PDA

Teljes verzió megtekintése: Megoldott Memória kérdés

norku
15-03-11, 17:40
Nem tudom, hogy ez vBET kapcsolatos, de elkezdett történni, miután telepítette úgy fogom fel ide:)

Kezdek a következő hibákat, ha rákattint a Vbseo "Szeret kapott" és a "Szeret Mivel" gombokat a felhasználói profil oldalon:

Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 200593 bytes) in /home/xxxx/public_html/forum/includes/functions.php on line 6862

Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 491520 bytes) in /home/xxxx/public_html/forum/includes/class_core.php(4430) : eval()'d code on line 458

Mint mondtam, ez kezdett történik telepítése után vBET de azt hiszem, fogok kell egy kis coaching ide, mert a számok nem felelnek meg a tüneteket.

Memória info:

Honnan phpinfo: memory_limit Helyi - 128M Master - 128M

Honnan php.ini:
; Suhosin Settings.

suhosin.post.max_vars = 2048

suhosin.request.max_vars = 2048

suhosin.cookie.encrypt = Off

suhosin.memory_limit = 32M

suhosin.session.encrypt = Off

VBulletin: PHP memória limit 32M

Szerver memória használatát jelenleg: 25,00% (262.136 a 1048576)

A hibaüzenetek arra utalnak, hogy azt, hogy növelni kell memóriát, de nem látok más tüneteket elegendő memória használata közben a fórumon, és már nem volt jelentéseket a tagok. Feltételezem azonban, hogy ők is látni a "Szeret" végzetes hiba.

Van srácok találkoznak olyan problémákkal, mint ez, miközben a vBET? Én hálás minden tipp, hogy mit próbálni.

kamilkurczak
15-03-11, 18:31
hello,
Ok fogom kipróbálni az én teszt fórum. Egyszerűen próbáld, hogy vBET hogy ezt a kérdést - csak disable vBET és próbálja újra meg újra - Ha probléma stil léteznek, és vBET le van tiltva - ez nem vBET kérdés. Ha probléma el fog tűnni - ez vBET kérdés, és mi lesz kijavítani.

Másodszor - növelheti a határ memory_limit a php.ini-ben az 64 MB, és indítsa újra a kiszolgálót. (Kérjük, csak olvastam ezt a kérdést google).
A vBET van 52 több tartalmat, és 52 több felhasználó a fórumon (ha minden nyelven engedélyezve van) - költségei szerver memória. Még mindig dolgozom, hogy vBET hatékonyabb (új relase hamarosan).
Itt van egy lista

Köszönöm

norku
15-03-11, 19:13
Köszönöm. Azt hiszem, érdekelheti az eredményeket. Én a fogyatékkal élő vBET és újra a "Szeret" oldalon. Most már csak kap egy üres fehér oldal - nincs memória hiba. Szintén nem teljesen, mi voltam utána:)

Én várom, hogy hallja, amit felfedezni a vizsgálati helyszín, mielőtt fel a memória beállítást a php.ini-ben.

norku
16-03-11, 00:13
Én szerkesztett a php.ini és növelte a memória korlátoz a 64M, majd újraindítani az Apache, hanem vBulletin tűnik, figyelmen kívül hagyva, hogy a beállítást, és még mindig panaszkodik, hogy kevés memória van (ugyanazokat a hibákat, mint én írt hozzászólás 1).

norku
16-03-11, 09:24
Hi,

Sikerült megismételni a hibát? Nem értem, miért vBulletin AdminCP mutat 32M memória korlátoz, ha php.ini már 64M.

kamilkurczak
16-03-11, 09:51
nem, nem tudom reprodukálni azt a teszt fórumon (i kattintott szeret gombok a felhasználói oldalon.)
Te újraindítani a szervert után változik a php.ini-ben?
Kérjük, érdeklődjön, hogy a host szolgáltató

norku
16-03-11, 09:55
Igen, újraindul Apache után módosításáról php.ini de nem volt hatása. Nagyon furcsa. Megnéztem én általános memória használat és ez jóval 32M amúgy annyira furcsa, hogy kapok ilyen memória hiba. Kértem a fogadó, hogy vizsgálja meg ezt.

norku
16-03-11, 11:54
Megoldott. Volt egy teljes php.ini a gyökér. Minden megfelelően működik most.

kamilkurczak
21-03-11, 22:42
ok erre a megerősítést:) megoldott

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 enjoy automatic translations