مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 7 از 7

موضوع : vbet_guestcache بیش از حد بزرگ اضافه کردن دستور خالی در پنل

کاربر ارشد

Default vbet_guestcache بیش از حد بزرگ اضافه کردن دستور خالی در پنل

vbet_guestcache بیش از حد بزرگ اضافه کردن دستور خالی در پنل

آن زمان من 4 ساعت بر روی سرور چهار تقلب به خالی (دستی) محتوای ، این اغراق آمیز است و من احساس می کنم که به نوعی از فشرده سازی مورد نیاز است در اینجا و با کش فعال تصدی جداول و چیز دیگری که در مورد اضافه کردن یک دکمه خیط و پیت کردن برای این به در admincp؟

توجه

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

خوب ، اما من اصلا درک exacly ،

تو می نویسم که شما اصلا گزینه در admincp (مسلسل) را داشته و یا پیشنهاد اضافه کردن یک ویژگی جدید؟ (دکمه خیط و پیت کردن)
    اگر جواب مثبت است من در حال حرکت یک موضوع (تاپیک) ویژگی های درخواست

کاربر ارشد

در عوض تخلیه جداول به صورت دستی از dmin من می تواند گزینه ای برای آن را خیط و پیت در admincp شما اضافه کردن؟
    با احترام

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

ما در حال حاضر درخواست برای کاهش اندازه مورد مهمان و همچنین برای اضافه کردن امکان به پایگاه داده روشن کش از CP مدیریت -- همه پذیرفته شده

لطفا توجه داشته باشید که در این لحظه به کاهش مهمان کش شما به سادگی می توانید اضافه کردن صفحات به چشم پوشی از. و کاهش حافظه نهان پایگاه داده تنها وقت کش برای زندگی به کوچکتر را تغییر دهید. اما در مورد غرفه تاثیر منفی بر روی عملکرد داشته باشد ، زیرا در اغلب موارد نتایج wil از گوگل گرفته شده چه زمان بیشتری طول می کشد.

همچنین -- شما در حال حاضر چیزی مشابه به همین در این موضوع که این در حال حاضر پیشنهاد شد (دقیقا اینجا نوشت : http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post3867)

لطفا نظرتان را به توقف ورود هرزنامه ها! این تاپیک به زودی حذف خواهد شد -- آن است enought زمانی که شما قرار داده اطلاعات خود را یک بار

کاربر ارشد

بدون نیاز به بی ادب چرا که ما در 1940s می دانید زندگی نمی وجود دارد ، و من هرزه نگاره ، وارد نیست ، اگر کسی به پاسخ بی درنگ آن را نمی خواهد بود لازم به تکرار آن و بیش از بیش و علاوه بر این ما در حال صحبت کردن در حدود 2 مختلف چیزها.

در دیگر موضوع به شما گفت که شما می خواهم flusher پایگاه داده که ما در admincp در مورد deleter فایل FTP vbet_guestcache هرگز صحبت کنند؟؟

چگونه در مورد مشکل دیگر من در عناوین ترجمه شده --> F.. .من هنوز در انتظار پاسخ است.

با احترام

با عرض پوزش اگر شما نظر من به عنوان خشونت در رفتار صورت گرفت. این هدف من نیست. لطفا عذر خواهی من برای آن. من فقط می خواستم شما را قابل مشاهده در مورد موضوع مشابه در نقاط مختلف نوشتن نیست ، چون من در حال حاضر شما در مورد این پاسخ به این پرسش قبل و توضیح داد که آن را تنها در فروم و در تیم ما یک ظرف غذا می کند و به همین دلیل است که ما باید به تمیز کردن چنین چیزهایی است. یکی از موضوع در یک موضوع کافی است. در غیر این صورت ما باید مسائل را با مدیریت آن و با اختصاص آن را به کارکنان ما است. به همین دلیل من آن را جسورانه و در موارد فوقانی -- من در حال حاضر شما در مورد نوشتن اطلاعات همان خواسته چند بار (چیزی که در این انجمن به عنوان هرزنامه و در حداقل چندین نفر دیگر است که من می دانم در نظر گرفته) و مبارزه است که شما آن را از دست قبل از . نمی خواست آن را از دست شما هم اکنون.

حتی در حال حاضر من از شما awaking تایید می کنند که حدود 2 دیگر موضوعات ساخته شده توسط شما واقعا در مورد یک مسئله یا نه (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post3705)... و حلق آویز می خواهم که از سال هفته (در اینجا شما در حال نوشتن است که شما برای پاسخ ما wayting -- نگاه ما wayting برای شما پس از 2 هفته ) نوشتن چندین بار در مورد یک موضوع ، شما را به سادگی آن را طولانی تر می کند برای ارزیابی سریع تر نیست. بنابراین لطفا فقط انجام آن ، متوقف بگیرید و در صورتی که دارای یک موضوع -- این موضوع در مورد آن -- 1 -- ما آن را اداره خواهد کرد. به همین دلیل است که ما باید وضعیت در مورد تاپیک خارج -- تا مطمئن شوید که چیزی هنوز نیاز به توجه ما است یا نه.

هنگامی که دوباره با عرض پوزش اگر شما در زمان نظر من نه به خوبی و واقعا با تشکر از نظر شما در مورد این -- من به توجه بیشتر به چنین پرسشهایی به آرامی بیشتر قرار دهید. امیدواریم که ما می توانیم روابط آینده ما با درک و احساسات خوب ساخت

درباره مسائلی که هنوز هم -- در زیر لینک لطفا تایید می کند آن است که شماره مشابه در تاپیک های دیگر ما. و در یکی 2 لطفا اطلاعات مورد نیاز که من فقط در مورد دیروز پرسید. من در مورد تعطیلات در دریا بود ، بنابراین من قادر به حل مسائل و کمیل کار بر روی بسیاری از مسائل در همان زمان بود. در حال حاضر زمانی که من باید انجام شود به سرعت

و شما -- شما در مورد کش CP مدیریت پاکسازی قبل از نوشت. در حال حاضر در موضوع دیگر خواسته بود توسط شخص دیگری ، بنابراین در اینجا من مجموعه ای وضعیت همانگونه که قبلا پیشنهاد شده است.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •