Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast
Rezultati 1 na 10 od 11

Thread: VBET 5 potreban za pomicanje na vBulletin 5 ispravan?

Senior Member
    Registracija
    Lipnja 2010

Default VBET 5 potreban za pomicanje na vBulletin 5 ispravan?

Running vBET 492BF trenutno na vBulletin 4.2.5 ali obličje to ažurirati na najnoviji 5xx vbilten ispustiti moje prilagođene mobilne predloške i koristiti odgovarajući dizajn. Ima li puno na putu nadogradnje vBET na 5 kao dobro?

Samo sam dobio svoje patke u postroju ranije.

Hvala

Senior Member
    Registracija
    Lipnja 2010

Hmm, ima li ravan ažurirati na staza from 4,2 to 5?

Senior Member
    Registracija
    Lipnja 2010

Nadao sam se da ću imati uvid. Kao što sam pokušati premjestiti na VB5, uglavnom za odgovarajući Predlošci mogu nadograditi (zadržati) prijevode iz VB4?

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Halo i žalostan za odgovor vrijeme.

Za nadogradnju vBET obliku 4. x na 5. x te pravedan izraditi standardan ažurirati. Napominjemo da vBulletin 5 Plugin mehanizam je mnogo više ograničen da u vBulletin 4 i zbog tih ograničenja postoje neka mjesta u vBulletin 5 gdje nismo u mogućnosti ograničiti broj ili korisnička imena prijevoda.
    Zadnji uredio vBET; 27-10-18 na 16:47.

Senior Member
    Registracija
    Lipnja 2010

Vidim da VB5 više neće koristiti post # ' s, hoće li prijevodi biti izgubljeni na nadogradnji?

Hvala

Toliko probati da biste dobili spremni za VB5 samo da bi stranica reaktivna:/

Senior Member
    Registracija
    Lipnja 2010

Oprosti što sam se skrenuo i nisam shvatio koliko se katastrofa može preseliti u vb5.

Registracija
    Listopada 2009

vBET podržava vB5 (možete ga vidjeti na našem testu forum-link je na vrhu stranice). Puno foruma ne nadograditi od vB4 do vB5, ali to je pojedinačna odluka. U ovom trenutku radimo na novoj vBET verziji za rukovanje nekim promjenama u najnovijim vB5 verzijama (kao što su nova stranična). Još uvijek vBET5. x je OK za vB5. Prijevodi se neće izgubiti tijekom nadogradnje sve dok nitko neće ukloniti vBET tablice iz baze podataka.

PS.
    Upravo sada smo usredotočeni na vB 5.4.5 nije vB 5.5.0 od posljednjeg zahtijeva PHP7 i po našem mišljenju neće mnogi korisnici će se uskoro ažurirati. Naravno da ćemo držati do danas, još uvijek želimo nositi sve poznate probleme s vB 5.4.5
    Zadnji uredio vBET; 06-02-19 na 21:56.

Senior Member
    Registracija
    Lipnja 2010

OK, kao što sam rekao im u problemu gdje mi je potrebno vb5 uglavnom da bi stranica reaktivna za moobile korisnika

Senior Member
    Registracija
    Lipnja 2010

s vb5 pomoću Bootstrap tako da je samo zaslon koji je mobilni prijateljski

Registracija
    Listopada 2009

U tom slučaju ne bi trebalo biti problema. Jedna stvar koju mogu misliti je da zastave mogu uzeti previše prostora ako podržavaju mnoge jezike, ali to je nešto što se može rukovati promjenom predloška.

Napomena:
    vBET nije testiran za mobilni dio vB5. Sljedeće izdanje će donijeti puno promjena i ne možemo ga više odgađati. Dakle, mobilni će morati čekati. Nismo testirali vBET za mobilne uređaje, ne znamo hoće li to raditi u redu ili ne. Stvorite zahtjev za promjenu ili bug izvještaj za vBET5 ako pronađete bilo kakve probleme s mobilnim. No, to je najbolje čekati do sljedećeg izdanja, a zatim vidjeti rezultate. Nadamo se da ćemo se osloboditi ovog ili sljedećeg vikenda.

Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •