I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 2 12 I funditLast
Results 1 te 10 e 11

Thread: Vbet 5 nevojshme për të lëvizur në Vbulletin 5 saktë?

Senior Member
    Antarësuar
    Qershor 2010
    Postime
    276

Default Vbet 5 nevojshme për të lëvizur në Vbulletin 5 saktë?

Drejtimin vbet 492BF aktualisht në vbulletin 4.2.5 por në kërkim për të përmirësuar të fundit 5xx vbulleting të bjerë tim porosi celular templates dhe të përdorin një të përgjegjshëm të projektimit. Ka shumë në rrugën e modernizimit, vbet për 5 si?

Vetëm duke u time rosa rreshtuar në fillim.

Thanks

Senior Member
    Antarësuar
    Qershor 2010
    Postime
    276

Hmm, ka edhe një përmirësim rrugën nga 4.2 për 5?

Senior Member
    Antarësuar
    Qershor 2010
    Postime
    276

Isha duke shpresuar që të kemi një pasqyrë. Si unë të përpiqet për të lëvizur në VB5, kryesisht për të përgjegjshëm templates mund ta përmirësuar (të mbajë) përkthime nga VB4?

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Përshëndetje dhe të vjen keq për përgjigjen e kohës.

Për të përmirësuar vBET formën 4.x-5.x ju vetëm bëni standarde të rinovuar. Ju lutem vini re se vBulletin 5 plugin mekanizëm është shumë më i kufizuar se në vBulletin 4 dhe për shkak të atyre kufizimeve, janë disa vende në vBulletin 5 ku ne nuk jemi në gjendje për të kufizuar numrin ose përdoruesve përkthime.
    Fundit edituar nga vBET; 27-10-1816:47.

Senior Member
    Antarësuar
    Qershor 2010
    Postime
    276

Unë shoh se VB5 nuk do të përdorin postin #'s, do përkthime të jetë e humbur për të përmirësuar?

Në sajë-

Aq shumë për të përpiqen për të marrë të gatshme për VB5 vetëm për të bërë faqen reaktive :/

Senior Member
    Antarësuar
    Qershor 2010
    Postime
    276

Na vjen keq mori sidetracked veten dhe nuk kam realizuar artistikisht se si të madh e një katastrofe të lëviz për të vb5 kjo mund të jetë

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

vBET është mbështetur vB5 (ju mund të shihni atë në tonë provë forum - lidhja është në krye të faqes). Shumë forume nuk upgrade nga vB4 të vB5, por ky është një vendim individual. Në këtë moment ne jemi duke punuar në new vBET version për të trajtuar disa nga ndryshimet më të reja vB5 versionet (si i ri paging). Ende vBET5.x është në RREGULL për vB5. Përkthimet nuk do të jetë e humbur gjatë përmirësuar aq kohë sa askush nuk do të heqë vBET tabelave nga baza e të dhënave.

PS.
    Tani për tani ne jemi duke u përqëndruar në vB5.4.5 nuk vB5.5.0 që nga viti i fundit që kërkon PHP7 dhe në opinionin tonë, jo shumë përdorues do update shpejt. Natyrisht, ne do të të mbajtur deri në datën, ende parë ne duam për të trajtuar të gjitha çështjet e njohur me vB5.4.5
    Fundit edituar nga vBET; 06-02-1921:56.

Senior Member
    Antarësuar
    Qershor 2010
    Postime
    276

OK, si unë, tha: "im, në një çështje ku unë kam nevojë për vb5 kryesisht për të bërë faqen reaktive për moobile përdoruesit

Senior Member
    Antarësuar
    Qershor 2010
    Postime
    276

me vb5 e saj duke përdorur bootstrap kështu që vetëm të saj në ekran, që është e lëvizshme freindly

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Në një rast të tillë nuk duhet të ketë asnjë çështje. Një gjë që unë mund të mendoj është se flamujt mund të marrë shumë hapësirë në qoftë se ju mbështetje shumë gjuhë, por kjo është diçka që mund të trajtohen nga template ndryshime.

Ju lutem vini re:
    vBET nuk është testuar për celular pjesë e vB5. Lirimin e ardhshëm do të sjellë shumë ndryshime dhe ne nuk mund të shtyjë atë më shumë. Kështu celular do të duhet të presin. Ne nuk test vBET për celular, ne nuk e dimë se do të punojë me gjobë ose jo. Ju lutem të krijuar ndryshim të kërkojë ose raport bug për vBET5 nëse ju gjeni ndonjë çështje me celular. Por është mirë që të prisni deri në lirimin e ardhshëm dhe pastaj do të shihni rezultatet. Ne shpresojmë që të bëjë lirimin në këtë apo tjetër fundjavë.

Faqe 1 e 2 12 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •