View Full Version: vBET-Резултати за CoinForums.com инсталирате
Аз тичам монети Форум - на монети, събиране на информация за монети, валута и пощенски записи. (Http://www.coinforums.com) - нов форум, посветен на монети, валута и други елементи. Ние току-що започна преди няколко месеца.
След като инсталирате vBET миналата седмица, ние сме вече започват да получават много хитове, особено за нашата галерия, от други страни, освен САЩ, в техните родни езици.
Резултатите вече са страхотни, и Google не е дори индекс на нашите страници.
сайт: монети Форум - на монети, събиране на информация за монети, валута и пощенски записи. (Http://www.coinforums.com) се завръща 5840 на 25 април, 2010 в Google. Резултатите през последните няколко седмици са били около ~ 350.
Страхотен продукт, ще ви информираме своевременно.
Сайтът е сега показва: Резултати 1 - 10 от около 16 200 от coinforums.com. (0,21 секунди) на Google.
Увеличение на трафика е почти 3x сега и ние все още се получават увеличение. Нашият сайт е нов и това е форум + галерия на монети и валута. Ние имаме сега все хитове от 85 различни страни, в сравнение с около 20 преди да инсталирате.
Резултатите са много благоприятни.
Здравейте,
Съжалявам, Im нови за форуми. Моята работа е да завърши проучване за органични китайски зелен чай.
Ако имате една минута, а след това бихте ли ми съобщение, коя е любимата Ви марка на зелен чай?
Благодаря предварително,
С Джин
хаха ... какво един душ. Сега аз ще трябва да се притеснявате за международни спамърите, както и предполагам ..
Сайтът е сега показва: Резултати 1 - 10 от около 16 200 от coinforums.com. (0,21 секунди) на Google.
Увеличение на трафика е почти 3x сега и ние все още се получават увеличение. Нашият сайт е нов и това е форум + галерия на монети и валута. Ние имаме сега все хитове от 85 различни страни, в сравнение с около 20 преди да инсталирате.
Резултатите са много благоприятни.
Jesh, че е страхотно. Аз съм на път да станат по-изкушени да се опитат това.
между другото, ако не е било споменато по-горе ... Михал, ти си гений, за изобретяването на това. И аз съм изненадан, никой не е Ya купени още. ;)
Можех само да видите, това е още по-популярен през предстоящите години.
Търсех в мрежата на другия ден, и е установено, че е много трудно да се намери превод софтуер за обикновените сайтове. (Без Еврофутбол) Или нещо, което е надеждна и популярни. Всичко, което успях да намеря няколко сенчести компании тук и там. Може би бизнес възможност за някой друг да се възползва от. Наистина бих искал да конвертирате над другите ми сайтове, някъде в бъдещето. (Без Еврофутбол свързани)
Ние сме вече в плановете за създаване на генерични преводач, който ще превежда всеки сайт:) Ние ще използваме добре тествани и високо оптимизиране на двигателя от vBET, така че ние ще дадем на нашите клиенти качество и производителност на отглежда софтуер в нов продукт. Първо искаме да подкрепят кеш файл и готови двигатели кеша в vBET - така че ще бъде подкрепен по принцип преводач. Има все още няма график за това.
Сайт, трябва да са индексирани от много други търсачки, тази седмица. Ние сме 199,10% през тази седмица за посещения.
Това е наистина един прекрасен ви благодаря
badawidollah
18-05-10, 18:42
аз планирам да получите 100,000 uniq посетители / ден
може би биха могли в рамките на 1 година
Получаване на много хитове, най-вече от други страни.
Средна хитове отне малко натопи, но мисля, че това трябва да се направи с други неща се случват. Аз съм се опитвам да разбера, ако това е от дублирани мета тагове, или не.
Ние вече са получаване на хитове от 85 различни страни, в сравнение с около 20 преди да инсталирате.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):