Drugima koji su također pročitati ovu temu - imajte na umu da vaš forum može zahtijevati druge izmjene pravila (rabljeni vbseo ili druga vrsta vBulletin Friendly URLS-a) - podebljano sam napravio ono što je bitno u modifikaciji. Dakle, to je 1. pravilo i izmjena standardnih vBET pravila (zapamtite da možete imati drugačije - jer ili vbseo, prijateljski ... - baš kao što je upravo opisano). Dakle, nemojte ga samo kopirati i ako sumnjate, samo nas kontaktirajte i mi ćemo vam pomoći
Imajte na umu da je to to mijenjati ovdje samo zbog ranije bio korišten drugih vrsta poveznice. Ako počnete sa SEO linkom, ne trebate ništa slično ![Smile](images/smilies/smile.png)
OK - problem sa starim linkovima je riješen. To sada je preusmjeren na odgovarajući način na novi linkovi tipa.
Dakle, ovo: Harleyforum.se - Skandinavisk forum za Harley Davidson & Brugerdefineret (dansk)
Je preusmjeren ovdje: Harleyforum.se - Skandinavisk forum za Harley Davidson & Brugerdefineret (dansk)
Morao sam promijeniti pravila koja su opisana u post - Mislim da ćemo morati ažurirati one. Dakle, vaša pravila sada su:
Code:
RewriteEngine On
#TEMPORARY RULES****** - until search engines reindex from old urls to new urls
RewriteCond %{QUERY_STRING} language=(zh-TW|zh-CN|..)
RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbetredirected
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !css.php
RewriteRule ^(.*)$ http://%{HTTP_HOST}/%1/$1? [L,R=301]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)?$ archive/index.php?/$2&language=$1&vbetredirected=true [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbetredirected=true [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbetredirected=true [L,QSA]
#END OF TEMPORARY RULES
#RULES for SEO translation links without any SEO engine (on raw vBulletin links)
#If you are using vB 'Mod Rewrite Friendly URLs' then put those rules JUST BEFORE vB rules
#******************************USE THOSE 3 when after disabling temporary rules
#RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)?$ archive/index.php?/$2&language=$1 [L,QSA]
#RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1 [L,QSA]
#RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1 [QSA]
Imajte na umu da sam obilježio neka pravila kao privremeno - nakon vaše stranice će biti ponovno indeksirati možete ukloniti one dodati vratiti na standardnim pravilima. To je zato što je imao unutarnje preusmjeravanje petlju čak i kada pravila jasno reći da je to trebao biti posljednji pravilo. Morali smo napravili malo improvizacije ovdje (dodano poseban parametar prepoznati je već preusmjerena ili ne. Također sam morao napravio poseban slučaj za svoje css.php zahtjeva.
Sada tražilice odgovarajući će ponovno Indeks svoje stare linkove na novom. Imajte na umu da to može potrajati neko vrijeme - to ovisi o vašem forumu veličine, koliko često turneju forum je puzao prema robotima i za tražilice sama. To čak može potrajati 3-6 mjesec prije vaše stranice će se ponovno indeksirati. Možete, naravno, samo ostaviti sve one pravila samo da bi bili sigurni. Ipak oni su modificirani tako da ako ćete naći bilo koje pitanje javite nam na umu mi ćemo vam pomoći ![Smile](images/smilies/smile.png)
Provjerite i reći da vam je potrebno više podrške ovdje