Міхал я прашу прабачэння, я разумею, гэты код толькі даданне іншых моў для showthread старонак у карта сайта, вы ведаеце, дзе (месца пасля або перад чым), каб дадаць іншыя старонкі таксама, як forumdisplay, архіваў і іншых?
таму што гэтыя 2 старонкі з'яўляюцца найбольш важнымі, каб зрабіць Google лягчэй індэксацыі нітка спісаў, па меншай меры яе павінна быць у тым ліку forumdisplay інтэграцыі і старонках архіва таксама ў карту сайта
Апошні раз рэдагавалася basketmen; 02-10-10 у 22:46.
У гэты момант мы праверылі код толькі для інтэграцыі патокаў старонак, якія мы разглядалі ў якасці найбольш важных. Звярніце ўвагу, што Google будзе індэксаваць ўсе вашы старонкі ў любым выпадку (нават калі вы не зрабілі карту сайта інтэграцыі на ўсіх), таму што робаты поўзае на ўсіх спасылак на вашыя старонкі, і вы ўключылі сцягі са спасылкамі на перакладзеныя старонкі. Вядома, у тым ліку спасылкі на карту сайта можа зрабіць індэксацыі хутчэй. Вось чаму мы апублікавалі спасылкі тэмы інтэграцыі - ніткі змены хутка, так што хутчэй сканіраванне можа быць карысным.
Калі я дадаць код з першага паведамлення ў файл карты сайта, я атрымліваю наступную памылку падчас стварэння карты сайта
Запуск Vbet 3.3.6 і 3.5.2 vbseo на 3.8.1 форумФатальная памылка: Званок у нявызначаны vbet_vbseo_filter_replace_text функцыі () у / галоўная / thespain / public_html / vbseo / уваходзіць / functions_vbseo_createurl.php на лініі 47
vBET ўключае ў сябе неабходны файл у init_startup кручка:
Здаецца, што ён не ўключаны ў вашым выпадку па некаторых прычынах. У такім выпадку, калі ласка, ставіцца толькі адпаведнасці з reqiure_once у зменены файл sitemap generator. Паклаў яго перад дадатковы код vBET. Калі ласка, звярніце ўвагу, што гэта не правераны, таму мае сэнс зрабіць копію файла перад змены.Code:if ('VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype']) { require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php'); }
Вітаньні для капялюш Майкла, ён быў больш чалавечая памылка з майго боку
Я Googled памылку і выявіў, што гэта крыху, я паглядзеў на ад налад
Я ніколі не мяняў тып спасылкі на VBSEO_URI
Калі вы зрабілі што выпадальным варыянтаў, ідыёты, як я б не прапусціць гэта
Праз мінулага досведу я ведаю, каб усталяваць час генерацыі на карту сайта, каб мець добрую затрымку паміж карта сайта старонак. Міны ўстаноўлена нешта, 15 секунднай затрымкай.
Але Im задаволены за ўсё старонак на дзесяці мовах
Форум Дысплэй: 2904
Паказаць тэмы: 1817821
Усяго індэксаваная URL: 1823149
Агульны час апрацоўкі: 1,682.58 секунд
Ці з'яўляецца гэты код працуе з карты сайта 02/06? Дзякуй.
Змяя дзе ты знайшоў Sitemap Generator 02/06?, У мяне ёсць 2,5 і ён працуе з гэтым.
Так як Вы змянілі код, ён не працуе належным чынам.
Нумары dont скласці.
Форум Дысплэй: 327
Паказаць тэмы: 886054
Паказаць допісы:
Сябра Профілі:
Вынікі апытання:
Запісы ў блогу:
Блог Цэтлікі:
Альбом URL:
Сацыяльныя URL-адрасоў Групы:
Тэг URL:
Архіў: 169