Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 2 od 2 FirstPrvi 12
Rezultati 11 na 14 od 14

Thread: Kružne provjera i prebacivanje API-ja kako bi protok prijevoda

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Da li je potrebno biti rasporedu zadatak i jedan određeni usluga isključena za sat vremena?, Napravio sam prijedlog ovdje Kružne provjere i prebacivanje API-ja kako bi protok prijevodi tamo gdje možda smo uvijek mogli početi na vrhu naše pružatelja popisa i ispitivanja poziva (poput one koju ste unijeli za testiranje Google odgovora i Microsoft odgovor) IF test poziv odgovor je 200 ili tekst je preveden zatim koristiti tu usluga, ako je odgovor ne 200 ili test tekst nije preveden (koristeći isti tekst za svaki test i regex za provjeru prevedeni tekst), a zatim premjestite na sljedeći usluga, svaki poziv prijevod toga možete početi na vrhu popisa i dolje rad

Nemaju prazan rezultat će biti dobro, jer kada imamo prazan vratiti taj način on ostaje, već sam imao mnogo ljudi žali da je to slučaj u moj forum.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

To ne mora biti tako, to je upravo sada. Hvala za vaše bilješke. Ipak - ne. To nema smisla. Imajte na umu da je molba za vanjsku prijevod je više vremena stvar u cijeloj vBET (i to ne ovisi o nama). Nema smisla da ludi tisuća zahtjev kad smo već stići granice. To bi Increaser vrijeme odziva, CPU potrošnju i potrošnju memorije također (više objekt stvoren).

Otkrili smo da je Google informacije o zlostavljanju vjerojatno TOS nestaje nakon nekog vremena. Ne znamo, ali možda ako će se držati molba kad smo već blokirani, Google može blokirati više vremena. Možda ne, ali još uvijek stvarna strategija je puno bolje za izvedbu. Na kraju imate kružnim provjeru. Ako netko nije dostupna je označen kao nedostupan, a drugi se koristi. Ako još nije dostupna onda ista stvar se događa. Mi jednostavno ne provjeriti je opet dostupna svaki zahtjev što nema smisla (to može biti milijuna upita prije nego što će biti dostupan) samo jednom po satu. A ako će biti na raspolaganju će mi označene pa ćemo se vratiti na željenu jedan - i imate krug ovdje. Također testiranje svaki put će je dosegla svoje granice brže ili troškovi veći ako koristite plaćeni prijevoda (još uvijek broji kao prijevod).
    Također smo spremni da drugih ponuđača previše. Kada će podržati više od 2 Takva strategija će biti ubojica za vaš poslužitelj. Zamislite 5 poziva na testiranje različitih pružatelja usluga, a zatim pravi prijevod za svaki prijevod zahtjev. Broj Hvala na ideji Mi stvarno poštovati korisnicima ideje, ovoga puta ćemo ostati sa stvarnim rješenje.

Imajte na umu da možete promijeniti učestalost vBET provjerite dostupnost usluga. Sada je jedan sat, ali možete ponovo konfigurirati u Admin CP -> Scheduled Tasks -> Raspored Zadaća Voditelj i postavite ga na primjer za svakih 10 minuta 0 kao zadatak RSS Poster Robot to učiniti sada.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Mala promjena je - mi ćemo provjeriti dostupnost usluga ne jednom na sat, ali svakih 10 minuta. Ako ste već nadogradili na vBET 3.5.1 prije ovu poruku molimo samo preuzeti vBET paket i ponovno učitati datoteku proizvoda opet.

Promjena je napravio jer smo se nalaze na naš pravi forum koji se često usluga nije dostupna za kratko vrijeme. Istražit ćemo što više tražiti još poboljšanja.

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Veliki posao dečki , Imam ažurirati na ovaj, ali će preuzeti najnoviju popraviti i koristiti da ću stvoriti novi thread za povratnu informaciju o tome.

Stranica 2 od 2 FirstPrvi 12

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •