مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 7 از 7

موضوع : Convertendo idioma padrão

Default Convertendo idioma padrão

Text automatically translated from: Portuguese to: Persian
    Translated text
    سلام به Marcin،

من یک مشکل جدی در فروم من و ناگهان اتفاق افتاده، زبان پیش فرض از فروم من پرتغالی است و در vBET اما ناگهان تمام کاربرانی است که انتخاب کرده اید تغییر زبان پرتغالی وقتی آن وارد صفحه اصلی فروم به طور خودکار به انگلیسی (مجموعهwww.xxx.com.br/en/forum.php)

اگر من اولویت های من به عنوان زبان پیش فرض "پرتغالی"، من نمی دانم چه چیز دیگری برای این کار و می خواهم به من گفت:، این خطا ناگهان, اتفاق افتاده لطفا به من کمک کند، من شما اطلاعات انجمن من توسط پیام خصوصی ارسال.
    Original text

توقیف

در حساب مشترک من نمی توانم موضوع را ببینم. آیا کاربران در مشخصات مجموعه زبان پیش فرض به پرتغالی? سعی کنید مجموعه فعال تصدی - >Misc - >Redirect به زبان کاربر به غیر فعال.

Translated text
    متاسفانه من به عنوان "حساب مشترک" را درک نمی کنند؟ من کاربر را فقط برای شما که در آن شما می توانید زبان پیش فرض خود تغییر ایجاد شده

به نظر می رسد مثل من تنظیمات را مشاهده کنید:

Original text

توقیف

در حساب است که شما را برای من ایجاد شده، من موضوع نمی بینم. مسئله در جزئیات بیشتری را توضیح دهید.
    سعی کنید مجموعه فعال تصدی - >Misc - >Redirect به زبان کاربر به غیر فعال. تنظیمات شما صحیح است اما اثر که شما توصیف می تواند گزینه فعال تصدی - >Misc - >Redirect به زبان کاربر.

Translated text
    خب من موفق به حل مشکل به شرح زیر است:

vbet--> زبان -> تشخیص تشخیص API - > مایکروسافت بود و به DetectLanguage، پس از این روش تغییر من کش دوباره و دوباره پاک.
    Original text

Translated text
    من، بیش از حد, که فعال تصدی مشکلات با این افزونه متوجه شده:

VSA--ورود به حساب vBulletin.org کاربر انجمن

زمانی که من با وارد کردن مشخصات کاربر و بازگشت زبان متعلق به من است.
    Original text

توقیف

من خوشحالم که شما این مسئله را حل کنم.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •