Michał Žao mi je, shvaćam to kod samo dodavanjem druge jezike za showthread stranica u sitemap, da li vi znate gdje (mjesto prije ili poslije što) dodati ostale stranice kao što su previše forumdisplay, arhivi i druge?
jer one 2 stranice su najvažniji da bi Google lakše indeksiranje nit liste, barem njegov bi trebao biti, uključujući integraciju forumdisplay i arhiviranje stranice previše u kazalo
Zadnji uredio basketmen; 02-10-10 na 22:46.
U ovom trenutku smo testirali kod samo da se integriraju nit stranice, koje smo smatraju najvažnijim. Imajte na umu da će Google indeksirati sve Vaše stranice anyway (čak i ako ne napravili sitemap integracija uopće), jer roboti indeksira sve linkove na stranici, a Vi ste uključeni zastave s linkovima na prevedenih stranica. Naravno uključujući veze u kazalo može napraviti indeksiranje brže. To je razlog zašto smo objavljena niti linkove integracija - niti mijenja brzo, tako brže indeksiranje može biti koristan.
Kada dodam kod sa prvi post u sitemap datoteku, dobivam sljedeću poruku o pogrešci tijekom sitemap generacije
Trčanje Vbet 3.3.6 i 3.5.2 vbseo na 3.8.1 forumuFatalna pogreška: Poziv na nedefinirano funkciju vbet_vbseo_filter_replace_text () in / home / thespain / public_html / vbseo / includes / functions_vbseo_createurl.php on line 47
vBET uključuje potrebnu datoteku u init_startup kuka:
Čini se da nije uključena u vašem slučaju nekih razloga. U tom slučaju molimo da stavite samo sukladno reqiure_once promijenjene datoteke sitemap generator. Staviti prije dodatni kod vBET. Molimo imajte na umu da to nije test - tako da je pametno da napravite kopiju datoteke prije promjene.Code:if ('VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype']) { require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php'); }
Živjeli za šešir Michael, to je više ljudske pogreške s moje strane
Ja googled pogreške i pronašao je malo sam gledao preko na postavkama
Nikad nisam promijenila vezu vrstu VBSEO_URI
Ako ste napravili da padajući opcije, idioti poput mene ne bi ga previdjeti
Kroz prošlih iskustava znam postaviti generacijsko vrijeme na kazalo da su lijepe kašnjenje između kazalo stranica. Mine postavljen na nešto 15 drugi kašnjenja.
Ali im sretan s ukupno stranica na deset jezika
Forum Prikaz: 2904
Prikaži teme: 1817821
Ukupno Indeks URL: 1823149
Ukupno vrijeme obrade: 1,682.58 sekundi
Je li to kod rada s sitemap 2,6? Zahvaljujući.
Zmija gdje ste pronašli sitemap generator 2,6?, Imam 2.5 i to radi s tim.
Budući da ste promijenili kod, to se ispravno raditi.
Brojevi ne zbrajaju.
Forum Zaslon: 327
Prikaži teme: 886054
Prikaži post:
Član Profili:
Poll Results:
Blog objave:
Blog Tags:
Album URL:
Popis članova URL:
Tag URL:
Arhiva: 169