مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 2 از 2

موضوع : این پرداخت ممکن دیگر از پی پال است؟ چگونه بسیاری از به روز رسانی در قیمت گنجانده شده؟

عضو جدید

Default این پرداخت ممکن دیگر از پی پال است؟ چگونه بسیاری از به روز رسانی در قیمت گنجانده شده؟

Text automatically translated from: Polish to: Persian
    Translated text
    من فکر خرید vBET. اما من اطلاعات لازم:
    - آیا می توانم در غیر این صورت از طریق اینترنت پرداخت؟ من یک کارت اعتباری را نداشته باشند، و من از PL هستم درست مثل شما. من به حساب من منتقل می شود؟
    - پرداخت 230 $، که چگونه بسیاری از به روز رسانی در قیمت گنجانده شده؟
    Original text
    آخرین ویرایش توسط Marcin Kalak. 11-05-15 در 08:10. دلیل : Bbcode تعمیر

توقیف

Text automatically translated from: Polish to: Persian
    Translated text
    شما می توانید مبلغ را به حساب انتقال دهد. با پر کردن فرم به طور معمول، اما پرداخت نمی با استفاده از پی پال - سیستم شما مقدار پرداخت می شود نشان می دهد (به دلار آمریکا، به PLN در متوسط NBP نرخ ارز در تاریخ انتقال ترجمه). پس از تکمیل فرم لطفا یک PM داده که وارد من ارسال کنید، و من من شما را داده برای انتقال پیام خصوصی بفرستید. پس از تأیید، انتقال مجوزهای دریافت کنید.
    با خرید مجوز یک سال به روز رسانی رایگان، پس از آن شما می توانید مجوز و ارتقاء برای یک سال دیگر تمدید کند.
    Original text
    آخرین ویرایش توسط Marcin Kalak. 11-05-15 در 19:36.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •