Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Купи сега! Карактеристики Превземања

Заработи со нас!

Ако сакате да почнете да заработуваат пари со vBET приклучат на Affiliate програмата.
Резултати 1 да 7 на 7

Тема: vbet_guestcache премногу голема додадете празна команда во cPanel

Сениор
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    142

Default vbet_guestcache премногу голема додадете празна команда во cPanel

vbet_guestcache премногу голема додадете празна команда во cPanel

Ми требаа 4 часа на quad лажирани сервер за да се празни (рачно) на содржина, ова е претерано и сметам дека некој вид на компресија е потребно овде и со vbet маси кеш и нешто друго како за додавање на флеш копчето за да во admincp?

однос на

vBulletin претпријатија Преведувач (vBET) Персоналот
    Зачленет
    Мај 2010 година
    Мислења
    1,000

Добро, но јас воопшто не разбирам exacly,

Напишете дека немате опции во admincp (прашање) или да предложи додавање на нова функција? (Флеш копче)
    Ако одговорот е да сум поместување на тема за барање карактеристики

Сениор
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    142

Наместо празнење на маси рачно од мојот dmin можете да додадете опција да се ослободам во admincp?
    Со почит

Michał Podbielski (vBET персонал) vBET's Avatar
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Ние веќе имаме барање за намалување на големина на гости случај и, исто така, да додадете можност да го исчистите кешот база на податоци од Admin CP - сите прифатени

Ве молиме имајте во предвид дека во овој момент да се намали гости кеш можете едноставно да додадете повеќе страници да се игнорира. И да се намали база на податоци кеш само промена кеш време да се живее на помалите. Но, во кабина случаи ќе имаат негативно влијание врз перформансите, бидејќи почесто резултати, ќе бидат преземени од Google она што се многу повеќе време.

Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Исто така - ти веќе напиша истото во темата каде што ова е веќе предложи (токму овде: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post3867)

ВЕ МОЛИМЕ Стоп за спемот! Оваа тема ќе бидат отстранети веднаш - тоа е доволно кога ќе се стави вашите информации еднаш

Сениор
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    142

Нема потреба да се биде груб затоа што не живеат во 1940-тите што знаете, и јас не сум спам, ако некој одговори побрзо тоа не би било потребно да се повторуваат одново и одново и понатаму ќе се зборува за 2 различни нешта.

Во уште една нишка ти рече дека ќе направи база на податоци flusher ние никогаш не зборуваше за FTP vbet_guestcache датотека deleter во admincp?!

Како за мојот друг проблем во преведени наслови -> Ф.. ., Јас сум уште чекаат одговор.

Со почит

Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Извинете ако го зеде мојот коментар како суровост. Тоа не беше мојата намера. Ве молиме да ми се извини за тоа. Сакав само да ви видливи да не пишувам за истото прашање во неколку места, затоа што веќе те праша за ова пред и објасни дека тоа само прави неред на форумот и во нашиот тим, а тоа е причината зошто ние мора да чисти такви работи. Една нишка на едно прашање е доволно. Инаку имаат проблеми со управувањето со неа, и со доделување на нашиот персонал. Тоа е зошто не сум направил тоа храбар и во горниот случај - Јас веќе те праша за не пишување исто инфо неколку пати (што на овој форум се смета за спам и барем неколку други кои исто така знам) и се бореше дека ќе го пропушти пред . Само не сакам да ја пропуштиме сега.

Дури и сега јас сум ти Будење да потврди дека некои други 2 теми направени од вас се навистина за едно прашање или не (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post3705) ... И тоа е виси како што, бидејќи недели (овде ќе се пишува дека сте wayting за нашиот одговор - погледнете таму се wayting за твое, бидејќи 2 недели ). Пишување неколку пати за едно прашање едноставно го прави повеќе да се оцени не побрзо. Па само ве молиме запрете го прави тоа и ако имате некое прашање - да конец за тоа - само 1 - ќе ја рачката. Тоа е причината зошто имаме статуси за надвор тема - да бидат сигурни дека се нешто сепак се бара нашето внимание или не.

Уште еднаш Извинете ако го зеде мојот коментар не премногу добро И навистина Ви благодариме за вашиот коментар за ова - ќе се стави повеќе внимание да се направат такви прашања повеќе нежно. Надеваме дека можеме да ја градиме нашата иднина односите со разбирање и добри чувства

За прашања кои се уште се - под линк Ве молиме потврдете го тоа е истото прашање како и во другите нашиот конец. И во 2 еден испратете потребни податоци кои јас само прашав за вчера. Бев на одмор на море, така што не беше во можност да ги реши сите прашања и Камил работи на многу прашања во исто време. Сега кога се вратив треба да се направи брзо

И вие сте во право - вие не пишува за Admin CP кеш расчистување порано. Тоа беше веќе побара во други конец од некој друг, па јас во собата тука статус Како што веќе предложените.

Тагови за оваа тема

Правила на пишување

• Можете може да не да отвораш нови теми
  • Можете може да не да испраќате мислења
  • Можете може да не да вршите прикачувања
  • Можете може да не ги уредувате своите мислења
  •