Şu anda 492BF BB 4.7 powered çalışan ama son 5 XX vbulleting için özel mobil şablon bırakmaya ve duyarlı bir tasarım kullanmak arıyorsunuz. Orada 5 de BB yükseltme yolunda çok?
Sadece ördek almama erken dizilmiş.
Teşekkürler
Şu anda 492BF BB 4.7 powered çalışan ama son 5 XX vbulleting için özel mobil şablon bırakmaya ve duyarlı bir tasarım kullanmak arıyorsunuz. Orada 5 de BB yükseltme yolunda çok?
Sadece ördek almama erken dizilmiş.
Teşekkürler
Hmm, 4.2 5 için bir yükseltme yolu var mi?
Bazı fikir olmasını umuyordu. Visual Basic geçmek için, özellikle duyarlı şablonları için çalışıyorum gibi VB4 (korumak) çeviriler yükseltebilir miyim?
Cevap kez Merhaba ve özür dilerim.
4 BB form yükseltme.5 x.x sadece standart güncelleme yapmak. Powered 5 eklenti mekanizması 4 powered çünkü bu sınırlamalar ve numarası veya kullanıcı adları çeviriler sınırlamak mümkün değil, biz 5 powered bazı yerlerde olduğundan çok daha kısıtlı olduğunu unutmayınız.
Last edited by vBET; 27-10-18 at 16:47.
Çeviriler bu Visual Basic artık #post s'görüyorum, yükseltme kaybolur?
Teşekkürler
Çok Visual Basic için sadece site reaktif yapmaya hazır almak için denemek için yani :/
Üzgünüm kendimi girdi ve büyük bir felaket Visual Basic geçmeden nasıl anladım değil, bu olabilir
BB (test forumu görebilirsiniz) Visual Basic destekliyor bağlantı sayfanın üstünde. Forumlarda çok vB4 vB5 için yükseltme değil, ama bu bireysel bir karardır. Şu anda yeni BB sürümü (yeni belleği gibi) yeni Visual Basic sürümlerinde bazı değişiklikler işlemek için çalışıyoruz. VBET5 hala.x Visual Basic için sorun yok. Çeviriler yükseltme sırasında herhangi bir veritabanından BB tablolar kaldıracak sürece kaybolmaz.
PS.
Şu anda Visual Basic üzerinde duruluyor.4.5 Visual Basic.5.En son 0 PHP7 gerektirir ve bizce çok kullanıcı yakında güncellenir. Elbette güncel tutmak, hala ilk Visual Basic bilinen tüm sorunları ele almak istiyoruz.4.5
Last edited by vBET; 06-02-19 at 21:56.
TAMAM, esas moobile kullanıcılar için site reaktif yapmak için Visual Basic ihtiyacım olan bir sorunu ım dedim
Visual Basic kullanarak bootstrap yani sadece görüntü ile otel temizdi mobil
Böyle bir durumda hiçbir sorunları olmalıdır. Bayraklar birçok dil desteği olursa çok fazla yer kaplıyor olabilir aklıma tek bir şey var, ama bu şablon değişiklikleri tarafından ele alınabilir bir şey.
Lütfen dikkat:
BB Visual Basic mobil bölümü için test edildi. Bir sonraki sürüm değişikliklerini çok şey getirecek ve daha fazla erteleyemeyiz. Mobil beklemek zorunda kalacak. Mobil için BB test etmedik, öyle ya da değil işe yarayacak bilmiyoruz. Eğer cep telefonu ile herhangi bir sorun bulursanız vBET5 değiştirme isteği ya da hata raporu oluşturun lütfen. Ama bir sonraki sürümü beklemek ve sonuçları görmek en iyisidir. Bu veya gelecek hafta içinde yayın yapmak istiyoruz.