Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 2 od 4 FirstPrvi 1234 ZadnjiLast
Rezultati 11 na 20 od 40

Thread: Glavni prijevod pitanja

Umirovljeni;)
    Registracija
    Kolovoz 2011

Ja ment najnoviju verziju vbet 3.x za vb3.x Vbet 3,5 relase

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Mogao bih, ali taj beta i stanje vam ne daju podršku za to i koji se također nije dobro za mene

Senior Member
    Registracija
    Prosinca 2009

Umirovljeni;)
    Registracija
    Kolovoz 2011

Molimo vas, to test za sve API koji koristite,http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Ja ću kad sam završio optimiziranje moje baze podataka, ja samo koristi API-ja kao što sam ja V1 samo vBET 3.4.1 instaliran.

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Quote Originally Posted by r.dziadusz View Post
    Molimo vas, to test za sve API koji koristite,http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728
    Ok sam trčao taj test i dobio ovo
    Početna prijevod Test G API V1
    Rezultat: {"responseData": {"translatedText": "powitanie"}, "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
    Test pogreška:

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Imam dodatno pitanja, vbenterprisetranslatot.php je koristeći sve moje CPU vremena, provjerite u nastavku:
    PID ************ Vlasnik Prioritet CPU Memorija%% zapovjedništva
    12493 (Trace) (ubiti) thecodec 0 - 104 - 0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12496 (Trace) (ubiti) thecodec 0 - 72,0 - 0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12495 (Trace) (ubiti) thecodec 0 - 67,0 - 0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12492 (Trace) (ubiti) thecodec 0 - 42,0 - 0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12490 (Trace) (ubiti) thecodec 0 - 23,5 - 0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12484 (Trace) (ubiti) thecodec 0 - 11,7 - 0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    20732 (Trace) (ubiti) MySQL 0 - 1,8 - 6,2 / usr / sbin / mysqld - basedir = / - datadir = / var / lib / mysql - mysql korisnika = - PID-file = / var / lib / MySQL / server.thecodecage.com.pid - preskočite-vanjska-zaključavanje -

Imam 4 procesora i to je ubojstvo moje stranice sada da ne mogu doći do prijevoda!, Imam s invaliditetom polovicu prijevoda i još uvijek imaju problem!

Može li netko pomoći?
    Zadnji uredio Simon Lloyd; 01-10-11 na 19:29.

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Moram nadograditi na beta pokušati riješiti svoje probleme, ali čini se da nisam uzimajući prijevoda od tvrtke Microsoft?

Evo micorsoft rezultat testa:
    Početna prijevod testa MS
    Rezultat: I »¿" InvalidOperationException:: ID = 3641.V2_Json.Translate.365033CA "
    Test pogreška:
    Priključak vrijeme (ms): 237,756103516
    Ja sam dvostruko chaecked imam MS ID ispraviti!
    Zadnji uredio Simon Lloyd; 01-10-11 na 20:56.

Član
    Registracija
    Kolovoz 2011
    Mjesto
    http://harleyforum.se

Quote Originally Posted by Simon Lloyd View Post
    Bok, ja sam u potreba neki hitnu pomoć, ne mogu naći je danas da su neki od naslova koji nedostaju niti, ali ako promijenim jezika se pojavljuju (ponekad), pogledajte ovdje http: / / www .thecodecage.com/forumz/microsoft- Excel-list-funkcija /] Microsoft programa Excel funkcije vidjet ćete lotsof teme početak imena, ali ne i nit naslova (dobro možda jednu ili dvije), sada promijeniti jezika reći grčki vidjet ćete nit naslova, promijenite u drugi jezik i neki naslovi su otišli, a neki ostaju!

Može li netko pomoći molim vas?
    Jesu li točno istu stvar .. počela prije nekoliko dana. (Slobodan inačici 2.4.4)

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by Simon Lloyd View Post
    Bok, ja sam u potreba neki hitnu pomoć, ne mogu naći je danas da su neki od naslova koji nedostaju niti, ali ako promijenim jezika se pojavljuju (ponekad), pogledajte ovdje Microsoft Excel radni list funkcije vidjet ćete lotsof teme početak imena, ali ne i thread naslova (dobro možda jednu ili dvije), sada promijeniti jezika reći grčki vidjet ćete nit naslova, promijenite u drugi jezik i neki naslovi su nestali, a neki ostaju!

Može li netko pomoći molim vas?
    Imajte na umu da je Google v1 stavio više ograničenja na upotrebu API-ja jer se pripremaju za zatvaranje. A ono što opisujete izgleda kao da dostižete svoj limit. Neki naslovi (sadržaj) nisu prikazani jer se ne mogu prevesti. Neki su u redu jer ste ga već predmemorirali. Imajte na umu da najnovija vBET verzija (trenutno označena kao BETA zbog mnogo promjena) omogućuje korištenje drugog prijevodnog API -ja - Plaćeni Google v2 i još uvijek besplatan Microsoft. Dakle, to može riješiti vaš problem koji nije na vBET strani, ali na strani davatelja prijevoda - Google se samo pripremite za zatvaranje v1. Svi smo nesretni zbog toga.

Možete provjeriti pojedinosti o svojim stvarnim Google prijevod pomoću googletest - pogledajte ovdje za detalje: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728

Stranica 2 od 4 FirstPrvi 1234 ZadnjiLast

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •