To je zapravo o različitim stil koji koristi drugi korisnik, tako da ako stilu pohranjeni u vbet Cijeli datoteke Cache Za goste (npr. zeleni stil), i drugi korisnički otvoriti forum s različitim stilom kao zadani (na primjer plavo stil), drugi korisnik će i dalje dobivanje prva osoba stil pohranjeni u stilu (zeleni stil, a ne plava stil)
Tamo je jedan od najpopularnijih mod u vb.org Mobile Device Style dodjele
na detektiranje ako korisnik koristi mobilni telefon (ne PC) za korištenje Mobilni super svjetlo kože / style, Ne koristite zadani
njegova ne radi jer koristi vbet Cijeli datoteke cache za goste, jer su stil koji pohranjeni u datotekama koristeći zadani stil, tako da korisnik pomoću Mobitel otvaranja stilu pohranjeni u datotekama previše, to je obično zadani stil (za PC stil)
da mod rada, kada sam opet onemogućiti vbet Cijeli datoteke cache za goste, brisanje Chace, a chmod 755 opet vbet_guestcache mape
Ja sam još uvijek pokušava da se MORH (ili drugačiji stil koristi drugi korisnik) radi, ali puno Chace rade previše, pa možda bi pohranjene datoteke Chace po stilu previše, samo se koristi od strane korisnika s istim stilom
Ako još uvijek nije teško razumjeti molim javite mi, ja ću pokušati to učiniti jasnije