Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 6 z 6

Závit: Mobile Device štýl cvičenia, a iný štýl používaný iným užívateľom

Člen
    Dátum registrácie
    05. 2010

Default Mobile Device štýl cvičenia, a iný štýl používaný iným užívateľom

Jedná sa vlastne o iný štýl, ktorý používa iný používateľ, takže ak štýl uložený v vbet celý súbor Cache pre hostí (napr. zelený štýl), a ďalšie užívateľské otvorené fórum s rôznym štýlom ako predvolené (napr. Blue Style), druhý užívateľ bude ešte stále prvej osobe štýlom uložené v štýle (zelený štýl, nie Blue Style)

Mobile Device Assignment štýl

jeho autodetekcia ak používateľ pomocou mobilného telefónu (nie PC) pre použitie Mobil Super ľahké koža / style, Nepoužívate predvolené

to nie je práca, pretože použitie vbet celý súbor Cache pre hostí, pretože štýl, ktorý uložené v súboroch používajú predvolený štýl, takže používateľ pomocou mobilného telefónu otvorení štýlu uložených v súboroch taky, to je zvyčajne predvolený štýl (pre PC štýl)

mod, ktorý zase funguje, keď som vypnúť vbet celý súbor Cache pre hostí, odstrániť CHACE a chmod 755 opäť vbet_guestcache zložky

Som stále snaží si, že mod (alebo iný štýl, použitý iný užívateľ) funguje, ale plná CHACE prácu taky, tak snad aby uložené súbory CHACE štýlom tiež používa len užívateľ s rovnakým štýlom

Ak ešte nie je ťažké pochopiť, dajte mi prosím vedieť, budem sa snažiť, aby sa jasnejšie

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Upozorňujeme, že v poslednom vydaní vBET appropriatelly pracuje s diffetenr štýlmi aind Host Cache. Hosť Cache dodá štýl ID meno súboru mravca, ktorý je, ako umožní návštevníkom meniť štýly, aj keď hostí Cache je zapnutá.

Takže najprv skontrolujte, máte poslednú verziu vBET nainštalovaný.

global_start

Člen
    Dátum registrácie
    05. 2010

Ahoj Michał

- Tu je niekoľko príkladov v vbetchace, je to už obsiahnuté v štýle ID?
    _showthread_php_t_8458210.html
    _showthread_php_t_8808510.html
    _showthread_php_t_8811110.zip
    _showthread_php_t_1989110.zip

- Michal môžete mi povedať, ktorý presne plugin, ktoré vytvárajú a prečítajte si celý súbor CHACE, napíšem podmienečný kód pre tento mod v pluginu vylúčiť niektoré štýl s využitím úplné CHACE súboru. Napríklad, ak používateľ pomocou štýlu id č.1 on / ona s použitím úplné CHACE, ale ak používate štýl ID č 2 on / ona nepoužívate plnú CHACE

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Hosť vyrovnávacia pamäť kódov je obsiahnutý v súbore / Includes / vbenterprisetranslator_finctions_guestcache.php a funkcie vbet_getGuestCacheFile Určuje názov súboru vyrovnávacej pamäte. Ako vidíte - style ID sa používa na koniec názvu súboru a ich čítať
    Code:
    $vbulletin->userinfo['styleid']
    global_start a písomné v Hook global_complete alebo global_shutdown.

Člen
    Dátum registrácie
    05. 2010

Ok som už tento mod pracovné alebo iné štýly, ktoré chcete vylúčiť vbet, neviem, keď ostatní ľudia tento problém, ale ak áno, môžete pomocou tohto riešenia príliš

Prejsť na admincp -> Plugins a výrobky -> Plugin Manager

Hľadať Tento 3 pluginy
    vB Enterprise Prekladateľ
    Napíšte hostí vyrovnávacej
    vB Enterprise Prekladateľ - Vlajky

otvorené a zábal sa uspokojiť s týmto kódom, ak podmienené

if (STYLEID! = 10)
    {
    / / Kód, obsah
    }

Mobil Super ľahké koža / style , Že použitie Mobile Device Assignment štýl rovnako ako aj teraz používať

NB. Ak chcete vedieť, čo je váš štýl identifikačné číslo, prejdite na phpMyAdmin -> Prejsť na tabuľku: Štýl -> môžete vidieť číslo styleid stĺpci
    Naposledy upravil basketmen; 14-09-10 v 13:51.

Senior Member
    Dátum registrácie
    10. 2009

Len som unistalled mobilné zariadenia štýl, stratil som o ** deň, príjem, ale nemám čas hrať sa, a nebudem platiť chlap 10 **** za hodinu pri tom.

To je dôvod, prečo si kúpiť "hotové" výrobky, nechcem byť beta tester pre každého.

Vaše odvádza dobrú prácu pri zdieľaní a ďakujem za to.

Na zdravie kamarát ...

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •