Είμαι θεωρώντας την αγορά vBET. Ωστόσο, χρειάζομαι πληροφορίες: -είναι δυνατόν να πληρώσει αλλιώς παρά με paypal; Δεν έχω πιστωτική κάρτα, και είμαι από το Ηνωμένο Βασίλειο, με τον ίδιο τρόπο όπως εσείς. Μπορώ να μεταφέρω σε λογαριασμό; -Αυτό επιτρέπει την πληρωμή $ 230 από την ενημερωμένη έκδοση που περιλαμβάνεται στην τιμή;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Marcin Kalak? 11-05-15 στο 08:10. Λόγος: επισκευή bbcode
Μπορείτε να μεταφέρετε το ποσό στο λογαριασμό σας. Συμπληρώστε τη φόρμα ως κανονικό, αλλά δεν πληρώνουν χρησιμοποιώντας Paypal-σύστημα θα σας δείξει το καταβλητέο ποσό (σε δολάρια, τον υπολογισμό για ένα buck με τη μέση συναλλαγματική ισοτιμία NBP για μεταφορά). Μετά τη συμπλήρωση του εντύπου παρακαλώ να μου στείλει ένα PM στα δεδομένα που έχετε εισάγει, και θα σας στείλουμε τα δεδομένα για τη μεταφορά. Μετά την έγκριση της μεταβίβασης θα λάβετε άδειες. Αγοράζοντας άδειες, έχετε ένα χρόνο δωρεάν αναβαθμίσεις, μπορείτε αργότερα να επεκτείνετε τις άδειες και τις ενημερώσεις για ένα ακόμη έτος.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Marcin Kalak? 11-05-15 στο 19:36.
Προβολή Tag Cloud
Κανόνες Forum