PDA

View Full Version: 2 glavna Jezici forum

botmasterlabs
07-07-10, 00:05
Dakle, imam pitanje. moj forum je u 2 jezika, engleski i ruski.
Tako LAF foruma govori na ruskom i drugim par na engleskom jeziku, kako mogu napraviti vBET za rad ispraviti s njom, ako na primjer ruske dio će izabrati RU jezik i engleski - engleski, i oboje bi trebali dobiti punu prevedene forum .. .

Ja sam odabran glavni forum engleski jezik, a svi ruski tekst i dalje neprevedena na forumu ...

Thx za pomoć.

vBET
07-07-10, 11:42
U ovom trenutku vBET ne podržava firums koji imaju više od 1 glavni jezik. Možete ga instalirati i vBET će raditi. Ipak moći ćete konfigurirati samo 1 jezik kao izvorni jezik. Dakle, ako ste konfigurirali svoj izvorni jezik (forum default jezik), kao što su engleski - onda će raditi savršeno za engleski teme. U isto vrijeme ruski neće appropriatelly prevesti, jer VBET će reći da je Google na engleskom jeziku.

Dakle, u ovom trenutku jedini način da se vBET rad appropriatelly za cijeli vaš forum je neproziran svaki post napisan na ruskom u Lang i langtitle BBCode. Na taj način vaš cijeli forum smatrat će se kao u engleskom jeziku i vBET će vidjeti koje messaes su napisane na ruskom jeziku. Ako kupite vBET možemo napisati jednostavan alat koji će je, kao neprozirna automatski sve postove u izabranom forumu. Imajte na umu da zbog godišnjeg odmora možemo pružiti u narednih mjesec dana.

Također - molimo samo probati naš slobodan inačici. To neće podržati višejezične zajednice (tako da korisnici neće biti u mogućnosti pisati na različitim jezicima), a to će biti sporiji da plaća verzija, ali vidjet ćete kako će se ponašati nećete neproziran postove napisane u Rusian u Lang i langtitle BBCode

botmasterlabs
07-07-10, 18:54
U ovom trenutku vBET ne podržava firums koji imaju više od 1 glavni jezik. Možete ga instalirati i vBET će raditi. Ipak moći ćete konfigurirati samo 1 jezik kao izvorni jezik. Dakle, ako ste konfigurirali svoj izvorni jezik (forum default jezik), kao što su engleski - onda će raditi savršeno za engleski teme. U isto vrijeme ruski neće appropriatelly prevesti, jer VBET će reći da je Google na engleskom jeziku.

Dakle, u ovom trenutku jedini način da se vBET rad appropriatelly za cijeli vaš forum je neproziran svaki post napisan na ruskom u Lang i langtitle BBCode. Na taj način vaš cijeli forum smatrat će se kao u engleskom jeziku i vBET će vidjeti koje messaes su napisane na ruskom jeziku. Ako kupite vBET možemo napisati jednostavan alat koji će je, kao neprozirna automatski sve postove u izabranom forumu. Imajte na umu da zbog godišnjeg odmora možemo pružiti u narednih mjesec dana.

Također - molimo samo probati naš slobodan inačici. To neće podržati višejezične zajednice (tako da korisnici neće biti u mogućnosti pisati na različitim jezicima), a to će biti sporiji da plaća verzija, ali vidjet ćete kako će se ponašati nećete neproziran postove napisane u Rusian u Lang i langtitle BBCode
Ja sam vlasnik punu verziju + marke besplatno
pa sam testiran, a moj post je temeljen na moj testovima s full version

vBET
20-07-10, 08:19
Dakle, u ovom trenutku možete koristiti naše savjete i neproziran sve poruke u drugi jezik u Lang i langtitle bbcodes. Na taj način vaš forum će imati samo 1 glavni jezik i drugi će biti prepoznata kao postovi napisani na drugom jeziku. U ovom trenutku nemamo drugo rješenje za to.

Molimo Vas da ne trebate jednostavan alat koji će biti u mogućnosti to učiniti automatski za određene forume id. Imajte na umu da takav alat će neprozirna sve poruke od navedenih foruma.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual community supported by vBET Translator 4.10.1