като заглавие, което казва. "Използвайте Google само" е зададена на не
като заглавие, което казва. "Използвайте Google само" е зададена на не
Аз трябва да отбележат, че не други доставчици са налични в момента, тъй като аз съм отгатване дневните Макс е достигнато. Google е наличен, но той не е е отбелязан по като такива.
Изпълнете тестове за google. Вие сте го:
vBET изтеглени файлове - > не качване - > инструменти - > googleapiv2test.php
Поставя се във вашето форум главната папка и ми Покажи резултатите
Начална превод тест за Google API v2
Резултат от изпитването: {"грешка": {"грешки": [{"домейн": "usageLimits", "причина": "accessNotConfigured", "съобщение": "Не конфигуриран достъп"}], "код": 403, "съобщение": "Не конфигуриран достъп"}}
Тест грешка:
Време (в милисекунди) на връзката: 502.209960938
Което е странна, защото аз не променя настройките в конзолата на Google API
Първо:
Превод ви Google API v2 са работили преди грешка accured, или да вмъкна от beggining?
Ако тя използва за работа, ние ще трябва да се свържете с услуга на Google, ако не, може да можете първо проверете:
-Ако сметка е разрешено чрез конзолата на АПИС
-Ако имате правилно vBET configurated
Аз също намери друг е възможен разтвор:
Може да опитате да го изключите и включитетова е, че направих и превод на api услуга само
-Google v2 да превеждате API работи фини преди ми последния надграждане до най-новата версия
-Фактуриране е разрешено
-API ключ, както и всичко, което съвпада с в vBET, няма други настройки за различни от употреба google само са променени
-Ли сте опитвали да изключите api
Така добре аз ще пиша Google във ваше име, или искате да го направи от ваш собствен?
Ако можете да направите това, ще е супер. Нека да знаем, ако имате нужда от друга информация.
Поща, промоцията изчакване на отговор
Предварително написах съобщение в една група, Google и изглежда, като фиксирани в някой от Google. Проблем решен!