Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 10 z 11

Závit: Invalid argument dodávaných pro foreach () v [cesta] / includes / class_postbit.php (294)

Hybridní Zobrazení

Předchozí Příspěvek Previous Post   Next Post Další Příspěvek
    Člen
    Datum registrace
    12. 2009

Default Invalid argument dodávaných pro foreach () v [cesta] / includes / class_postbit.php (294)

Text automatically translated from: Italian to: Czech
    Translated text
    Jelikož jsem upgrade vbet, když jsem přejmenovat diskusi o této chybě:

Upozornění: Invalid argument dodávaných pro foreach () v [cesta] / includes / class_postbit.php (294): eval () 'd code on line 27

Upozornění: Invalid argument dodávaných pro foreach () v [cesta] / includes / class_postbit.php (294): eval () 'd code on line 27

Jak mohu tento problém vyřešit?
    Díky
    Original text

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Prosím, dejte nám přesné znění použité vBET, vBulletin, vBSEO (pokud je použito).

Také prosím, sdělte nám, jakým způsobem jste přejmenování diskusi a děláte to na normální nebo na přeložené stránce?

Člen
    Datum registrace
    12. 2009

Translated text
    Vbet je poslední verze Nainstaloval jsem si je a vbseo 3.3.2.
    Od té chyby, když jsem přejmenovat diskusi v původním jazyce, a to i když se snažím přesunout diskuzi z jedné kategorie do druhé.
    Original text

Datum registrace
    10. 2009

Nemohu reprodukovat na našem fóru, takže budu potřebovat trochu pomoci na vaší straně

OK - Ověřil jsem si zdroj a je to způsobeno některými plugin pomocí háku "postbit_display_complete". vBET má 2 pluginy pomocí tohoto háku. Můžete mi prosím zjistit, který způsobuje problémy na forum? Můžete to udělat jednoduše tím, že vyřadí jeden a kontrola se problém stále existuje. Pokud ano, pak se mohl vypnout a druhou. Pokud se stále ještě existují zkuste s Boothem zakázány. Pokud to ještě existuje - pak s největší pravděpodobností to není vBET chyba - zkuste si vypnout celou vBET a zkontrolovat.

Budete zakázat plugin Admin CP-> Plugins a výrobky -> Plugin Manager
    Ty vypne celý mod Admin CP-> Plugins a výrobky -> spravovat produkty

Prosím, dejte mi vědět výsledky. Pokud jste hodin mě přístupové údaje budu kontrolovat sám

Člen
    Datum registrace
    12. 2009

Translated text
    Snažil jsem se vypnout Enterprise BB překladatelem a stejnou chybu, ale tato chyba začala mi den po instalaci.
    Na koho se mohu zeptat potom vyřešit?
    Original text

Datum registrace
    10. 2009

Chápu, že se zobrazí chyba spuštění po instalaci vBET. Ale jak vidíte, vBET nemá nic společného s tím, protože chyba ještě objeví, když je zakázáno vBET. A tak i některé další změny se musí udělat na forum. Možná, že některé další mod byla také přidána, nebo nějaké nastavení změnit.

Nejprve prosím, určit, kdo je vinen. Takže vypnout jeden po druhém všechny pluginy, které pracují s "postbit_display_complete" háček - pokaždé, když kontrola Máte ještě chyba. Když zjistíte, kdo je vinen, pak prosím kontaktujte autora mod, který dělá nepořádek. Pokud máte ještě nějaké otázky - zeptejte se

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •