Ja ment najnoviju verziju vbet 3.x za vb3.x Vbet 3,5 relase
Ja ment najnoviju verziju vbet 3.x za vb3.x Vbet 3,5 relase
Mogao bih, ali taj beta i stanje vam ne daju podršku za to i koji se također nije dobro za mene
Neki više informacija: http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post10304
Molimo vas, to test za sve API koji koristite,http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728
Ja ću kad sam završio optimiziranje moje baze podataka, ja samo koristi API-ja kao što sam ja V1 samo vBET 3.4.1 instaliran.
Imam dodatno pitanja, vbenterprisetranslatot.php je koristeći sve moje CPU vremena, provjerite u nastavku:
PID ************ Vlasnik Prioritet CPU Memorija%% zapovjedništva
12493 (Trace) (ubiti) thecodec 0 - 104 - 0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12496 (Trace) (ubiti) thecodec 0 - 72,0 - 0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12495 (Trace) (ubiti) thecodec 0 - 67,0 - 0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12492 (Trace) (ubiti) thecodec 0 - 42,0 - 0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12490 (Trace) (ubiti) thecodec 0 - 23,5 - 0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
12484 (Trace) (ubiti) thecodec 0 - 11,7 - 0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
20732 (Trace) (ubiti) MySQL 0 - 1,8 - 6,2 / usr / sbin / mysqld - basedir = / - datadir = / var / lib / mysql - mysql korisnika = - PID-file = / var / lib / MySQL / server.thecodecage.com.pid - preskočite-vanjska-zaključavanje -
Imam 4 procesora i to je ubojstvo moje stranice sada da ne mogu doći do prijevoda!, Imam s invaliditetom polovicu prijevoda i još uvijek imaju problem!
Može li netko pomoći?
Zadnji uredio Simon Lloyd; 01-10-11 na 19:29.
Moram nadograditi na beta pokušati riješiti svoje probleme, ali čini se da nisam uzimajući prijevoda od tvrtke Microsoft?
Evo micorsoft rezultat testa:
Ja sam dvostruko chaecked imam MS ID ispraviti!Početna prijevod testa MS
Rezultat: I »¿" InvalidOperationException:: ID = 3641.V2_Json.Translate.365033CA "
Test pogreška:
Priključak vrijeme (ms): 237,756103516
Zadnji uredio Simon Lloyd; 01-10-11 na 20:56.
Imajte na umu da je Google v1 stavio više ograničenja na upotrebu API-ja jer se pripremaju za zatvaranje. A ono što opisujete izgleda kao da dostižete svoj limit. Neki naslovi (sadržaj) nisu prikazani jer se ne mogu prevesti. Neki su u redu jer ste ga već predmemorirali. Imajte na umu da najnovija vBET verzija (trenutno označena kao BETA zbog mnogo promjena) omogućuje korištenje drugog prijevodnog API -ja - Plaćeni Google v2 i još uvijek besplatan Microsoft. Dakle, to može riješiti vaš problem koji nije na vBET strani, ali na strani davatelja prijevoda - Google se samo pripremite za zatvaranje v1. Svi smo nesretni zbog toga.
Možete provjeriti pojedinosti o svojim stvarnim Google prijevod pomoću googletest - pogledajte ovdje za detalje: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728