Ju lutem na jepni versionin e saktë të vBET të përdorura, vBulletin, vBulletin (nëse përdoret).
Gjithashtu ju lutem na tregoni cila mënyrë ju jeni diskutim riemërimin dhe jeni duke bërë atë në normale, ose në faqen e përkthyer?
Unë nuk mund të riprodhoni atë në forumet tona kështu që unë do të duhet pak ndihmë nga ana juaj
OK - I kontrolluar burim dhe se është shkaktuar nga disa plugin përdorur grep "postbit_display_complete". vBET ka 2 plugins duke përdorur këtë goditje. Ju lutem mund të përcaktuar se cila shkakton problemet në forum tuaj? Ju thjesht mund ta bëjë këtë me paaftësi një dhe shikoni ka nxjerrë ende ekziston. Nëse po atëherë të mundësuar dhe çaktivizoni një tjetër. Nëse ende ekzistojnë atëherë provoni me aftësi të kufizuara kabinë. Nëse ende ekziston - atëherë me siguri ai nuk është faji i vBET - të përpiqet të bëjë disable vBET tërë dhe kontrolloni.
Ju do të disable plugin by Admin CP-> Shtojca Produkte & -> Menaxher Plugin
Ju do të disable mod gjithë nga Admin CP-> Shtojca Produkte & -> Manage Products
Please let me know për rezultatet. Nëse ju PM mua qasje detaje unë do të kontrollojë atë vetë
Unë e kuptoj që ju shihni gabim duke filluar pas vBET është i instaluar. Por, si e shihni vBET nuk ka të bëjë me të, sepse gabimi ende duket kur vBET është çaktivizuar. Pra, edhe disa ndryshime të tjera u desh të bërë në forum tuaj. Ndoshta disa mod tjera ishte shtuar edhe, ose disa konfigurimit ndryshuar.
Së pari ju lutemi të përcaktuar se kush është fajtor. Pra disable një nga një të gjitha shtojcat që janë duke punuar me "postbit_display_complete 'hook - çdo kontrolloni kohë ju ende keni gabim. Kur ju të përcaktuar se kush është fajtor atëherë ju lutemi kontaktoni autorin e mod që e bën rrëmujë. Nëse ju ende keni disa pyetje - ju lutem pyesni