όπως λέει ο τίτλος. "Χρήση ΜΌΝΟ Google" έχει οριστεί σε καμία
όπως λέει ο τίτλος. "Χρήση ΜΌΝΟ Google" έχει οριστεί σε καμία
Θα πρέπει να παρατηρώ ότι τα δεν άλλες υπηρεσίες παροχής δεν διαθέσιμες αυτή τη στιγμή επειδή πρόβλεψη κωδικών επιτεύχθηκε η καθημερινή max. Google είναι διαθέσιμη, αλλά δεν που χαρακτηρίζεται ως τέτοια.
Εκτελέστε το δοκιμές για το google. Έχετε:
vBET λήψη αρχείων - >-όχι-αποστολή - > εργαλεία - > googleapiv2test.php
Τοποθετήστε το σε σας φάκελο ρίζας φόρουμ και μου εμφάνιση αποτελεσμάτων
Αρχική μετάφραση δοκιμής για το Google API
Αποτέλεσμα της δοκιμής: {"σφάλμα": {"σφάλματα": [{"τομέα": "usageLimits", "Αιτία": "accessNotConfigured", "μήνυμα": "Η Access Not Configured"}], "Κωδικός": 403, "μήνυμα": "Η Access Not Configured"}}
Σφάλμα δοκιμής:
Χρόνος σύνδεσης (ms): 502.209960938
Που είναι περίεργη, επειδή δεν έχετε άλλαξα τις ρυθμίσεις στην κονσόλα Google API
Πρώτον:
Εργαζόταν μετάφρασή σας Google API v2 πριν από ένα άγνωστο σφάλμα ή λειτούργησε από το beggining;
Εάν χρησιμοποιηθεί να λειτουργεί, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία Google, εάν όχι, θα μπορούσε να σας πρώτον Ελέγξτε:
-Εάν η χρέωση είναι ενεργοποιημένη μέσω της κονσόλας APIs
-Εάν έχετε σωστά vBET configurated
Επίσης έχω βρεθεί κάποια άλλη πιθανή λύση:
Μπορείτε να δοκιμάσετε να απενεργοποιήσετε καιείναι ότι έκανα και Translate api υπηρεσίας μόνο
-Google v2 translate API που εργάστηκε καλά πριν από μου τελευταία αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση
-Χρέωσης είναι ενεργοποιημένη
-Το κλειδί API και ό, τι ταιριάζει στο vBET, δεν άλλες ρυθμίσεις εκτός από τη χρήση του google μόνο άλλαξαν
-Έχω δοκιμάσει μετατρέποντας το api και
Έτσι εντάξει, θα γράψω Google στο λογαριασμό σας, ή θα θέλατε να το κάνει από το δικό σας;
Εάν μπορείτε να το κάνετε αυτό, θα ήταν μεγάλη. Επιτρέψτε μου να γνωρίζει εάν χρειάζεται οποιαδήποτε άλλη πληροφορία.
Αλληλογραφίας sended αναμονή για απάντηση
Έγραψα προηγουμένως ένα μήνυμα σε μια ομάδα Google και μοιάζει ότι κάποιος από το Google έχει καθορισθεί. Λυθεί το πρόβλημα!