja äkki ta kaob? mis see on?

kamilkurczak
23-05-11, 20:18
teil on õigus - olen oma arve üksikasju. See tehing on seotud teise kasutajakonto. Te kasutate kasutaja konto ilma litsentsita (teine kasutaja konto on see litsents). Kas oskate selgitada, miks?
Täname taotluse

vBET
23-05-11, 21:25
Hello. Kuidas Kamli litsentsi kontroll ei kadunud, lihtsalt kuulub teise konto. Lihtsalt logige konto, kust ostsite litsentsi ja seal siis on seotud optsioonide litsentsi juhtimine:) Nii et, midagi võib kadunud - lihtsalt unustasin, kust te ostsite litsentsi:) Kui vajate abi, Camille saadame Sulle PM konto nimi . Palun kirjutage, või on juba OK, kui teil on vaja meelde? :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET Translator 4.10.1