Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast
Rezultati 1 na 10 od 11

Thread: cachecleaner

Junior Member
    Registracija
    Listopada 2009

Angry cachecleaner

VB 3,8 koristeći najnovije vbet za VB3

Čitala sam da ovdje postove, a ništa nije fiksno toga, molim pomoć. Što mogu učiniti kako bi riješili to?

Upozorenje: require_once ([put] / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.require-jednom]: nije moguće otvoriti potok: Nema takve datoteke ili direktorija u [put] / xxadmin / misc.php (1932): eval () ' D kod on-line 61

Fatalna pogreška: require_once () [function.require]: Failed otvaranje potreban "/ home / z / public_html / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php '(include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') u / home / z / public_html / xxadmin / misc.php (1932): eval ()' d code on line 61

Fatalna pogreška: Poziv na nedefinirano funkciju can_administer () in / home / xxxxxxx / public_html / zadmin / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php on line 18
    Zadnji uredio chick; 13-01-11 na 20:39. Razlog: dodano info

vBulletin Enterprise Prevoditelj (vBET) Osoblje
    Registracija
    Svibanj 2010

halo,
    Molimo opišite ovdje ono što sam trebao učiniti da ga reproducirati na mojoj testnoj forum .. jer ja ne mogu reproducirati sada.

Hvala

Junior Member
    Registracija
    Listopada 2009

Pod vBet Alati u adminCP kada sam kliknite na Cache Cleaner daje ovu poruku.

Upozorenje: require_once ([put] / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.require-jednom]: nije moguće otvoriti potok: Nema takve datoteke ili direktorija u [put] / xxadmin / misc.php (1932): eval () ' D kod on-line 61

Fatalna pogreška: require_once () [function.require]: Failed otvaranje potreban "/ home / xxxxxxx / public_html / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php '(include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') u / home / xxxxxxx / public_html / xxadmin / misc.php (1932): eval ()' d code on line 61

Ne znam kako možete reproducirati ovo?

Moj admin Imenik preimenovati ispravno i čini vbet ne mogu razumjeti na admincp xxadmin NE admincp

Registracija
    Svibanj 2010

Ok ja to razumijem sada. Ja ću ga testirati i vratiti se s rješenje za vas, molim vas dajte mi malo vremena.
    Hvala

Registracija
    Svibanj 2010

ok, pa ako preimenovan u naziv mape admincp morate staviti ovu sliku:
    vbenterprisetranslator_cachecleaner.php i vbenterprisetranslator_ignoredwords.php
    u svoj novi admincp mape jer je bilo naše (vBET) datoteke.
    tako da:
    1. otvoren upload / admincp mapa maturu vBET paket
    2. kopiranje ove dvije datoteke u novu mapu admincp.

Junior Member
    Registracija
    Listopada 2009

To je već gdje te datoteke nalaze (u mom preimenovan XXADMIN mape na drugi način ********** druge vbet admin značajke neće raditi ******!

Sve radove ... čak i sve cron mogućnosti rada ... Također vbenterprisetranslator_ignorgedwords.php utvrde prekid ....

... to je samo vbenterprisetranslator_cachecleaner.php od xxadmin / koji ne rade.

Registracija
    Svibanj 2010

tako da bih trebao promijeniti URL admincp u vBET datoteku. Ja ću to provjeriti i napisati ovdje brzo lisica za vas.

Registracija
    Svibanj 2010

Ja sam još uvijek rade na tome. Htio bih ga testirati. Hvala na strpljenju.

Registracija
    Svibanj 2010

halo,
    Imam rješenje za vas.

1. Idi na admincp-> Dodaci & proizvodi-> Upravljanje proizvodi->
    2. u vBET proizvod naći admin_maintenance čep
    3. u ovom dodatku pronaći:
    PHP Code:
    require_once(DIR'/admincp/vbenterprisetranslator_cachecleaner.php'); 
    4. i zamijeniti sa:
    PHP Code:
    require_once(DIR'/'.$vbulletin->config['Misc']['admincpdir'].'/vbenterprisetranslator_cachecleaner.php'); 
    5. spremati dodatak
    6. test it.

Riješiti, će biti uključena u sljedeći relase.
    Hvala za ovaj info

Junior Member
    Registracija
    Listopada 2009

Smile

Hvala toliko da to radili veliki pitanje fiksne

Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke