Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 6 od 6

Thread: Mobile Device Style dodjele, i drugačiji stil koristi drugi korisnik

Član
    Registracija
    Svibanj 2010

Default Mobile Device Style dodjele, i drugačiji stil koristi drugi korisnik

To je zapravo o različitim stil koji koristi drugi korisnik, tako da ako stilu pohranjeni u vbet Cijeli datoteke Cache Za goste (npr. zeleni stil), i drugi korisnički otvoriti forum s različitim stilom kao zadani (na primjer plavo stil), drugi korisnik će i dalje dobivanje prva osoba stil pohranjeni u stilu (zeleni stil, a ne plava stil)

Tamo je jedan od najpopularnijih mod u vb.org Mobile Device Style dodjele

na detektiranje ako korisnik koristi mobilni telefon (ne PC) za korištenje Mobilni super svjetlo kože / style, Ne koristite zadani

njegova ne radi jer koristi vbet Cijeli datoteke cache za goste, jer su stil koji pohranjeni u datotekama koristeći zadani stil, tako da korisnik pomoću Mobitel otvaranja stilu pohranjeni u datotekama previše, to je obično zadani stil (za PC stil)

da mod rada, kada sam opet onemogućiti vbet Cijeli datoteke cache za goste, brisanje Chace, a chmod 755 opet vbet_guestcache mape

Ja sam još uvijek pokušava da se MORH (ili drugačiji stil koristi drugi korisnik) radi, ali puno Chace rade previše, pa možda bi pohranjene datoteke Chace po stilu previše, samo se koristi od strane korisnika s istim stilom

Ako još uvijek nije teško razumjeti molim javite mi, ja ću pokušati to učiniti jasnije

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Imajte na umu da je u posljednje izdanje vBET appropriatelly radi sa stilovima diffetenr aind Gost cache. Gost Cache dodaje stil ID naziv datoteke mrav koji je, kako smo omogućiti gostima da promijeni stil čak i kada Gost Cache je uključen.

Dakle, prva provjerite imate zadnji vBET puštanje instaliran.

Ako da onda provjerite je li vaš čep funkcionirati prije nego vBET određuje što naši predmemorija varalica bi trebao biti korišten. Ovo je sve što je potrebno - moderan i elegantan promjene stila id i thich ostatak se mora prije vBET provjerava. vBET je pomoću styleid utvrditi Naši Cache datoteku u kuku global_start

Član
    Registracija
    Svibanj 2010

hi Michał

-Provjerio sam u admincp--> proizvod--> to je vbet 3.3.6 tako da je najnoviji

- Ovdje je neki primjer u vbetchace, je li to već sadržane stil ID?
    _showthread_php_t_8458210.html
    _showthread_php_t_8808510.html
    _showthread_php_t_8811110.zip
    _showthread_php_t_1989110.zip

- Michał mi možete reći što točno plugin koji stvaraju i pročitati punu Chace datoteku, ja ću pisati uvjetno kod za ovaj mod u dodatku isključiti neke od koristi stil pun Chace datoteku. Na primjer, ako korisnik koristi stil id br.1 on / ona koristi puno Chace, ali ako koristite stil id br.2 on / ona ne koristi puno Chace

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Gost cache memorije kod je uključen u datoteci / Includes / vbenterprisetranslator_finctions_guestcache.php i funkcija vbet_getGuestCacheFile određuje ime datoteke predmemorije. Kao što možete vidjeti - stil ID se koristi na kraju naziva datoteke i to je čitati
    Code:
    $vbulletin->userinfo['styleid']
    Cjelovita datoteka predmemorije čita vBET kuka global_start i napisane u kuka global_complete ili global_shutdown.

Član
    Registracija
    Svibanj 2010

Ok sam već napravio ovaj mod rada ili za druge stilove koje želite isključiti vbet, ne znam da li drugi ljudi dobili ovaj problem, ali ako da možete koristiti ovo rješenje također

Idi na admincp -> Dodaci i Proizvodi -> Plugin Manager

Pretraži 3 plugins
    BB Enterprise Prevoditelj
    Pisanje gost predmemorija
    vB Enterprise Prevoditelj - Zastave

otvoren i zamotati ih kod sadržaj s ovim, ako uvjetno

if (STYLEID! = 10)
    {
    / / Kod sadržaj
    }

promijeniti 10 s svoj vlastiti stil id broj koji želite isključiti iz korištenja vbet i ne koristi puni chace, na primjer ovaj stil: Mobilni super svjetlo kože / style da koristite Mobile Device Style dodjele kao što sam sada koriste

NB. Da biste znali što je tvoj stil ID broj, idite na phpMyAdmin -> Idi na stol: Style -> možete vidjeti broj styleid stupcu
    Zadnji uredio basketmen; 14-09-10 na 13:51.

Senior Member
    Registracija
    Listopada 2009

Upravo sam unistalled mobilni uređaj stilu, izgubio sam oko ** danu prihoda, ali nemam vremena za igranje okolo, a ja sam ne idući u platiti Gvido 10 **** po satu u tome.

Taj zašto sam kupiti "završio" proizvode, ne želim biti beta tester za svakoga.

Vaše dobro radi svoj posao u dijeljenju i ja vrlo cijenim to.

Živjeli Mate ...

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •