View Full Version: vBET-Rezultati za CoinForums.com instalirati
Trčim novac Forum - kovanica prikupljanje informacija o novca, valuta, i poštanske narudžbe. (Http://www.coinforums.com) - novi forum posvećen novca, novca i drugih stvari. Upravo smo započeli nekoliko mjeseci prije.
Nakon instalacije vBET prošlog tjedna smo već počeli primati puno hitova, posebno za našu galeriju, iz drugih zemalja osim SAD-a na njihovom materinjem jeziku.
Rezultati su već veliki, a Google je čak ni indeks svih naših stranica.
site: Novac Forum - kovanica prikupljanje informacija o novca, valuta, i poštanske narudžbe. (Http://www.coinforums.com) se vraća 5840 od 25. travnja 2010 u Google. Rezultati u posljednjih nekoliko tjedana je oko ~ 350.
Velika proizvod, će vas držati ažurirana.
Stranica sada prikazuje: Stranice 1 - 10 od približno 16.200 od coinforums.com. (0,21 sekundi) na Googleu.
Povećanje prometa je gotovo 3x i sada smo još uvijek prima povećati. Naš site je nova i to je forum + galerija kovanog novca i novca. Sada su dobivanje pregleda iz 85 različitih zemalja, u usporedbi s otprilike 20 prije instalacije.
Rezultati su vrlo povoljne.
Bok,
Žao nam je, Im novi na forumima. Moj posao je cjelovit pregled o organskim kineski zeleni čaj.
Ako imate minutu, a zatim bi, molim Vas poruku mi koji je vaš omiljeni brand zelenog čaja?
Hvala unaprijed,
Vaš Jin
lol ... ono tuš. Sada ću morati brinuti o međunarodnoj spameri i mislim ..
Stranica sada prikazuje: Stranice 1 - 10 od približno 16.200 od coinforums.com. (0,21 sekundi) na Googleu.
Povećanje prometa je gotovo 3x i sada smo još uvijek prima povećati. Naš site je nova i to je forum + galerija kovanog novca i novca. Sada su dobivanje pregleda iz 85 različitih zemalja, u usporedbi s otprilike 20 prije instalacije.
Rezultati su vrlo povoljne.
Jesh, to je strašan. Ja sam gettin više u iskušenju probati ovo.
btw, ako to nije spomenuo prije ... Michal, ti si genije za inventing ovu. I ja sam iznenađen nitko nije ya kupio još. ;)
Samo sam mogao vidjeti to je još više popularan tijekom nadolazećih godina.
Tražio sam na internetu neki dan, i našao ga vrlo teško pronaći prijevod softver za obične web stranice. (Bez vBulletin) ili nešto što je pouzdan i popularan. Sve što sam mogao naći nekoliko sjenovito tvrtki tu i tamo. Možda poslovna prilika za netko drugi iskoristiti. Ja stvarno bih pretvoriti nad svojim drugim mjestima negdje u budućnosti. (Ne odnosi vBulletin)
Mi smo već u planovima stvaranja generičkih prevoditelja koji će prevesti svaku web:) Mi ćemo koristiti tu dobro testiran i vrlo optimizirati motora iz vBET, pa ćemo dati našim klijentima kvalitetu i performanse narasla softvera u novi proizvod. Prvo želimo podržati datoteke cache i spremni predmemorija motora u vBET - tako da će također biti podržan u cjelini prevoditelj. Nema raspored za ovaj još.
Stranica mora biti indeksirana od strane puno drugih tražilice ovaj tjedan. Mi smo do 199,10% ovaj tjedan na posjeti.
Ovo je uistinu prekrasan hvala
badawidollah
18-05-10, 18:42
Planiram da se 100.000 posjetitelja uniq / dan
Možda bi u roku od 1 godine
Dobivanje puno hitova uglavnom iz drugih zemalja.
Prosječna pregleda je malo umočiti, ali mislim da to ima veze s drugim stvarima se događa. Ja sam težak to shvatiti, ako je to od dvostruke meta oznake ili ne.
Sada su sve hitove iz 85 različitih zemalja, u odnosu na oko 20 prije instalacije.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):