PDA

View Full Version: Već učinjeno Igrani ručno Clear cache

tavenger5
17-02-10, 20:30
Ja sam trenutno radi na disku pitanja. Bilo bi lijepo imati mogućnost da očistite i cache u letu, bez brige o ponestaje prostora (ili postavljanje TTY niži u nadi da će jasno)

U međuvremenu, postoji način ja mogu ručno čišćenje priručne memorije? (Ive 'bio koristeći brisanje svih opcija predmemorija podataka)

vBET
18-02-10, 23:43
Dodano u TODO listu kako bi se omogućilo uporabu predmemorija čistini.

U ovom trenutku, ako vam ponestane prostora možete:
- Postavite donji TTL Priručna
- Onesposobiti cache za određene jezike

Sada ako želite ručno izbrisati predmemoriju to možete učiniti djelomično - postaviti Cache TTL do 1 (ne koristite 0 vrijednost) i od Admin CP ručno okidač zakazani zadatak "VB Enterprise Prevoditelj (Cache TTL)." Nakon toga možete postaviti Cache TTL na prethodnu vrijednost, ako želite.

vBET
09-08-10, 22:49
Gotovo. Hoće li biti uključen u vBET 3.3.5 i 4.2.3 - predmemorija čistač će biti u mogućnosti da biste očistili predmemoriju za odabrane jezika i za odabrane predmemorije (cache memorije baze podataka, gost cache datoteke, ili štand).

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 brings automatic translations