Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 2 з 4 FirstПерший 1234 ОстаннійLast
Результати 11 до 20 з 40

Тема: Основні питання перекладу

Пенсіонер;)

Я мент остання версія від vbet 3.x для vb3.х Vbet 3,5 relase

Я міг би, але той бета-версії і Ви заявляєте ти не даси його підтримку, і що також не годиться для мене

Пенсіонер;)

Будь ласка, зробити це тест для всіх API ви використовуєте-http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728

Я буду, коли я закінчив оптимізацію моїй базі даних, я тільки з використанням API-V1, як я тільки vBET 3.4.1 встановлений.

Quote Повідомлення від r.dziadusz View Post
    Будь ласка, зробити це тест для всіх API ви використовуєте-http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728
    Добре, що я побігла тест і отримав цю
    Починаючи пробний переклад G API V1
    Результат тесту: {"responseData": {"translatedText": "powitanie"} ", responseDetails": нульова ", responseStatus": 200}
    Випробування про помилку:

У мене є додаткові питання, vbenterprisetranslatot.php використовує всі процесора мій час, будь ласка, перевірте нижче:
    Pid ************ Власник Пріоритет CPU% Memory% командного
    12493 (Trace) (вбивство) thecodec 0 - 104 - 0,5 / USR / BIN / PHP / головна / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12496 (Trace) (вбивство) thecodec 0 - 72,0 - 0,5 / USR / BIN / PHP / головна / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12495 (Trace) (вбивство) thecodec 0 - 67,0 - 0,5 / USR / BIN / PHP / головна / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12492 (Trace) (вбивство) thecodec 0 - 42,0 - 0,6 / USR / BIN / PHP / головна / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12490 (Trace) (вбивство) thecodec 0 - 23,5 - 0,6 / USR / BIN / PHP / головна / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12484 (Trace) (вбивство) thecodec 0 - 11,7 - 0,6 / USR / BIN / PHP / головна / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    20732 (Trace) (вбивство) MySQL 0 - 1,8 - 6,2 / USR / sbin / туздИ - BASEDIR = / - каталогу_данних = / VAR / Бібліотека / MySQL - користувач = MySQL - PID-файл = / VAR / Бібліотека / MySQL / server.thecodecage.com.pid - пропуск зовнішньої блокування -

У мене є 4 процесора, і це вбивство мого сайту тепер, коли не можуть отримати переклади!, Я відключив половина переказів і ще питання!

Може хтось допомогти?
    Востаннє редагувалось Simon Lloyd; 01-10-11 в 19:29.

У мене підвищений до бета-версії, щоб спробувати вирішити мої запитання, але здається, що я не отримую перекази з Microsoft?

Ось micorsoft результат тесту:
    Починаючи пробний переклад MS
    Результат тесту: • »¿" InvalidOperationException:: ID = 3641.V2_Json.Translate.365033CA "
    Випробування про помилку:
    Час з'єднання (мс): 237,756103516
    Я подвійний chaecked у мене є ID MS правильно!
    Востаннє редагувалось Simon Lloyd; 01-10-11 в 20:56.

Член
    Розташування
    http://harleyforum.se

Quote Повідомлення від Simon Lloyd View Post
    Привіт, я потребує деякої термінової допомоги, я вважаю, що сьогодні деякі з потоків назвами відсутні, але якщо я змінити мову вони з'являються (іноді), перевірте тут HTTP: / / WWW .thecodecage.com/forumz/microsoft- Excel-лист-функцій /] функцій Microsoft Excel аркуші ви побачите lotsof теми стартерів імена, але ні один потік назви (ну, може бути, один або два), то тепер змінити язик сказати грецький ви побачите нитка назви, перехід на іншу мову і деякі назви пішли в минуле, а деякі залишаються?

Може хтось допомогти, будь ласка?
    Є одне і те ж .. почалося кілька днів тому. (Безкоштовна версія 2.4.4)

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Quote Повідомлення від Simon Lloyd View Post
    Привіт, я потребує деякої термінової допомоги, я вважаю, що сьогодні деякі з потоків назвами відсутні, але якщо я змінити мову вони з'являються (іноді), перевірте тут Функції Microsoft Excel листа Ви побачите lotsof теми стартерів імена, але ні один потік назви (ну, може бути, один або два), то тепер змінити язик сказати грецький ви побачите нитка назви, перехід на іншу мову і деякі назви зникли, і деякі з них залишаються?

Може хтось допомогти, будь ласка?

Ви можете перевірити інформацію про Ваш фактичний переклад Google за допомогою googletest - будь ласка, дивіться тут для деталей: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728

Стр. 2 з 4 FirstПерший 1234 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •