Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast
Αποτελέσματα 1 να 10 του 11

Θέμα: cachecleaner

Angry cachecleaner

vb 3.8 χρησιμοποιώντας την πιο πρόσφατη vbet για VB3

Διάβασα κι αν οι θέσεις που εδώ και τίποτα δεν έχει καθοριστεί αυτό, παρακαλώ βοηθήστε. Τι μπορώ να κάνω για να διορθώσω αυτό;

Προειδοποίηση: require_once ([διαδρομή] / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.require-μια φορά]: απέτυχε να ανοίξει stream: Δεν υπάρχει τέτοιο αρχείο ή κατάλογος στο [διαδρομή] / xxadmin / misc.php (1932): eval () » δ κώδικα στη γραμμή 61

Μοιραίο λάθος: require_once () [function.require]: απέτυχε να ανοίξει το '/ home / z / public_html / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php »(include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ») στο / home / z / public_html / xxadmin / misc.php (1932): eval () 'd code on line 61

Μοιραίο λάθος: Κλήση στο απροσδιόριστο λειτουργία can_administer () στο / home / xxxxxxx / public_html / zadmin / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php στη θέση 18
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chick? 13-01-11 στο 20:39. Λόγος: πρόσθεσε πληροφορίες

vBulletin Επιχειρήσεις Μεταφραστής (vBET) Προσωπικό

Γεια σας,
    Περιγράψτε εδώ τι πρέπει να κάνω για να το αναπαράγει σε φόρουμ δοκιμή μου .. επειδή δεν μπορώ να το αναπαραγάγει τώρα.

Ευχαριστίες

Υπό vBet ΕΡΓΑΛΕΊΑ στην adminCP όταν κάνω κλικ στο Καθαριστικό Cache δίνει αυτό το μήνυμα.

Προειδοποίηση: require_once ([διαδρομή] / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.require-μια φορά]: απέτυχε να ανοίξει stream: Δεν υπάρχει τέτοιο αρχείο ή κατάλογος στο [διαδρομή] / xxadmin / misc.php (1932): eval () » δ κώδικα στη γραμμή 61

Μοιραίο λάθος: require_once () [function.require]: απέτυχε να ανοίξει το '/ home / xxxxxxx / public_html / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php »(include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ») στο / home / xxxxxxx / public_html / xxadmin / misc.php (1932): eval () 'd code on line 61

Δεν ξέρω πώς μπορείτε να αναπαραγάγετε αυτό;

Μου admin κατάλογο μετονομάζεται ΣΩΣΤΆ και φαίνεται vbet δεν μπορεί να κατανοήσει το admincp είναι xxadmin ΔΕΝ admincp

Εντάξει το αντιλαμβάνομαι τώρα. Θα το δοκιμάσετε και να επανέλθει με λύση για σας, παρακαλώ να μου δώσετε λίγο χρόνο.
    Ευχαριστίες

ok έτσι εάν έχετε μετονομάσει το όνομα του φακέλου admincp θα πρέπει να θέσει αυτό το αρχείο:
    vbenterprisetranslator_cachecleaner.php και vbenterprisetranslator_ignoredwords.php
    σε νέο φάκελο admincp σας επειδή δεν υπάρχει κανένα (vBET) τα αρχεία μας.
    έτσι ώστε:
    1. ανοιχτό ανεβάσετε / admincp φάκελο χορό vBET pack
    2. Αντιγράψτε αυτό το δύο αρχεία στο νέο φάκελο admincp σας.

Αυτό είναι ήδη όπου βρίσκονται αυτά τα αρχεία (ΣΕ μετονομάστηκε σε φάκελο XXADMIN ΜΟΥ ********** αλλιώς τα άλλα χαρακτηριστικά διαχειριστή vbet δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει ******!

Όλα τα έργα ... ακόμη και όλα τα χαρακτηριστικά cron δουλειά ... Επίσης vbenterprisetranslator_ignorgedwords.php δουλεύει μια χαρά ....

... είναι μόνο vbenterprisetranslator_cachecleaner.php από xxadmin / που δεν λειτουργεί.

γι 'αυτό πρέπει να αλλάξει το url για να admincp στο αρχείο vBET. Θα το ελέγξουμε και να γράψει εδώ μια γρήγορη αλεπού για σας.

Είμαι εξακολουθεί να εργάζεται πάνω σε αυτό. Θα ήθελα να το δοκιμάσετε. Ευχαριστώ για την υπομονή σας.

Γεια σας,
    Έχω μια λύση για σας.

1. πηγαίνετε στο admincp-> Plugins & Products-> Διαχείριση Προϊόντων->
    2. στο vBET βρείτε το προϊόν admin_maintenance plugin
    3. σε αυτό το plugin βρείτε:
    PHP Code:
    require_once(DIR'/admincp/vbenterprisetranslator_cachecleaner.php'); 
    4. και αντικαταστήστε με:
    PHP Code:
    require_once(DIR'/'.$vbulletin->config['Misc']['admincpdir'].'/vbenterprisetranslator_cachecleaner.php'); 
    5. αποθηκεύσετε plugin
    6. δοκιμής.

Λυθεί, θα συμπεριληφθεί στο επόμενο relase.
    Ευχαριστώ για αυτές τις πληροφορίες

Smile

Ευχαριστώ πολύ ναι που εργάστηκε μεγάλη Διορθώθηκε το πρόβλημα

Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί