PDA

View Full Version: Решени Празни публикации

DirtRider
09-04-12, 09:41
Мога да намеря когато не са налични просто получавам празна публикация от страна членка, го използва доставчици няма превод. Това е, когато имам определените "Покажи оригиналния текст за потребител", за да не се показват: объркан:

r.dziadusz
10-04-12, 22:41
Аз ще го проверява за. Също така Моля, кажете ми ако "Покажи оригиналния текст за потребител" комплект на ще празни публикации се появява?
Също така Имайте предвид, че тя може да се coused, но доставчик на грешен тайна/ИД/api ключ

DirtRider
11-04-12, 05:37
Добре ако имам шоуто оригиналния текст за потребител, установена на on, след което да го ще показва оригиналния текст. Това нещо е след това ще имате публикация в нишка, която не е на английски и тя се пренебрегва. API клавишите изглежда да работи, когато доставчиците на превод са налични.

DirtRider
11-04-12, 07:11
OK не се притеснявайте за това повече на продължаващите проблеми, аз съм като с тази модификация, сега имам заличава го, какво съществуването на пари, това се оказа:(

vBET
11-04-12, 15:22
Както сте получили в отговор в този много нишка - нашият екип проверява проблема.

r.dziadusz
11-04-12, 15:47
Не мога да възпроизведете този проблем на моя форум за тест. Може ли Моля, покажете ми url с пример за където има "празен" пост, и ако достъп, като изпрати ми е все още workig, аз ще го проверка на място

DirtRider
11-04-12, 18:54
За съжаление аз не както сте отстранили този mod от моя сайт, като го сега е като ни твърде много въпроси.

1. Празни пост, когато доставчикът на превод не е достъпен (настройката да не показва оригиналния текст)
2. Пост на други езици, освен по подразбиране, когато доставчикът на превод не е достъпен (настройки Покажи оригиналния текст) това причинени объркване като английски членовете може да не разберат пост и ще ги Игнорирай.
3. Форум забавяне право надолу превод доставчик, когато не е налична, членовете на форума се оплакват, че не е приемлива в тези ниски скорости.

r.dziadusz
12-04-12, 17:14
Както казах, не мога да възпроизведете този проблем, така че ако не е инсталирана на vBET и поради това не можете да показвате ми тази грешка в "действие" е невъзможно за мен да проверите какво се е случило.
Моля позволи ми да го проверите във вашия ftp.

m_jankowski
19-06-12, 21:23
Няма отговор, така че трябва да затворите тази нишка. Ако имате въпроси относно тази нишка ще го отворя друг начин моля запис нови.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations