Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 2 od 2 FirstPrvi 12
Rezultati 11 na 14 od 14

Thread: Korisnici objavljivanja u različitim jezicima

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Hvala za odgovaranje i objašnjavanje, će vam biti izdati ažuriranu verziju uskoro da vodi brigu o vbseo & Sitemap automatski?

Ako moram prikazati zastave da biste dobili google indeksiranje može još uvijek imati automatske promjene jezika?

Za moj običaj BBCode sam morao dodati php datoteke pod šifrom BBCode za moju verziju, uz dodatnu datoteku za kod za osvrnuti na to i dalje zadržava <pre> oznake ... itd ovdje je uzorak nit Promijeni VBA kod ispisa s odabrane stranice Misliš da će biti problema s korištenjem vbet na mom mjestu?

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Nećemo objaviti vBET verzija koja kolača brigu o vBSEO i kazalo integracije automatski. To nije moguće, jer one modove ne dopušta da se (ne imati bilo koji kuke). Zato je integracija zahtijeva jednostavan kod promjene - to je opisano vrlo dobro u README datoteku na naći zamjenu-razini - tako da je enought znati kako koristiti uređivač teksta bo to napravio.

Vi ne morate imati zastave za google ako se integriraju s sitemap generator. Ipak mi savjet da se zastave su (već opisano zašto). Opcije za upravljanje i zastave za preusmjeravanje su odvojeni. Na taj način možete imati u bilo kojem sonfiguration skup želite. To menas da možete imati zastave i automatsko preusmjeravanje na temelju broswer jezičnih postavki

Ako je Vaš posebnom oznakom (kao što sam napisao, prema vBulletin arhitekture bbcodes su registrirane po posebnim vBulletin kuka, ili također by Admin CP - i ja sam još uvijek nije siguran je to učinio na taj način) koristi se samo unutar koda bbocde onda vidim nema problema - sadržaj CODE, PHP i HTML bbodes nisu prevedeni vBET to radi namjerno - nema smisla prevoditi kôd i to bi samo razbilo sadržaj tih bbcodeova.

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Ok jedna završna pitanje, ako sam kupiti i razbija mi običaj BBCode (koji je jedan od najvažnijih značajki moje stranice) mogu deinstalirati i dobiti povrat novca u roku recimo 10 dana?

Trenutno sam Google Translate (što je srž vašeg MORH), koji prevodi sve (osim Facebook), uključujući BBCode CODE, ako mod radi onako kako smo zamislili, bez prevođenje BBCode bih biti sretan da ga zadrži.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Ako se čini da vBET prevodi sadržaj CODE bbcode na vašem forumu, to će se smatrati bugom i radit ćemo na njegovom ispravljanju. Ne dajemo povrat novca zbog greške, samo ga ispravljamo

Dakle, ako je kao što ste opisali, a svoj poseban znak se koristi samo unutar koda BBCode onda možete opustiti i biti mirni o tome. Možete pisati neki test poruke na našem forumu, tako da ćete vidjeti da sadržaj koda BBCode nije preveden od vBET (i tekst oko njega je). Pogledajte ovdje:
    Code:
    This is inside code bbcode and will not be translated if you click any flag. Because of that no text inside of [such]brackets will be changed[/such]

Stranica 2 od 2 FirstPrvi 12

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •