Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 10 od 11

Thread: Invalid argument dobivate za foreach () in [put] / includes / class_postbit.php (294)

Hibridni View

Prethodni Post Previous Post   Next Post Sljedeći Post
    Član
    Registracija
    Prosinca 2009

Default Invalid argument dobivate za foreach () in [put] / includes / class_postbit.php (294)

Text automatically translated from: Italian to: Croatian
    Translated text
    Budući da sam nadograditi vbet, kad god sam preimenovati raspravu o ovom pogreške:

Upozorenje: Invalid argument dobivate za foreach () in [put] / includes / class_postbit.php (294): eval () 'd code on line 27

Upozorenje: Invalid argument dobivate za foreach () in [put] / includes / class_postbit.php (294): eval () 'd code on line 27

Kako ovo popraviti?
    Hvala
    Original text

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Molim Vas, dajte nam točan verzija koristi vBET, vBulletin, vBSEO (ako postoji).

Također molimo da nam na koji način ste preimenovanje raspravu i to radite na normalne ili prevedeno stranica?

Član
    Registracija
    Prosinca 2009

Translated text
    Vbet je zadnja verzija imam instaliran je li i vbseo 3.3.2.
    Iz tog pogreška kada sam preimenovati raspravu na izvornom jeziku, pa čak i kad pokušam da se presele u raspravi iz jedne kategorije u drugu.
    Original text

Registracija
    Listopada 2009

Ja to ne mogu reproducirati na našim forumima, tako da ću morati malo pomoći na vašoj strani

OK - Provjerio sam izvor i da je uzrokovano nekim plugin pomoću kuka "postbit_display_complete". vBET ima 2 dodataka koristite ovu kuku. Možete li molim odrediti kojih je jedan uzrokuje nevolje na forumu? Možete jednostavno to učiniti mimo onemogućiti jedan i provjeriti radi problem i dalje postoji. Ako da onda je omogućiti i onemogućiti drugi. Ako još uvijek postoje onda pokušajte s invaliditetom štand. Ako još uvijek postoji - onda vjerojatno nije kriv vBET - pokušajte ne onemogućite cijeli vBET i provjeriti.

Ćete onemogućiti plugin by Admin CP-> Dodaci i proizvodi -> Plugin Manager
    Vi ćete onemogućiti cijeli mod by Admin CP-> Dodaci i proizvodi -> Upravljanje Proizvodi

Molimo vas javite mi o rezultatima. Ako Predsjednik me pristup detalje ću provjeriti to sam

Član
    Registracija
    Prosinca 2009

Translated text
    Pokušao sam isključiti Prevoditelj BB poduzeća i istu grešku, ali to pogreška je počeo da mi dan nakon što ste instalirali.
    Tko može molim onda riješiti?
    Original text

Registracija
    Listopada 2009

Razumijem da vidite pogreška počevši nakon vBET je instaliran. Ali, kao što vidite vBET je ništa za napraviti sa, jer pogreške i dalje se pojavljuje kada vBET je onemogućen. Tako i neke druge promjene trebalo učiniti na vaš forum. Možda neki drugi mod je također dodao, ili neki konfiguracija se promijenila.

Prvi molimo utvrditi tko je kriv. Tako onemogućiti jedan po jedan svi dodaci koji rade s kukom 'postbit_display_complete' - svaki put provjeriti da li vi još uvijek imate pogreške. Kada bi se utvrdilo tko je kriv onda molimo da se obratite autoru mod koji čini nered. Ako još uvijek imate nekih pitanja - molimo pitati

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •