Гэта на самай справе аб розных стыль, які выкарыстоўваецца іншым карыстальнікам, так што калі стыль захоўваецца ў vbet Поўны Кэш файлаў для гасцей (напрыклад, зялёны стыль), і іншых карыстальнікаў адкрытай форум з іншы стыль па змаўчанні (напрыклад, сіні стыль), второй карыстальнік будзе па-ранейшаму атрымліваць Першы стыль чалавека, якія захоўваюцца ў стылі (зялёны стыль, а не сіні стыль)
Мабільны Стыль Прызначэнне прылады
яго аўтавызначэнне, калі карыстач з дапамогай мабільнага тэлефона (не ПК) для выкарыстання Мабільны свет супер скура / стыль, Не выкарыстоўваючы па змаўчанні
ён не працуе з выкарыстаннем vbet Поўны файл кэша для гасцей, таму што стыль, які захоўваецца ў файлах выкарыстоўваецца стыль па змаўчанні, так што карыстальнік з дапамогай мабільнага тэлефона адкрыцця стылі захоўваюцца ў файлах таксама, як правіла, стыль па змаўчанні (для ПК стылі)
што мода зноў працуе, калі я адключыць vbet Поўны файл кэша для гасцей, выдаляць Чэйса і CHMOD 755 раз vbet_guestcache тэчку
я ўсё яшчэ спрабую гэта можа мод (або іншы стыль выкарыстоўваецца іншым карыстальнікам) працуе, але поўны працоўны Чэйса таксама, так што, можа быць, каб захоўваць файлы Чэйса па стылі таксама выкарыстоўваецца толькі карыстальнік з тым жа стылем
калі яшчэ не цяжка зразумець, калі ласка, паведаміце мне, я пастараюся зрабіць яго больш выразна