Michał Žao mi je, shvaćam to kod samo dodavanjem druge jezike za showthread stranica u sitemap, da li vi znate gdje (mjesto prije ili poslije što) dodati ostale stranice kao što su previše forumdisplay, arhivi i druge?
jer one 2 stranice su najvažniji da bi Google lakše indeksiranje nit liste, barem njegov bi trebao biti, uključujući integraciju forumdisplay i arhiviranje stranice previše u kazalo
Zadnji uredio basketmen; 02-10-10 na 22:46.
U ovom trenutku smo testirali kod samo da se integriraju nit stranice, koje smo smatraju najvažnijim. Imajte na umu da će Google indeksirati sve Vaše stranice anyway (čak i ako ne napravili sitemap integracija uopće), jer roboti indeksira sve linkove na stranici, a Vi ste uključeni zastave s linkovima na prevedenih stranica. Naravno uključujući veze u kazalo može napraviti indeksiranje brže. To je razlog zašto smo objavljena niti linkove integracija - niti mijenja brzo, tako brže indeksiranje može biti koristan.
Kada dodam kod sa prvi post u sitemap datoteku, dobivam sljedeću poruku o pogrešci tijekom sitemap generacije
Trčanje Vbet 3.3.6 i 3.5.2 vbseo na 3.8.1 forumuFatalna pogreška: Poziv na nedefinirano funkciju vbet_vbseo_filter_replace_text () in / home / thespain / public_html / vbseo / includes / functions_vbseo_createurl.php on line 47
vBET uključuje potrebnu datoteku u init_startup kuka:
Čini se da nije uključena u vašem slučaju nekih razloga. U tom slučaju molimo da stavite samo sukladno reqiure_once promijenjene datoteke sitemap generator. Staviti prije dodatni kod vBET. Molimo imajte na umu da to nije test - tako da je pametno da napravite kopiju datoteke prije promjene.Code:if ('VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype']) { require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php'); }
Živjeli za šešir Michael, to je više ljudske pogreške s moje strane
Ja googled pogreške i pronašao je malo sam gledao preko na postavkama
Nikad nisam promijenila vezu vrstu VBSEO_URI
Ako ste napravili da padajući opcije, idioti poput mene ne bi ga previdjeti![]()
Kroz prošlih iskustava znam postaviti generacijsko vrijeme na kazalo da su lijepe kašnjenje između kazalo stranica. Mine postavljen na nešto 15 drugi kašnjenja.
Ali im sretan s ukupno stranica na deset jezika
Forum Prikaz: 2904
Prikaži teme: 1817821
Ukupno Indeks URL: 1823149
Ukupno vrijeme obrade: 1,682.58 sekundi
Je li to kod rada s sitemap 2,6? Zahvaljujući.
Zmija gdje ste pronašli sitemap generator 2,6?, Imam 2.5 i to radi s tim.
Budući da ste promijenili kod, to se ispravno raditi.
Brojevi ne zbrajaju.
Forum Zaslon: 327
Prikaži teme: 886054
Prikaži post:
Član Profili:
Poll Results:
Blog objave:
Blog Tags:
Album URL:
Popis članova URL:
Tag URL:
Arhiva: 169