PDA

View Full Version: Riješen ne može promijeniti jezik na forumu i nit

Schmike
29-01-11, 10:27
kada promijenim jezik iz moje zadani jezika na drugi lanugage u forum ili nit, stranica nije preveden.

URL nije pravo:

Forum:
/ Foruma / forumdisplay.php? 29-Welcome-za-PredatoryFishKeepers.com & jezik = de

Thread:
/ Foruma / showthread.php? 2806-Zdravo-I-uživajte--razne-od-riba & jezik = hi

kamilkurczak
31-01-11, 10:05
koju verziju vBET koristite? Molimo zaljepite ovdje svoj forum url i ja ću to provjeriti.
Zahvaljujući.

Schmike
31-01-11, 17:24
to je verzija za vBulletin 4.

URL je ovdje:
http://www.predatoryfishkeepers.com/testvb/forums/

kamilkurczak
01-02-11, 12:01
halo,

Bio sam na vašoj stranici i primijetiti da se samo na ne prevedeno stranica što su ove veze s:
& unutra.
Kada koristiti za primjer ovaj URL:

http://www.predatoryfishkeepers.com/testvb/forums/showthread.php?2868-For-all-tough-dr%C3%B8ftelser-about&language=da
imate dobre veze. Možete ga testirati.

Dakle, molim ako koristite neke modove. Onemogući sve MODs jedan po jedan i pokušajte primijetiti dobre veze (bez i iznutra).

Schmike
01-02-11, 13:49
taj što sam obavijest previše. ali nije bilo druge modove instalirati, kada sam testirao. tek nedavno sam omogućen facebook značajka u vBulletin.

kamilkurczak
01-02-11, 14:10
Hmm hvala za potvrdu. Ja ću pokušati pronaći rješenje za vas .. Hvala na strpljenju.

Schmike
01-02-11, 15:05
dobrodošli.

samo se dogoditi kad sam promjenu od mog zadani jezik koji je engleski. Vjerujem da je samo nedostaje URL kodiranja od "&" je u osnovi "&". Što ne siguran izraz za to u PHP-u.

kamilkurczak
02-02-11, 10:07
halo,
Ja ne mogu reproducirati ga na mojoj testnoj forum tako molimo vas pošaljite mi (PM) svoj FTP i admincp detalje i ja ću ga popraviti na vašem poslužitelju.
Zahvaljujući.

Schmike
02-02-11, 12:00
koje su datoteke koje vam je potrebno? na kraju ću morati to učiniti na moj život forumu. Možda možete mi reći koja datoteka i retka da biste promijenili umjesto toga?

kamilkurczak
02-02-11, 12:20
Ne znam gdje je problem sada. Trebam napraviti za rezanje i to provjeriti. Hoće li biti bolje ako ću ga ja (brže).

Ja vas pitali o sukobu u previost post - rekli ste da nema sukoba, pa moram to provjeriti na vas server.

Schmike
02-02-11, 12:25
Informacije poslane.

kamilkurczak
02-02-11, 12:53
Zahvaljujući. Ja ću početi raditi na vašem poslužitelju.

kamilkurczak
02-02-11, 13:05
Također možete pokušati koristiti SEO linkova (bez vBSEO).
samo idite na admincp-> vBET-> glavni i postaviti opciju:
Prijevod linkove tip URL-a prema SEO povezati konsenzus (npr. '/ hr / adresa ")

Nakon toga treba dodati da vas Htaccess datoteku u mapu forumima ovog pravila.

#RULES for SEO translation links without any SEO engine (on raw vBulletin links)
#If you are using vB 'Mod Rewrite Friendly URLs' then put those rules JUST BEFORE vB rules
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)?$ archive/index.php?/$2&language=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1 [QSA]

kamilkurczak
02-02-11, 14:05
Pozdrav,

Molim vas, pokušajte se sada - radovi bi trebali sada. Možete li to potvrditi?
Drugo - ovo pitanje može se odnositi samo na ovaj test foruma. Na glavnom forum to bi trebalo radi savršeno.

Schmike
04-02-11, 05:43
izgleda fino sada.

hvala.

će ga premjestiti na moj život uskoro foruma.

pokušao koristeći SEO, ali sam dobio 404 pogreške:
Nije pronađen

Traženi URL / testvb / foruma / PT / forum.php nije pronađena na ovom poslužitelju.

Osim toga, 404 Not Found došlo je do pogreške tijekom pokušaja korištenje ErrorDocument za obradu zahtjeva.

Schmike
04-02-11, 06:19
samo postava u mom žive forumu, također imaju isti problem. što je promijenilo to popraviti u mom testu forum?

Ja sam ga s invaliditetom u mom žive forumu.

Youngster
04-02-11, 09:06
ja ću je prošao u Kamil, kada će biti Kamil ćemo razmišljati o tome
Hvala

kamilkurczak
04-02-11, 09:31
Pozdrav,

Molim pošaljite mi PM vaše admincp detalje - ja ću to omogućiti vBET samo za mene i ja ću to popraviti za vas.

kamilkurczak
04-02-11, 12:49
Dakle, ako želite urediti ručno, morate:

1. otvoriti i napraviti kopiju ove datoteke:
Forum root / inlcudes / vbenterprisetranslator_functions_url.php

2. u ovoj datoteci nalaze:

$amp = (THIS_SCRIPT == 'external' || THIS_SCRIPT != 'blog_external') ? '&' : '&';
3. i zamijeniti sa:

$amp = (THIS_SCRIPT == 'external' || THIS_SCRIPT != 'blog_external') ? '&' : '&';
4. spremiti datoteku
5. ga testirati

No, to nije stvarno rješenje. To eliminira neke funkcije na vašim stranicama. Ovo pitanje je specifičan na forumu (ne mogu ga reproducirati na mojoj testnoj forum), tako da mogu samo riješiti na vašem poslužitelju (trebam admincp detaljima previše).
Ako želite, možete koristiti ovo rješenje - to radi, ali želio bih provjeriti drugo rješenje na vašem poslužitelju.

Molimo da potvrdite.

Zahvaljujući.

Schmike
05-02-11, 03:34
koji radi za moj život forumu sada.

Ako želite isprobati bilo koji drugi rješenje, molimo učinite to na poligonu. hvala.

kamilkurczak
07-02-11, 11:19
Da, želio bih to provjeriti.
Hvala za potvrdu:)

Schmike
12-02-11, 11:11
Kako se test dolazi zajedno? što ste učinili s njim?

Youngster
12-02-11, 20:10
Kamil je odsutan za vikend, on će biti u ponedjeljak pa čekati ili ga proći za mene:)

kamilkurczak
21-02-11, 09:13
Da, to je učinio:) hvala

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vB Enterprise Translator 4.10.1