Bio sam tamo upravo sada, nego i pristup podacima za admin lažni račun koji ste stvorili ne radi više.
Bio sam tamo upravo sada, nego i pristup podacima za admin lažni račun koji ste stvorili ne radi više.
Upravo sam ga chcked opet. Ja u odnosu pažljivo ne prevesti newreply.php s prevedene newreply.php i nisam našao ni css problem ...
Ja stvarno ne vidim problem. Možda ja ne znam gdje gledati. Molim Vas, dajte točne upute. Korak po korak. Bez riječi poput 'BILO'. Samo dati točan nit za početak, točan prijevod ići, točna vrijednost pisati u brzi odgovor, prije prelaska na naprednu jedan. I opisati ono što vidite krivu onda - nakon prebacivanja.
Ako sam mogao uploadati par slika ...
Vjerujte mi, ja am se točno. Problem je vidljiv za mene u sve teme - nije važno što neki kliknete na.
Isto s jezikom zastave ispod Navbar. Nije važno što neki odaberete.
Idemo:
Vaš zadani jezik je postavljen na poljskom u usercp od lutke admin račun tako da kada se prijavite u koju će se gledanja forum / PL /
Idite na forumhome i kliknite na bilo koji nit.
Kliknite na "Uredi post 'od bilo koji mjesto
Kliknite na "go naprednim '
Te bi trebao vidjeti bez problema u bilo kojoj fazi.
Sada,
kliknite na bilo koji zastava ispod Navbar (ne poljskom zastavom očito )
Idite na forumhome i kliknite na bilo koji nit.
Kliknite na "Uredi post 'od bilo koji post (vidjet ćete početku nered ...)
Kliknite na "Idi Advanced" kako bi vidjeli full-puhano nered.
Uredi:
Možete izvesti istu trik tako da odgovorite na konac, a zatim 'idu napredni'
Zadnji uredio norku; 16-06-11 na 22:14.
Ja očito ne vidite ono što znači ... Ali sam doznao da ste uključili mogućnost koja pokazuje Google traži i vrijeme čekanja - to mijenja rezultate samo za administratore (dodavanje informacije o vezama prevesti ispred cijelog odgovora podataka), pa možda je to uzrok. Provjerite svoje rezultate s isključen mogućnost Prijevod vrijeme odziva.
Ako još uvijek se događa, molim pošaljite mi neki zaslon metak sa ukazao područja koja su u krivu. Upravo sam u usporedbi svaki dio stranice s rezultatima s poljskim i talijanski prijevod, a ja ne vidim razliku u izgledu. Jeste li jelen svoj upute na račun koje ste napravili za nas?
Također još jedna stvar koja se može ovdje najvažnije - koji preglednik ste koristili? Kao što sam rekao trebamo točne upute. Mi moramo znati na svakom koraku učinili. Od samog početka - pa kad otvorite preglednik X. ..
Također Upute vam je dao upravo sada nisu u mogućnosti da jelen ... moram gost što misliš.
1. Nema ni vode pod nazivom "forumhome" u poljskom prijevodu (imajte na umu da pretpostavlja da sam tamo). Koji to misliš? Ovaj jedan koji se zove "Početna" u engleskoj verziji ili "Forum". Ako je "Forum" - što za - ti napisao da sam s početkom u / forum / PL ...
2. Nakon što je posljednji korak u 1. dijelu ne mogu napravio prvi korak u 2. dijelu, jer ne postoje zastave prikazuje ...
O "vidjet ćete nered početak" - što misliš? Ako ste mislili da se sadržaj na urednika već je prevedena (ne originalni tekst), onda je to problem je poznat i već ispravljena u vBET4.4.0 (vidi ovdje za info o ovom pitanju: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post9003). Ako se radi o nešto drugo onda opet ne znam o čemu se radi ...
Imajte na umu da u mnogim slučajevima opis vam je dao bilo dovoljno prvi put. Ipak u slučaju kada imamo problem da se vidi što znače kupca, a ne možemo reproducirati onda moramo znati točno što on radi. Pošaljite nam slike - možda mi se gleda na problem, ali to propustiti. Ako ćemo vidjeti nešto drugo što se na slikama pa ću morati pitati za upute ponovno, ali vrlo točno. Bez prečaca. Točno gdje idete, koji povezuju kliknuli (po stvarno vidljive veze ime - na svakoj prijevodu ime će biti drugačiji). No, možda je samo jedan preglednik problem, pa vas molimo da nam ime preglednik je provjeru. Mi je pomoću Opera za to.
Zadnji uredio vBET; 16-06-11 na 22:35.
Bok,
Nema još uvijek isti. Ako idete na usercp i postaviti novi zadani jezik (bilo kojem jeziku), a zatim to spremite. Što vidite? Vi ćete znati što mislim pod "nered" kad ga vidite. To je vrlo očito. Koristite Firefox. Koristi IE - lošije
Zadnji uredio norku; 16-06-11 na 22:45.
Trenutno sam na stranici / forumu / PL / usercp.php nije napravio nikakve promjene i ne može, jer ne postoje prijevodi rezultata - pola tekstova nedostaju. To izgleda kao da imate Google vezu problem. To što je već prikazano je jednostavno već spremljene, a ostatak se ne može prevesti, jer Google veze pitanje.
Molimo vas uploadati googletest. php iz vBET paket (u / Do-not-upload/tools katalog) za svoju domenu glavni direktorij. Idi na preglednik, pisati URL vaša_domena / googletest.php i recite vidite bilo kakve pogreške.
To je razlog zašto sam ti napisao dati točne linkove gdje da ide - nisam bio u mogućnosti vidjeti ovaj problem na već spremljeno rezultate ako je stvarno Google vezu problem i to izgleda.
Molimo reći što su rezultati testa Google. Također ćemo provjeriti sami kad će ga već na vašem poslužitelju.
Početna prijevod testa
Rezultat: {"responseData": {"translatedText": "powitanie"}, "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
Test pogreška:
Priključak vrijeme (ms): 47,6909179688
'Točno' je točno samo ako je problem očit. Upravo sam učitava forum u IE i to je glavna pitanja koja se nisu imali par sati prije. Problemi sam opisao vam tijekom dana odvijale su se kao što sam ih opisao. Bio sam točno ...
Zadnji uredio norku; 16-06-11 na 22:51.
Trenutno je problem s izgled stranice su rastureni se uzrokovana promjenom zadanog jezika na bilo koji drugi. Vidjet ćete na što mislim, ako ste to učiniti s dummy računa. Idite na usercp i promijeniti zadani jezik. Spremi te postavke. Što vaš usercp stranice izgledaju? Promjena zadanog langiage natrag na poljskom i spasiti. Izlaz usercp i otići na forum oglasi. Kliknite na španjolski zastavu. Idi na bilo koji post i pokušati ga urediti. Vidjet ćete na što mislim.
Zadnji uredio norku; 16-06-11 na 23:00.
Vi propustiti jedan važan podatak - sam ne mogu promijeniti jezik korisničkog zadani, jer je prijevod testx je nedostajalo - nije bilo veze za to.
Imali ste slomljena predmemorija. Upravo sam isključen baze podataka cache i Korisnik CP stranica izgleda lijepo sada. Ja ga uključili opet i to je lijepo. Upravo sam očistiti cijeli cache kako bi bili sigurni da to nije predmemorija problem.
Molimo provjerite da li još uvijek vidite problem vi opisali. Ako da onda molimo idite na Admin CP-> vBET cache-> Database cache i privremeno onemogućiti cache. Provjerite da li vi još uvijek vidite problem sa cache memorije s invaliditetom. Uključite predmemorija ponovno.
Prema googletest.php nemate nikakve probleme veze sada.
Nakon čišćenja predmemorija sam vrednovati svoj upute pod Opera preglednika (verzija 11,11):
- Od Korisnik CP sam promijenio korisnika obliku zadani jezik poljski na njemačkom jeziku. Stranica izgleda lijepo i nalazi se u njemačkom prijevodu.
- I onda opet promijenjen u Poljski - još uvijek lijepo i u poljskom prijevodu.
- Otišao na forum uvrštenje u poljskom prijevodu klikom vezu Forum u blizini vode Dom.
- Prešao na španjolski (klikom na zastavu).
- Onda je otišao u nit / Forum/es/f6/sidecap-bueno-o-malo-5103 / # post37724 (Naslov: SideCap, Bueno o Malo?)
- A kliknuo opciju za izmjenu poslije (na zadnji post). Vidim jedno pitanje: Tekst je preveden na Ajax editor (kao što sam opisao prije nego što već je riješena u 4.4.0), ali izgled je u redu - nema CSS problem.
- Onda je otišao u Advanced klikom na gumb u Ajax urednik i također ne vidim nikakve problem s CSS.
Molim - odgovori na ovaj post: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post9017
Pošaljite nam slike. Recite što preglednik ste USD ...
Nema smisla za nas bi ga opet i opet ... Kad uistinu ne znamo što radite i vi još uvijek nije ugar naših uputa i nije nam točne upute. Tako smo se to suprotan način - mi dao točne korake napravili smo. Mi smo to napravili u Operi. A mi nisu našli CSS problem. Mi smo čak iu usporedbi stranice ne prevedeno stranica kako biste bili sigurni da to izgleda kao da bi trebao biti i štand stranica izgleda isto (različiti tekstovi naravno). Tako sada možete učiniti tih koraka su prijavljeni na račun nam je dao, na Opera preglednik i pošaljite nam zaslon metak sa opisom što nije u redu tamo. Jer mi to ne vidi I mi bi stvarno željeli vidjeti, ispraviti i bliske