Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 2 de 2 FirstPrimul 12
Rezultate 11 a 14 de 14

Thread: Circulara control şi de comutare de API-uri pentru a menţine fluxul de traduceri

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Ea are nevoie să fie o activitate programată şi un singur furnizor special dezactivat pentru o oră la un moment dat?, am făcut o sugestie aici Circular de verificare şi de comutare de API-uri pentru a menţine fluxul de traduceri în cazul în care probabil am putea întotdeauna încep de la partea de sus a lista noastră furnizori şi face testul apel (cum ar fi unul tu furnizate pentru a testa răspuns Google şi Microsoft răspuns) dacă testul apel răspunsul este de 200 sau textul este tradus apoi utilizaţi acel furnizor, dacă răspunsul nu este 200 sau textul de testare nu este tradus (folosind acelaşi text pentru fiecare test şi REGEX pentru a verifica textul tradus) apoi trece la următoarea furnizor, fiecare apel de traducere poate apoi începe în partea de sus a listei şi să lucreze în jos

Neavând un gol rezultat ar fi bine pentru că odată ce avem o thats de întoarcere gol cum ramane, am avut deja mulţi oameni plângându-se că acest lucru este în cazul în forumul meu.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Nu trebuie să fie în acest fel, este chiar acum. Multumesc pentru notă. Încă - nu. Ea are nici un sens. Vă rugăm să reţineţi că asking pentru traducere externe este mai consumatoare de timp de lucru în vBET întregi (şi nu este până la noi). Nu există nici un sens pentru a supărat mii de cereri când ajungem deja limitele. Acest lucru ar increaser răspuns timp, consumul de CPU și memorie ocupat, de asemenea, (mai multe obiect creat).

Am descoperit că Google informaţii despre abuz, probabil, TOS dispare după o perioadă de timp. Noi nu ştim, dar poate că dacă ne va tot intrebi atunci când am sunt blocat deja, Google poate bloca pentru mai mult timp. Poate nu, dar strategia încă reală este mult mai bine pentru performanta. La sfârşitul aveţi controlul circulară. În cazul în care una nu este disponibilă este marcat ca indisponibile şi altul este utilizat. Dacă un alt nu este disponibil apoi acelaşi lucru întâmplă. Am doar verifica este aceasta disponibile din nou fiecare solicita ce are nici un sens (acesta poate fi milioane de interogări, înainte de a va fi disponibil) doar o dată pe oră. Şi dacă acesta va fi disponibil va ma marcate astfel încât vom merge înapoi la unul preferat - şi aveţi un cerc aici. Testarea, de asemenea, de fiecare dată va face ti limitele ajuns mai repede sau costurile mai mari dacă utilizaţi plătite traduceri (este încă contează ca traducere).
    De asemenea, suntem pregătiţi să aibă alţi furnizori prea. Când vom susţine mai mult de 2 astfel de strategie va fi un criminal pentru server. Imaginaţi-vă apelurile testare 5 furnizorii de diferite şi apoi reale traducere pentru fiecare cerere de traducere. nu. Multumesc pentru ideea ta Apreciem într-adevăr utilizatorii idei, de această dată ne va sta cu soluţie reală.

Vă rugăm să reţineţi că puteţi schimba cât de des vBET ar trebui să verificaţi disponibilitatea furnizorilor. Acum este unul pe oră, dar vă puteţi reconfiguraţi că în Admin CP - > programată sarcinilor - > programată Task Conducător şi setaţi-o de exemplu pentru fiecare 10 minute 0 doar ca sarcină RSS Poster Robot Fă-o acum.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Modificare pic - vom verifica disponibilitatea furnizorul nu o dată pe oră, dar fiecare 10 minute. Dacă aveţi deja upgraded la spre vBET 3.5.1 înainte de acest mesaj vă rugăm să doar să descărcaţi vBET pachet din nou şi încărcaţi fişierul produs din nou.

Schimbarea a fost făcut pentru că am gasit pe forumul nostru reale care de multe ori furnizorul nu este disponibilă pentru scurt timp. Am va investiga mai mult pentru a căuta un alt îmbunătăţiri.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Baieti mare work au actualizat la acest lucru, dar voi descărca cele mai recente fix şi folos that, va crea un thread nou pentru feedback-ul pe acest lucru.

Pagina 2 de 2 FirstPrimul 12

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •