Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 3 з 5 FirstПершы 12345 АпошніLast
Вынікі 21 да 30 з 46

Тэма: Sitemap Generator інтэграцыі

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад CThiessen View Post
    Text automatically translated from: German to: Belarusian
    Translated text
    Добры дзень,
    Я не выкарыстоўваю генератар Sidemap для перакладу старонак.
    Я хачу, каб засяродзіцца на ўласным мове.
    Але ў адным з RSS-канала з некалькіх іншых моў у меню Прылады вэб-майстроў.
    Там, спасылкі ужо складзены.

Google мае, як заўсёды, апошнім спасылкі і працягваць працаваць і самастойна.

Прывітанне
    Хрысціянскі
    Original text
    Дзякуй за вашу інфармацыю. Як я разумею, вы проста падзяліўся з вашым вопытам, ці вам патрэбна падтрымка тут?

Quote Паведамленне ад basketmen View Post
    я думаю, трэба ўсяго толькі другі код, таму што ўсе форуму маюць больш за 1 старонкі нітка, і я лічу, 99% людзей хочуць як мага больш яны звёны ў карту сайта так што атрымаць больш трафіка

так што мы проста трэба толькі зрабіць гэта, для спасылкі SEO?

Знаходзіць:
    PHP Code:
    $vbseo_stat[$archived?'at':'t'] += vbseo_add_2urls
    І месца да яго...

Для SEO-спасылкамі
    PHP Code:
    //additional code
    $alanguages = array ('af','sq','ar','be','bg','ca','zh-CN','hr','cs','da','nl','en','pl','et','tl','fi','fr','gl','de','el','iw','hi','hu','is','id','ga','it','ja','ko','lv','lt','mk','ms','mt','no','fa','pt','ro','ru','sr','sk','sl','es','sw','sv','zh-TW','th','tr','uk','vi','cy','yi');
    if(!
    $archived) {
    -     
    $strlenhost strlen($vbseo_vars['bburl']."/");
    $currentthreadurl vbseo_url_thread($threadrow$p$archived);
    $currentthreadurl_before substr($currentthreadurl,0,$strlenhost);
    $currentthreadurl_after "/".substr($currentthreadurl,$strlenhost);
    $lastpost =& $threadrow['lastpost'];
    $vbseo_stat['t'] += sizeof($alanguages);
    foreach(
    $alanguages as $language) {
    vbseo_add_url($currentthreadurl_before.$language.$currentthreadurl_after$prior$lastpost$freq);
    }
    }
    //end additional code 
    УВАГА: Выдаліць па змаўчанні код мовы з $ Alanguages
    Таксама, калі вы адключаныя некаторыя мовы ў варыянце панэлі вы павінны выдаліць яго коды таксама.
    Міхал я прашу прабачэння, я разумею, гэты код толькі даданне іншых моў для showthread старонак у карта сайта, вы ведаеце, дзе (месца пасля або перад чым), каб дадаць іншыя старонкі таксама, як forumdisplay, архіваў і іншых?

таму што гэтыя 2 старонкі з'яўляюцца найбольш важнымі, каб зрабіць Google лягчэй індэксацыі нітка спісаў, па меншай меры яе павінна быць у тым ліку forumdisplay інтэграцыі і старонках архіва таксама ў карту сайта
    Апошні раз рэдагавалася basketmen; 02-10-10 у 22:46.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад basketmen View Post
    Міхал я прашу прабачэння, я разумею, гэты код толькі даданне іншых моў для showthread старонак у карта сайта, вы ведаеце, дзе (месца пасля або перад чым), каб дадаць іншыя старонкі таксама, як forumdisplay, архіваў і іншых?

таму што гэтыя 2 старонкі з'яўляюцца найбольш важнымі, каб зрабіць Google лягчэй індэксацыі нітка спісаў, па меншай меры яе павінна быць у тым ліку forumdisplay інтэграцыі і старонках архіва таксама ў карту сайта
    У гэты момант мы праверылі код толькі для інтэграцыі патокаў старонак, якія мы разглядалі ў якасці найбольш важных. Звярніце ўвагу, што Google будзе індэксаваць ўсе вашы старонкі ў любым выпадку (нават калі вы не зрабілі карту сайта інтэграцыі на ўсіх), таму што робаты поўзае на ўсіх спасылак на вашыя старонкі, і вы ўключылі сцягі са спасылкамі на перакладзеныя старонкі. Вядома, у тым ліку спасылкі на карту сайта можа зрабіць індэксацыі хутчэй. Вось чаму мы апублікавалі спасылкі тэмы інтэграцыі - ніткі змены хутка, так што хутчэй сканіраванне можа быць карысным.

Quote Паведамленне ад vBET View Post
    У гэты момант мы праверылі код толькі для інтэграцыі патокаў старонак, якія мы разглядалі ў якасці найбольш важных. Звярніце ўвагу, што Google будзе індэксаваць ўсе вашы старонкі ў любым выпадку (нават калі вы не зрабілі карту сайта інтэграцыі на ўсіх), таму што робаты поўзае на ўсіх спасылак на вашыя старонкі, і вы ўключылі сцягі са спасылкамі на перакладзеныя старонкі. Вядома, у тым ліку спасылкі на карту сайта можа зрабіць індэксацыі хутчэй. Вось чаму мы апублікавалі спасылкі тэмы інтэграцыі - ніткі змены хутка, так што хутчэй сканіраванне можа быць карысным.
    ок, паведаміце нам таксама, калі вы ведаеце, дзе дадаць дадатковы код для forumdisplay і архівы старонак

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    8

Калі я дадаць код з першага паведамлення ў файл карты сайта, я атрымліваю наступную памылку падчас стварэння карты сайта

Фатальная памылка: Званок у нявызначаны vbet_vbseo_filter_replace_text функцыі () у / галоўная / thespain / public_html / vbseo / уваходзіць / functions_vbseo_createurl.php на лініі 47
    Запуск Vbet 3.3.6 і 3.5.2 vbseo на 3.8.1 форум

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

vBET ўключае ў сябе неабходны файл у init_startup кручка:
    Code:
    if ('VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype']) {
    require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
    }
    Здаецца, што ён не ўключаны ў вашым выпадку па некаторых прычынах. У такім выпадку, калі ласка, ставіцца толькі адпаведнасці з reqiure_once у зменены файл sitemap generator. Паклаў яго перад дадатковы код vBET. Калі ласка, звярніце ўвагу, што гэта не правераны, таму мае сэнс зрабіць копію файла перад змены.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    8

Вітаньні для капялюш Майкла, ён быў больш чалавечая памылка з майго боку
    Я Googled памылку і выявіў, што гэта крыху, я паглядзеў на ад налад

Я ніколі не мяняў тып спасылкі на VBSEO_URI

Калі вы зрабілі што выпадальным варыянтаў, ідыёты, як я б не прапусціць гэта

Праз мінулага досведу я ведаю, каб усталяваць час генерацыі на карту сайта, каб мець добрую затрымку паміж карта сайта старонак. Міны ўстаноўлена нешта, 15 секунднай затрымкай.

Але Im задаволены за ўсё старонак на дзесяці мовах

Форум Дысплэй: 2904
    Паказаць тэмы: 1817821

Усяго індэксаваная URL: 1823149
    Агульны час апрацоўкі: 1,682.58 секунд

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лютым 2010 года
    Паведамленняў
    210

Ці з'яўляецца гэты код працуе з карты сайта 02/06? Дзякуй.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    256

Змяя дзе ты знайшоў Sitemap Generator 02/06?, У мяне ёсць 2,5 і ён працуе з гэтым.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лютым 2010 года
    Паведамленняў
    210

Так як Вы змянілі код, ён не працуе належным чынам.

Нумары dont скласці.

Форум Дысплэй: 327
    Паказаць тэмы: 886054
    Паказаць допісы:
    Сябра Профілі:
    Вынікі апытання:
    Запісы ў блогу:
    Блог Цэтлікі:
    Альбом URL:
    Сацыяльныя URL-адрасоў Групы:
    Тэг URL:
    Архіў: 169