Imam isti problem.
Koristim Vbseo 3.5.2 i Generator Sitemapa 2,6 beta 2
Sitemap generator ne radi. Počinje i nije potpuna.
Imam isti problem.
Koristim Vbseo 3.5.2 i Generator Sitemapa 2,6 beta 2
Sitemap generator ne radi. Počinje i nije potpuna.
Da li generirati bilo koji nit veze? Ako imate puno linkova i sitemap generacije traje dugo može imati dovoljno vremena za završetak. Molimo provjerite to nastaviti kada ga ponovno aktiviraju. Ako je odgovor pozitivan, te će završiti u 2 ili više zahtjeva, a zatim biste trebali razmotriti kako bi više vremena za procjenu.
Ako nije - provjerite da kod promjene su prikladne.
Ja sam "VBSEO sitemap generator v3.0 zlata". Nema kod kao što je spomenuto na naslovnici u vbseo_sitemap.php datoteku.
Tu je neki kod kao što je ovaj:vbseo_log_entry ("[showthread] forum_id: $ forumid, thread_id: $ threadrow [threadid], Ukupno Postova: $ totalposts, stranica: $ totalpages, Views: $ threadrow [pregleda] $ prije");
Trebam li umetnuti kod na prednjoj stranici blizu da kod, molim te?$ Addons = preg_split ('# [\\ r \\ n $ ]+#', vboptions [' vbseo_sm_addons ']);
vbseo_set_sitemap_type ("addon");
foreach ($ $ addons kao addon)
if ($ addon & & file_exists (VBSEO_DAT_FOLDER_ADDON. $ addon))
{
vbseo_log_entry ("[addon modul] $ addon", true);
uključuju (VBSEO_DAT_FOLDER_ADDON $ addon.)
}
vbseo_flush_index ();
vbseo_clean_progress ();
if ($ vboptions ['vbseo_sm_ping'])
{
vbseo_sitemap_ping ();
}
vbseo_log_entry ("Mapa je stvoren <a href="index.php"> Kliknite ovdje za povratak </ a>. 'true);
Upravo sam poslao e-mail da se obratite na vbent *** slator.com o tome. Hvala!
halo,
rješenje za 3,0 verziju sitemap generator je ok, ali Gold Edition - nije testirano.
Ja ću to provjeriti
Svaki razvoj, molim te?
ok ja ću to provjeriti za vas
Isto sa mnom. Generator pokreće i dolazi do
u istom sam trenutku klikom na gumb (tako da mislim ponovio rezultat s 372 sekundi mora biti definitivno u krivu) - a zatim ga umire. Nema xml je stvorio, bez pings, ništa. php_value max_execution_time je postavljen na 540."[ODJELJAK START] showthread [18,484.1 Kb mem koriste] [372.670 e (372.670 e)]"
I usput: sam kontaktirao vbseo podršku za to. Oni su odgovorili s ovim:
Zvuči kao vBET i vbSEO bi imati neki nesuglasice ..Originally Posted by vbseo Support