PDA

View Full Version: Riješen Prazne Posts

DirtRider
09-04-12, 09:41
Nađem kad nemam prijevod usluga dostupna sam samo dobiti praznu mjesto od člana koja ga koristi. To je kada imam "Show izvorni tekst za korisnika" postavljen na ne pokazuju: zbunjeni:

r.dziadusz
10-04-12, 22:41
Ja ću ga provjeriti. Također molim vas recite mi ako "Prikaži izvorni tekst za korisnika" postavljena je na na će se prazni postovi pojavi?
Također imajte na umu da to može biti coused ali krivo ponuđač tajna / id / API ključ

DirtRider
11-04-12, 05:37
Pa ako imam Show izvorni tekst za korisnika postavljeno na ON tada da će pokazati izvorni tekst. Stvar je onda ćete imati post u thread koji nije na engleskom jeziku i to dobiva ignorirati. API tipke činiti se to funkcionirati kad se prijevod provideri su dostupni.

DirtRider
11-04-12, 07:11
Ok, ne brinite o tome više s tekućih problema imam s ovim izmjenama I sada su ga izbrisati, što bijaše novca ovo ispostavilo se da: (

vBET
11-04-12, 15:22
Kao što je dobio u odgovoru na ovom thread - Naše osoblje je provjera problem.

r.dziadusz
11-04-12, 15:47
Ja ne mogu reproducirati ovaj problem na mojoj testnoj forumu. Možete li molim vas mi pokazati URL s primjerom tamo gdje je "prazan" post, a ako je pristup koji ste me poslali još workig bih provjeriti to na mjestu

DirtRider
11-04-12, 18:54
Žao mi je što ne mogu kao što sam maknuo ovaj mod od moje stranice kao što je to sada daje nam previše pitanja.

1. Prazan Pošta kada prijevod ponuđač nije bio dostupan (Postavljanje ne pokazuju izvorni tekst)
2. Post u drugim jezicima, osim defaultu kada prijevod ponuđač nije bio dostupan (Postavke pokazuju izvorni tekst) To je izazvalo zbunjenost kao engleski članovi nisu mogli razumjeti mjesto i da će ih ignorirati.
3. Forum usporavanje desno dolje kada prijevod ponuđač nije bio dostupan, članovi foruma žalili da to nije prihvatljivo na ovim sporim brzinama.

r.dziadusz
12-04-12, 17:14
Kao što sam rekao ja ne mogu reproducirati ovaj problem pa ako ne vBET je instaliran i stoga ne možete mi pokazati ovu pogrešku u "akciji" to je nemoguće za mene da provjerite što je pošlo po zlu.
Molimo, dozvolite mi da provjerite u vašem FTP.

m_jankowski
19-06-12, 21:23
Bez odgovora pa sam morati zatvoriti ovaj thread. Ako imate više pitanja u vezi ovaj thread otvorit ću ga drugi put molim te napisati novi.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual forum supported by vBET Translator 4.10.1