kao što naslov kaže. "Koristite samo Google" je postavljen na ne
kao što naslov kaže. "Koristite samo Google" je postavljen na ne
Trebao bih napomenuti da nema drugih usluga su dostupne u ovom trenutku jer sam guessing dnevno max je postignut. Google je na raspolaganju, ali to nije bila označena kao takva.
Molimo testove za Google. Možete ga imati u:
vBET preuzete datoteke -> učiniti-ne-upload -> alati -> googleapiv2test.php
Stavite ga u vas folder forum korijena i pokazati mi rezultate
Počevši prijevod test za Google API v2
Rezultat: {"pogreška": {"pogreške": [{"domain": "usageLimits", "razlog": "accessNotConfigured", "poruka": "Pristup nije konfigurirano"}], "code": 403, " poruka ":" Pristup nije konfigurirano "}}
Test pogreška:
Priključak vrijeme (ms): 502,209960938
Koji je čudno jer nisam promijenila nikakve postavke u Google API konzole
Prvo:
Da Google prijevod API v2 radili prije pogreška do pogreške, ili to ne rade iz početku?
Ako se koristi za rad, morat ćemo se obratiti Google uslugu ako ne, može li molim vas prvo provjerite:
-Ako naplate je omogućen putem API konzole
-Ako vBET su configurated ispravno
Također sam pronašao još jedan moguće rješenje:
Ti bi mogao pokušati ga isključiti i nato je da sam i na off Translate api usluge samo
- Google v2 prevesti API izrađen prekid prije mog zadnjeg nadogradnju na najnoviju verziju
- Naplata je omogućena
- API ključ i sve utakmice u vBET, nema druge postavke osim korištenja google samo su promijenjeni
- Pokušao sam okreće API off i na
Pa ok, ja ću napisati Google u vašu korist, ili želite da to učiniti sami?
Ako bi mogao učiniti da, to bi bilo sjajno. Pustiti mene znati ako trebate bilo kakve druge informacije.
Mail sended čeka odgovor
Sam ranije pisao poruku u Google grupe i to izgleda kao da je netko iz Googlea je fiksna. Problem je riješen!