Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 3 od 3 FirstPrvi 123
Rezultati 21 na 30 od 30

Thread: Kapanja posjetitelja

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Upravo sam provjerio sve informacije i linkove. Čini se da su linkovi ste dali raditi. Također stari link koji ima jezik = također radi. Molimo pogledajte forum opis: Harleyforum.se - Skandinaviens forum za Harley-Davidson & Custom (Danski) - to znači da je vBET prikladno prepoznao jezik i zatražio prijevode - najvjerojatnije ste već dosegli ograničenja pružatelja prijevoda. Također ću provjeriti ti i potvrditi.

Ipak tu je problem - stara veza Pretpostavljam da će biti preusmjeren na novom formatu, tako da će tražilica ponovno indeksirati. Idem na forumu sada riješiti problem, a ne potvrditi nedostatak prijevoda je zbog postignutih granica ili zbog nekog problema. Također imajte na umu da su ograničenja privremeno, tako da će biti u mogućnosti prevesti opet kada prijevod pružatelji poništiti svoje granice Idete tamo sada

Registracija
    Listopada 2009

OK - jedna stvar potvrdio - Vaši prijevod pružatelji nisu dostupni. Kad sam ga, oni se odmah isključuje, jer su granice postignut. Možete provjeriti ga ovdje Administrator CP -> vBET -> Dostupnost pružatelja trnalsation usluga

Također sam ga provjeriti na drugi način - Koristio sam Microsoft test - možete provjeriti ovdje: http://harleyforum.se/microsofttest.php i stvarni odgovor od Microsoft Translation API je:
    Code:
    Starting translation test
     Test result: "TranslateApiException: AppId is over the quota : ID=3737.V2_Json.Translate.1F6D7B14"
     Test error: 
     Connection time (ms): 426.399902344
    Dakle, kao što vidite da ste već dosegnuti svoju kvotu u Microsoftu. Microsoft ima učestale i mjesečne limite.

Ja se također koristi Google test: http://harleyforum.se/googletest.php U ovom trenutku to govori da je to u redu:
    Code:
    Starting translation test G API V1
     Test result: {"responseData": {"translatedText":"powitanie"}, "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
     Test error
    Ali vBET onemogućuje odmah - vjerojatno ćete doći do ograničenja za vezama u jedan drugi - ja ću ga provjerava u dnevnicima i potvrditi. Također ću promijeniti jednog postavke za vas (vrijeme čekanja između prijevoda) - to će učiniti vaše upite pošaljite neko vrijeme između (za jedne stranice prijevoda) tako Moguće da dođete Google ograničenje za jedan drugi će biti manja - još uvijek moguće, ali to je Google koji je postavio te granice ...

Imajte na umu da vBET provjerava svakih 10 minuta ne ponuđač je ponovno dostupna.

Ja ću vas obavijestiti ovdje
    Zadnji uredio vBET; 19-10-11 na 00:11.

Registracija
    Listopada 2009

Jedna vrlo važna stvar koju je onemogućen baze predmemoriju - nije ni čudo što nije imao prijevode na sve - vi dosegla svoje granice odmah, jer forum nije caching rezultate i tražio svaki put za prijevode (iznova i iznova). Upravo sam se okrenuo na baze podataka cache - imajte to uključen

Član
    Registracija
    Kolovoz 2011
    Mjesto
    http://harleyforum.se

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Jedna vrlo važna stvar koju je onemogućen baze predmemoriju - nije ni čudo što nije imao prijevode na sve - vi dosegla svoje granice odmah, jer forum nije caching rezultate i tražio svaki put za prijevode (iznova i iznova). Upravo sam se okrenuo na baze podataka cache - imajte to uključen
    Da, taj ispraviti zbog tvrdom disku na server bio pun alost drugi dan, morao ga onemogućili do serverdudes iznesene harddisk granice. Fiksni sada.

OK. tako. htaccess je u pravu? taj što sam uglavnom žele biti sigurni. U translate granice Svjestan sam. Nego tako daleko.

Član
    Registracija
    Kolovoz 2011
    Mjesto

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Ipak tu je problem - stara veza Pretpostavljam da će biti preusmjeren na novom formatu, tako da će tražilica ponovno indeksirati. Idem na forumu sada riješiti problem
    Bilo sreće po tom pitanju?

Registracija
    Listopada 2009

OK - potvrdio da je Google je isključen zbog kvote. Upravo sada imate u datoteci public_html devlog.log gdje su pisane za rezanje o tome kada pružatelji je ponovno uključi i zašto je bio isključen sa svim detaljima. Ovdje je odgovor iz Googlea:
    Code:
    1318457726437 13.10.2011 00:15:26 ******SWITCH provider availability Google to 0 /da/forum.php
    19 13.10.2011 00:15:26 ******Google error: {"responseData": null, "responseDetails": "Quota Exceeded.  Please see http://code.google.com/apis/language.../overview.html", "responseStatus": 403}
     and request: cut here
    and decoded request: cut here - too long see in logs full /da/forum.php
    Dakle, kao što vidite prijevod radi - jednostavno doći Vaš kvotu. Google test može raditi kad prijevod ne radi, jer test ima samo jedan kratki riječ za prijevod i kada uključite davatelja ručno (ili vBET automatski) postoji toliko mnogo zahtjeva da dođete do Google kvotu odmah.

Što učiniti s tim. Nekoliko opcije - jedna samo čekati cache će ispuniti i ispuniti, a ako je to će biti punjenje brže da se nove poruke dolaze onda je sve u redu. To je jako loše da je cache isključen, ali to je do podnošenja upravo sada. Druga opcija je onemogućiti neko vrijeme većina jezika - ostavite samo malo - na taj način ćete imati manje Google prevoditeljske zahtjeve, tako da ne bi trebalo doći drugi limit tako brzo. Druga mogućnost je da koristite Google v2 gdje možete postaviti svoje vlastite granice, ali to nažalost API plaća.

Imajte na umu da u ovom trenutku Odlazim rezanje na - ja ću ga ukloniti ako želite. Ipak, možete otići tamo i vidjeti kako to radi.

Idem sada na preusmjeravanje pravila kako bi se omogućilo da preusmjeri stare linkove na novima.
    Zadnji uredio vBET; 19-10-11 na 00:13.

Registracija
    Listopada 2009

Drugima koji su također pročitati ovu temu - imajte na umu da vaš forum može zahtijevati druge izmjene pravila (rabljeni vbseo ili druga vrsta vBulletin Friendly URLS-a) - podebljano sam napravio ono što je bitno u modifikaciji. Dakle, to je 1. pravilo i izmjena standardnih vBET pravila (zapamtite da možete imati drugačije - jer ili vbseo, prijateljski ... - baš kao što je upravo opisano). Dakle, nemojte ga samo kopirati i ako sumnjate, samo nas kontaktirajte i mi ćemo vam pomoći Imajte na umu da je to to mijenjati ovdje samo zbog ranije bio korišten drugih vrsta poveznice. Ako počnete sa SEO linkom, ne trebate ništa slično

OK - problem sa starim linkovima je riješen. To sada je preusmjeren na odgovarajući način na novi linkovi tipa.
    Dakle, ovo: Harleyforum.se - Skandinavisk forum za Harley Davidson & Brugerdefineret (dansk)
    Je preusmjeren ovdje: Harleyforum.se - Skandinavisk forum za Harley Davidson & Brugerdefineret (dansk)

Morao sam promijeniti pravila koja su opisana u post - Mislim da ćemo morati ažurirati one. Dakle, vaša pravila sada su:
    Code:
    RewriteEngine On

#TEMPORARY RULES****** - until search engines reindex from old urls to new urls
    RewriteCond %{QUERY_STRING} language=(zh-TW|zh-CN|..)
    RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbetredirected
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !css.php
    RewriteRule ^(.*)$ http://%{HTTP_HOST}/%1/$1? [L,R=301]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)?$ archive/index.php?/$2&language=$1&vbetredirected=true [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbetredirected=true [L,QSA] 
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbetredirected=true [L,QSA]
    #END OF TEMPORARY RULES

#RULES for SEO translation links without any SEO engine (on raw vBulletin links)
    #If you are using vB 'Mod Rewrite Friendly URLs' then put those rules JUST BEFORE vB rules
    #******************************USE THOSE 3 when after disabling temporary rules
    #RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)?$ archive/index.php?/$2&language=$1 [L,QSA]
    #RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1 [L,QSA]
    #RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1 [QSA]
    Imajte na umu da sam obilježio neka pravila kao privremeno - nakon vaše stranice će biti ponovno indeksirati možete ukloniti one dodati vratiti na standardnim pravilima. To je zato što je imao unutarnje preusmjeravanje petlju čak i kada pravila jasno reći da je to trebao biti posljednji pravilo. Morali smo napravili malo improvizacije ovdje (dodano poseban parametar prepoznati je već preusmjerena ili ne. Također sam morao napravio poseban slučaj za svoje css.php zahtjeva.

Sada tražilice odgovarajući će ponovno Indeks svoje stare linkove na novom. Imajte na umu da to može potrajati neko vrijeme - to ovisi o vašem forumu veličine, koliko često turneju forum je puzao prema robotima i za tražilice sama. To čak može potrajati 3-6 mjesec prije vaše stranice će se ponovno indeksirati. Možete, naravno, samo ostaviti sve one pravila samo da bi bili sigurni. Ipak oni su modificirani tako da ako ćete naći bilo koje pitanje javite nam na umu mi ćemo vam pomoći

Provjerite i reći da vam je potrebno više podrške ovdje
    Zadnji uredio vBET; 19-10-11 na 00:04.

Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by harleyforum.se View Post
    Bilo sreće po tom pitanju?
    Samo riješeno - pogledajte prethodni post. Morao improvizirati, ali to se radi Žao mi je što vam je uzrokovalo probleme - to nije potrebno ako netko započne sa SEO vezama - imali ste besplatnu verziju prije s uključenim SEO vezama (besplatna verzija također podržava SEO veze) pa je zato bila potrebna. Provjerite i potvrdite.

Član
    Registracija
    Kolovoz 2011
    Mjesto

Hvala ti vBet dude!

Svi šavovi raditi u redu sada. Koliko dugo otprilike trebam pravila temp? oko dva do četiri mjesec?

Imam samo devet jezik sada tako cache memorije može izgraditi. Tranlate kvota ja razumijem, samo sretan linkovi rade.

Veliki servis, hvala opet za vašu pomoć!

Umirovljeni;)
    Registracija
    Kolovoz 2011

Teško je reći, to ovisi o vašem itd. poslužitelja prometne bih reći da je nešto o 3-6 mjeseci. Možete to provjeriti nakon nekog vremena kako linkovi prikazani su u tražilicama. Također napominjemo da možete jednostavno ostaviti ta pravila - to neće utjecati na izvedbu u bilo vidljivog način.

Imate li bilo kakvih dodatnih pitanja o ovom pitanju?
    Zadnji uredio vBET; 14-10-11 na 23:25. Razlog: dodano više informacija

Stranica 3 od 3 FirstPrvi 123

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •